Amin benimde yarın belli olucak bakalım durum. Allah senide kurtarsın yardimcim olsunHastanede yatiyorum canim.sanci 40 ve 60 arasiydi bikere 80 e cikmis.hic hissetmedim.alttan muayeneden sonra adet agrisi gibi oldu simdi oda yok.sanirim acilma oldugu icin yatirdi.tabi ben 40+6 yim bugun :)
arada kasilma oluyor.umarim sezeryan olmam.seninde günün dolmuş sanirim.allah kurtarsin cnm
Yani şimdi bebde ufak ufak sancı mı oluyor bide böyle Kasığımın sol tarafına Bıçak saplanır gibi oluyoraynı aynı özellikle yürürken o alt kısma bıçak sağlanması gibi oluyor
sertleşme göbek bölgesinde oluyomuş bende bikaç kez oldu o
TMM canım sizde bana dua edin normal olsun Allah'ın izniyleoh sen kurtuluyon
bize dua et de bizde çıkarak şu bebeleri : ))
Yok ya Boğaz'ım açıldı 5 buçuktan sonra yasak die ne bulursam yiyorummeyva niye ki ?
dr mu onerior
Yasak oldukça daha çok iştah Açılıyor 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 92 kiloyum yedikçe yiyesim geliyor acaba doğumda kaç kilosu gider merak ediyorum.Yok ya Boğaz'ım açıldı 5 buçuktan sonra yasak die ne bulursam yiyorum
Canım ben 40+3 oldum bugün ama bende de tık yok eşim de bana sormadan izin almış 5 günlük üçü gitti bile boş yereAllah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah :) Hakkımızda hayırlısı biz bekledikçe gelmeyecekleri tutuyo
Canım bende birinciye 70 ile başladım 104 oldum geçen doğumda 7 kilo gitmişti bende oğlum 4.200 doğdu gerisi de su ve diğer şeyler işte buna da 86 ile başladım 106 oldum ikisinin arası tam 13 ay bakalım bunda kaç kilo gidecekYasak oldukça daha çok iştah Açılıyor 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 92 kiloyum yedikçe yiyesim geliyor acaba doğumda kaç kilosu gider merak ediyorum.
Sancın geldikçe ıkın doktora çaktırmadan ben öle Yaptım iyice Aşağıya ittim doktoru kendim çağırdım sonra bebek geliyor diye :)kolaylaşmış olur hemTMM canım sizde bana dua edin normal olsun Allah'ın izniyle
Yok canım 40+ 6 yım ve bugün 5 30 da yatışım yapılacak 3cm açılmam var bakalım ne olacak Allah bilir lakin dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum ben yaaaaAmin :) aynen bende bugün 40+1 deyim hala bekliyorum...
Sen doğurdun mu?
Inşallah denerimSancın geldikçe ıkın doktora çaktırmadan ben öle Yaptım iyice Aşağıya ittim doktoru kendim çağırdım sonra bebek geliyor diye :)kolaylaşmış olur hem
12 kiloyla girdim doğuma 14. Günüm 10 kilo gitmişYasak oldukça daha çok iştah Açılıyor 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 92 kiloyum yedikçe yiyesim geliyor acaba doğumda kaç kilosu gider merak ediyorum.
Ben bekarken 110 kilodan 68 e kadar inmiştim 68 le evlendim şimdi geldiğim noktaya bakCanım bende birinciye 70 ile başladım 104 oldum geçen doğumda 7 kilo gitmişti bende oğlum 4.200 doğdu gerisi de su ve diğer şeyler işte buna da 86 ile başladım 106 oldum ikisinin arası tam 13 ay bakalım bunda kaç kilo gidecek
Yaparsın yaaaa Allah'ın izniyle 104 ile yapmıştım benBen bekarken 110 kilodan 68 e kadar inmiştim 68 le evlendim şimdi geldiğim noktaya baküstelik Sağdan soldan korkutuyorlar bu kilo ile normal doğum yapamazsın diye...
Dört olursa bekleyecekler de olmazsa az bir sancıyla açılırsın dedi bakalım hayırlısı :) yarın sabaha doğarmış büyük ihtimal
Inşallah canım :) cümlemizin benim geçen hafta birdi bu hafta üç çok Yürüdüm çok duşa girdim belki Ondandır dün en son sıcak su dolu küvette oturdum gece kasılmalar tavan yaptı dene belki işine yararAllah yardimcin olsun inşallah
Yani şimdi bebde ufak ufak sancı mı oluyor bide böyle Kasığımın sol tarafına Bıçak saplanır gibi oluyor
TMM canım sizde bana dua edin normal olsun Allah'ın izniyle
sağlıklı bir avazda kurtulursun inş. bende bu hafta sonuna kadar sonuç çıkmazsa yatırıp suni sancı vercekler. hayırlısı diyorum artık.Yok canım 40+ 6 yım ve bugün 5 30 da yatışım yapılacak 3cm açılmam var bakalım ne olacak Allah bilir lakin dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum ben yaaaa
Inşallah canım hepimizin yardımcısı olsun yarın 41 Olacağım yoksainşallah canım istediğin gibi olur ama hayırlısı olsun hakkımızda
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?