2015 Şubat Anneleri

Amin benimde yarın belli olucak bakalım durum. Allah senide kurtarsın yardimcim olsun

Amin :) aynen bende bugün 40+1 deyim hala bekliyorum...
Sen doğurdun mu?

Yasak oldukça daha çok iştah Açılıyor 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 92 kiloyum yedikçe yiyesim geliyor acaba doğumda kaç kilosu gider merak ediyorum.
Canım bende birinciye 70 ile başladım 104 oldum geçen doğumda 7 kilo gitmişti bende oğlum 4.200 doğdu gerisi de su ve diğer şeyler işte buna da 86 ile başladım 106 oldum ikisinin arası tam 13 ay bakalım bunda kaç kilo gidecek

Ben bekarken 110 kilodan 68 e kadar inmiştim 68 le evlendim şimdi geldiğim noktaya bak üstelik Sağdan soldan korkutuyorlar bu kilo ile normal doğum yapamazsın diye...

Bende daha dogurmadım okadar kasılmaya rağmen demekki normal kızlar ben bişey merak ediyorum bu yalancı mı artık adını koyamıyorum kasılmalar olurken açılma oluyo mu 3 haftadan beri 1 cm açılmam var bekliyorum doktora gitmedim daha ?

Allah yardimcin olsun inşallah
Inşallah canım :) cümlemizin benim geçen hafta birdi bu hafta üç çok Yürüdüm çok duşa girdim belki Ondandır dün en son sıcak su dolu küvette oturdum gece kasılmalar tavan yaptı dene belki işine yarar

Yok canım 40+ 6 yım ve bugün 5 30 da yatışım yapılacak 3cm açılmam var bakalım ne olacak Allah bilir lakin dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum ben yaaaa
sağlıklı bir avazda kurtulursun inş. bende bu hafta sonuna kadar sonuç çıkmazsa yatırıp suni sancı vercekler. hayırlısı diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…