- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Inşallah canım inşallah :)Allah yardımcın olsun az evvel benim nişanım geldi İnş bebiş de kendi kendine gelir sabaha karşı kucağıma alırım :))
Insallah Allahim 10 gündür uykusuzluk bitirdi biziYani şu kırk olayına ben ilk oğlumda kefilim 20 gün geceli Gündüzlü ağlardı hiç durmadan hele gece olacak diye nasıl strese girerdim. Kırkı çıktı maşallah öyle uyurdu ki sabaha kadar :)
Komposto, Rezene çayı, böyle sütlü tatlılar salep muz süt yapar dediler zorla yiyorum doğumdan beri armutta yiyorum. Sütüm oluyor oluyor ama sağ göğsüm yarım saat bir saat emmese taş gibi oluyor sol maalesef iflas etmez üzere. Ilkinde sol göğsümün sütü geri vurmuştu :-( devam sütü alıyorum günde 1 biberonu ikiye bölüyorum öyle yapıyoruz ama çoğunlukla emiyor.Süt olsun diye ekstra bişey yapıyor musun? Ben de yemek yemek istemiyorum ama zorla yiyorum belki süt yapar diye.
Ayy inşallah bende normal Yaparım :)Evet canım
şeker derdimiz bitti bu başladı :) neyse Allaha şükür tek dert bu olsun cnm banada aynısını yapıyor insanlar aranıyor dıymamış diye veriyorlar bana. Ama ben denedim bak sağdım verdim bayada emdi emdikten sonra biberonu yine arandı :) demek ki baxen açlıktan olmuyor bu aranma işi ben onu anladım sen emzik kullanabiliyorsan baxen versene benim oğlum emziği de istemediEşim de doymuyor diyip kucağıma veriyor bebişi. Ben de habire emziriyorumtuvaletini yaparken de yeni öğrendiği için mi ağlıyor acaba?
ilk aralar bende mama verdm sonra dojtor kuzdı olabildiğince vermemeye çalışıyorum mama çok gaz yapıyor onada gıcık oluyorum sağmak en iyisi makinen varsa sağ benceMamayı aralarda maalesef veriyorum
şeker derdimiz bitti bu başladı :) neyse Allaha şükür tek dert bu olsun cnm banada aynısını yapıyor insanlar aranıyor dıymamış diye veriyorlar bana. Ama ben denedim bak sağdım verdim bayada emdi emdikten sonra biberonu yine arandı :) demek ki baxen açlıktan olmuyor bu aranma işi ben onu anladım sen emzik kullanabiliyorsan baxen versene benim oğlum emziği de istemedi
ilk aralar bende mama verdm sonra dojtor kuzdı olabildiğince vermemeye çalışıyorum mama çok gaz yapıyor onada gıcık oluyorum sağmak en iyisi makinen varsa sağ bence
Dört saat emzirdim sonra sağdım otuz ml çıktı verdim ama üzerine yine ağladı mama verdik bir otuz ml saga sonra rahatladıemzik almıyor veriyırum çıkarıyor.
Dört saat emzirdim mi ? Mamayı dert etme bende ilkinde ne kadar çok üzüldüm bu konuda bide doktor direk mamayla karışık emzir demişti sarılık için. Anne sütünün yerini hiç bişey almaz ama mamayla büyüyenlerde gayet güzel büyüyor yazık günah doymuyorsa.. 1 haft öncesine kadar 5 dakikada bir emeyim istiyordu bende derman kalmadı her emmesinde başım dönüyor ellerim titriyordu. Fırsat yok ki kendime geleyim, hemen süt aldım öğle uykusuna saat 11 gibi veriyorum 3 gibi kalkıyor o zamana kadar sütüm bayağı oluyor beni emiyor sonra gece yatmaya doğru bir daha veriyorum iki kere içiyor. Ama gece sabah kadar hep emiyoruz.Dört saat emzirdim sonra sağdım otuz ml çıktı verdim ama üzerine yine ağladı mama verdik bir otuz ml saga sonra rahatladıemzik almıyor veriyırum çıkarıyor.
[QÖnce su="Litchi, post: 39565205, member: 522935"]Aranıyor canımdoysa emmez diye düşünüyorum ben de çok ağlıyor mama vermemek için habire emziriyorum o da ben de çok yoruluyoruz
4 saat emzirdin mi ???
BOyle bir emzirme olmaz guzelim.. Butun gun emzirirsen ne ara yemek yicek uyuyacak dinleneceksinde sutun olacak ki ?
Ben senin yerinde olsam once emzirir sonra 60 cc mama veririm baktim uyudu rahatladi anlarim bebek ancak boyle doydu..
Mama vermemek adiba yaslandirdin kendini 3 gunde ..
Aynen yarim saatte bir 5 dk memedeyiz. Yemek yok uyku yok sinirler harap 40' i cikinca duzene biner insallahDr açık büfe yapın her istediğinde emzirince demişti emzirip yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum elini falan emiyor. Doymamış diye tekrar veriyorum. Hiçbişey yapamıyorum ki özellikle dinlenme ve uyku yok
kakasi nasil yani rengi?Eşim de doymuyor diyip kucağıma veriyor bebişi. Ben de habire emziriyorumtuvaletini yaparken de yeni öğrendiği için mi ağlıyor acaba?
Aynen yarim saatte bir 5 dk memedeyiz. Yemek yok uyku yok sinirler harap 40' i cikinca duzene biner insallah
kakasi nasil yani rengi?
sen ne yap et su emzigi aldir bu çocugaDr açık büfe yapın her istediğinde emzirince demişti emzirip yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum elini falan emiyor. Doymamış diye tekrar veriyorum. Hiçbişey yapamıyorum ki özellikle dinlenme ve uyku yok
Bizim 40 imiz dün çıktı..düne kdr ben de kendimi çok kötü hissediyordm 40 inda hersey duzelecek gibi geliyordu ama bişilerin düzelmesi için kendimiz için biseyler yapmak gerek heralde bgn sacimi boyattim kestirdim eşimle başbaşa gezdik kendime geldim resmen :) önce biz iyi olalım ki bebeklerimize de faydali olabilelim..bakalım bu pozitifligim kaç gün sürecek :))Ben de herkes gibi lohusalık hüznünü yaşıyorum ama öyle böyle değil resmen dibe vurdum.Anlamlı hiçbir şey yapmıyorum gibi geliyor.Her şeye ağlayasım geliyor insanlara ters davranıyorum hissettiklerimin tarifi çok zor.Gündelik hayatıma devam edemiyorum kafam zaten bir milyon.Daha 1 hafta oldu ben de normaldir dedim ama 1 aya yakın olanalar da yaşıyor sanki aynı sorunu ne zaman geçiyor kızlar az da olsa mutluluk düzelme ne zaman geliyor? Ona göre kendimi unutacağım o güne kadar.Hepinize az gözyaşılı az hüzünlü geceler sabah güzel olsunn.. Uyku zaten yok ben de neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?