• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ins canim
yok stres yapmiuyorum akisina birakdim
dun bi arkadas oncekilerin dogdugu gunn ne zaman dedi yani hafta oalrak
çarsamba dedim :)
o zaman çarsambaya dogar seninki diyor , bende gozumu simdi çarsambaay dikdim : )))
benim biri salı biri çarşamba ama ikisi de ayın 28 i o yüzden baştan beri bununda 28 i bulup bulmayacağını merak ediyordum..bu gidişle bu da 28 olcak galiba

Hiç kalkmadan saatlerce bebiş emzireniniz var mı? Yorgunluktan bitap düşüyorum. Açlık da bir yandan. Ama bebiş doymuyor sanırım sürekli emmek istiyor yapmadığım süt artırıcı Kür kalmadı. Nerede yanlış yapıyırum?
Süt olmasa ağlar heralde
Varsa neden sürekli emiyor.
Doyup emzik niyetine çekmesin.
Parmağını ağzının kenarına dokundurunca aranıyor mu?
Ben ona göre emziriyorum

Evet 30 saat 5 dakikada Bir cekilen Suni sanci sonucu spinal sezeryanla bu sabah kizimi kucagima Aldim sükür. Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasin Cok zor.
Simdi yorgunuz. Detaylar veririm ins

aaa.kavuştun mu.gözünaydın.zor olmuş ama bitmiş geçmiş şükür.Allah acil şifalar versin

Ben eşime gıcık oluyorum ha bire dışarı atıyor kendini dün kayağa gitti gene girdin kafa dağıtsın dedim bugün ben bi dışarı çıkayım diyor yine bende sinirlendim artık. Birde eskiden böyle değildi bu aralar heo benimle ters konuşuyor normalde kavga ederim ben bu hareketlerine ama bebeğim gerilmesin diye bir de annem var diye susuyotum patlıcam sonunda bir yerde
Bende o da depresyon yaşıyordur siye Cts gitmesine izin veriyorum ama pazar hayatta çıkamaz.
Annen var ondan rahat davranıyor.
Annen gidince zamanla sorumluluk alacak. Bizde öyle oldu.
Birine güvenince kaçıyorlar

benim biri salı biri çarşamba ama ikisi de ayın 28 i o yüzden baştan beri bununda 28 i bulup bulmayacağını merak ediyordum..bu gidişle bu da 28 olcak galiba
yok o haftasini sordu
amanin benimkiler pazartesi dogdu ikiside :)))))
esim diyor hava guzel, gunesli, tam hastane havasi diyor :KK45::KK45::KK45:

Evet 30 saat 5 dakikada Bir cekilen Suni sanci sonucu spinal sezeryanla bu sabah kizimi kucagima Aldim sükür. Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasin Cok zor.
Allah anali babali buyutsun canim

yok o haftasini sordu
amanin benimkiler pazartesi dogdu ikiside :)))))
esim diyor hava guzel, gunesli, tam hastane havasi diyor :KK45::KK45::KK45:
Ikisi de cuma dogdu benim de.
Oglum eylulde okullarin acildigi hafta cuma dogdu. Bunda da dogum tarihini hesaplatinca baktim ikinci donemin ilk haftasina geliyor bu da ilk haftanin cumasi dogacak sanirim dedim. Oyle de oldu. Insanin kafasindaki tarih etkiliyor. Bir de gununu dolduruyorsan dolduruyorsun yine rahim yapisiyla ilgili sonucta

Bu defa lohusaliktan kacasim var disari cikmak gezmek istiyorum. Sezeryan oldu diye gelen giden yok birileri gelse diyorum. Ama bu surekli emzirmekle nasil gezilir zaten hava da soguk. Bahar gelsin artik

Sanci sonrasi sezeryan oldun sen de demek. Bazen zor yoldan geliyor bebekler. Saglikla buyut ins bol sutun olsun

Hiç kalkmadan saatlerce bebiş emzireniniz var mı? Yorgunluktan bitap düşüyorum. Açlık da bir yandan. Ama bebiş doymuyor sanırım sürekli emmek istiyor yapmadığım süt artırıcı Kür kalmadı. Nerede yanlış yapıyırum?
Neden oyle oluyor ki. Birkac gun surekli emzirirsin sonra sut artar normalde. Moralini yuksej tut cok etkileniyor. Bebek uyudukca uyu. Uyku olmadan ne yesen icsen bos

Ben bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Bir kutu antibiyotik vermişti içtim bitti
Yeniden verir mi acaba.
Sizi de sezaryenden sonra iki kez mi çağırdı ve antibiyotiki ne kadar içtiniz.
Hiç gidesim yok

Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin ama ben anlamadım senin takviminin bitmesine daha 3 gün var neden suni sancı çektirdiler benim doktorum beni 28 şubata kadar bekletecek senin kilo problemi falan mı vardı yoksa?

Neden oyle oluyor ki. Birkac gun surekli emzirirsin sonra sut artar normalde. Moralini yuksej tut cok etkileniyor. Bebek uyudukca uyu. Uyku olmadan ne yesen icsen bos

Sabahtan beri uyumadı ki emerken arada kestiriyor yatırınca da ağlıyor. Bebiş uyuyunca yemek yiyoruz Açlıktan bitap düşüyorum. AcBa hamilelikte hiç kilo almadığım için mi enerjim bukadar düşüyor ki :(

Süt olmasa ağlar heralde
Varsa neden sürekli emiyor.
Doyup emzik niyetine çekmesin.
Parmağını ağzının kenarına dokundurunca aranıyor mu?
Ben ona göre emziriyorum

Aranıyor canım :( doysa emmez diye düşünüyorum ben de :( çok ağlıyor mama vermemek için habire emziriyorum o da ben de çok yoruluyoruz :(

Ben bir kez kontrole gittim 15 gün sonra yeniden gel dedi ama gitmedim.
Bir kutu antibiyotik vermişti içtim bitti
Yeniden verir mi acaba.
Sizi de sezaryenden sonra iki kez mi çağırdı ve antibiyotiki ne kadar içtiniz.
Hiç gidesim yok
1 kutu antibiyotik bitti.20 .gunde kontrole gittim Dikislere bakti bi de ultrasonla rahime.bi daha gelcem mi dedim,jinekolijik kontrol icin gelebilirsin dogumla ilgili gerek yok dedi

Back
X