2015 Şubat Anneleri

KıZlar dua edin biz doğum yapmamış olan annelere lohusaların duaları kabul olur gönlümüzce sağlıklı bir şekilde yapalım doğumları alalım bebişlerimizi kucağımıza lütfennnn
noldu kizz yine dertlenmi$in kiyamamm
yarin mi mudahale edecekler saana?
Allah yardimcimiz olsun insallahh

Kizlar bnm bebegimde çok ıkınıyor.kipkirmizi oluyor agliyo acaba çok gazi varda ondan mi.kakasini yapiyo gayet güzel

siz boyle saatlerce emziriyoruz deyince benimde oyle olacagim ihtimalini dusunuyorum
e buyukleri okuldan kim alicak,kizin aksamlari dersi oluyor mutlaka onu kimyaptiracak
e butun gun yapisik ikiz gibi dolasirsak buyukler tepeme çikar kiskançlikdan hep kucagimda gorurulerse

benim napip edip emzigi aldirmam lazimmmm
o emzik o agiza gireecek arkadass baska çaresi yok, saatlerce ezmirememki bennn

Aynen yarim saatte bir 5 dk memedeyiz. Yemek yok uyku yok sinirler harap 40' i cikinca duzene biner insallah
Yemek niye yemiyorsunuz.
Benim içim kıyılıyor yemezsem.
Dün şu yemek programı varya show tv de o kız et yiyordu ballandıra ballandıra Aman Allahım resmen aşerdim açlıktan başım döndü.ben duramıyorum

Senin bebek tanıyor mu seni artık?
Görüyor mu yani

hoppalaa o ne oyle ya , bende pek cahil kalmisim yeni duydum valla bu novaringi
vaginaya yerlestiriyoruz oylemi ?
ben beceremem ki onu, okumayida bitirmedim daha ayrintiyi yazayim hemen diye :)
Kusura bakmayın cevaplar geç oluyor...

Ben de kızım 4 aylıkken hamile kalınca şimdi en etkili yöntemleri araştırıyorum :s en iyisi ve sağlıklısı bu gibi ama dediğin gibi kullanamam gibi geliyor ama kullananlar çok memnun, gerçi eğer adetim ilk doğumdan sonraki gibi hemen olursa ben spiral düşünüyorum şöyle bi 800 yıllık olanından

Aminnn biz hala beklemedeyiz sakin ve huzurluyum . Doğum sancilarin evde mi başladı yani ilk ne oldu da suni sanci verip doğumu başlattılar. Allah hayırlı etsin yavrunu

Amin cümlemizinkini inş, 39+4'ken kontrole gitmiştim annemlerin gitmesine a kaldığı için doğsun istiyordum bir an önce ama daha 1 cm açılmam vardı ve rahimde yumuşama yoktu. Dedim kendi isteğimle 41 hafta dolmadan veremez misiniz suni sancı, onlar da sezaryen riski artıcağı için veremeyiz dediler. Sadece bi şartla veriyoruz o da 40'ını dolduran kadınların açıklık rahim ağzı, yumuşaklığı ve bebeğin aşağıda olma durumuna göre bi skor tablosu yapıyoruz eğer limiti geçersen sancı isteme hakkın doğuyor dediler ben de 40 haftam dolunca kaynar sulu küvetlere girdim üç kere bi de hurma merdiven in çık derken 40+4 randevumda 2 cm açıklık aşırı yumuşaklık ve iyice aşağı inmiş bi bebekle suni sancıya hak kazandım 40+5'te hastaneye yatıp aldım bebişimi 5 saatte kucağıma hamdolsun, sancı kısmı ilk doğumuma göre çook daha kolaydı ilki tamamen doğal doğum olmasına rağmen ama doğum kısmı çoook daha zordu ama dikiş olmadı şok oldum bence sıcak suyla çok ilgisi var şisdetle tavsiye ederim ikisinde de epidural almadım bu arada

Benim bebecan pazar günleri gündüz asla uyumuyor.
Sanki hissediyor babanın evde olduğunu
Sanırım diyor ki sekiz yıldır başbaşa pazar geçirdiniz yeter artık..

Evet hickirik tutuyo alttan da çok cikariyor gazi kusmasi çok nadir.napcm bilmiyorum uyuyamiyo çocuk ikinmaktan
gazini iyi çikaracaksin
sen çiakrdim saniyorsun biliyorum ama yeterli deil demekki daha afzla var içerde
bol bol hareket ettir, kaç gunluk oldu ?

hoplat ziplat sirtina yani beline poponun biraz ustune elinin ayasiyla sert vur
ben oglumda yuzu bana dönük tutarken kucagimda, bi elimle dizlerini buker yukari asagi sallardim tabi kafasinida tutacaksin oyle hemen çiakrirdi
çok çekdim 7 . aya kaadr kustu eger gazini çiakrmadan uyuduysa , 3. ay da biter der doktorlar ama bizd ebitmedi

Senin bebek tanıyor mu seni artık?
Görüyor mu yani
Tanıması bikaç ayi buluyormus diye biliyorum ben cnm..şuan ztn çok yakın mesafeyi görebiliyorlarmis..ama çok fena sese duyarlı tam dolacak gibi oluyor bi yerden bi ses geliyor cin gibi acıyor gözleri Hadiiiii basa dön deli oluyorum

yesil gordunmu hiç ?
yesil olunca çok yemis olur,buda hazimsizlik sancisi olur
her aglamasi açlikdan diye bosey yok, gazdan olma ihtimlide yuksek
Benimki arada yeşil yapıyor çok mu emmiş oluyor bide günde kaç kere kaka yapması normal çok yapıyo bizim kız ishal mi oldu diyorum çünkü bağırsaklarından ses geliyor sanki emerken

yok yok ben onu yapamam, ben lens bile takamayan bi insanim vucuda yabanci madde giridiigni dusununce tuylerim diken diken oluyor
spiralde yabanci madde ama çocuk korkum daha agir basiyor

kaynar suya nasil aralikalrla oturdun ?
sicak du$ deilde kuvete oturdun oylemi ?
hurmayi ben 2 kg kadar yedim ama ise yaramadi galiba gerçi açilma varmi bilmiyorum bakilmadi
merdiveni yan yan mi çikdin duzmu ?
çok istiyorum dpgum baslasin ama sanki ben ugrastikça dahada uzuyor bu sure içimden bi ses oyle diyor

su an sancim avr ama biliyorum geçecek,o kadar sanciyi çekip sonucun sifir olmasindan da usandim artik

23 günlük oldu evet cikiyo ama bazen cikmiyo cikmayinca birakiyorm pes edip inşallah cabuk geçer

Benimki arada yeşil yapıyor çok mu emmiş oluyor bide günde kaç kere kaka yapması normal çok yapıyo bizim kız ishal mi oldu diyorum çünkü bağırsaklarından ses geliyor sanki emerken
yesil kaka çok yemeesinden hazimsizlik sancisi yapmiyorsa sorun yok , guzel kilo alir daha iyi :)
bagirsaklardan gelen de gaz dir herhalde yada hazimsizlik dir belki :)
ama çok emdigi kesin sneinkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…