- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aynen benimki de öyle mumkun değil o memeyi bi daha tutturabilmek :) ablam taklidini yapıyor eylulun :) emiyor emiyor sonra hıh diyip kafasını öbür tarafa çeviriyor :)Benimki emdikten sonra lokma sokmaz ağzına
Kendi sütümüde almaz mamayı da.Birde emiyor doyunca memeyi ağzından çıkarıyor.
O nasıl oluyor tarif edebilir misin?Yaptığım çok doğru değil biliyorum ama ben yatarak emzirmeye başladım bilebebek de mutlu ben de mutlu sırtım belim omzum hele bayram yeri
Oyy öperim.onu.Aynen benimki de öyle mumkun değil o memeyi bi daha tutturabilmek :) ablam taklidini yapıyor eylulun :) emiyor emiyor sonra hıh diyip kafasını öbür tarafa çeviriyor :)
ay çok sevindim canim yaaCanım 3 cm açılmam varmış 5 30 da yatacağım hastaneye Allah'ın izniyle
yok kız en belirtisizinden beklemedeyim.temmuz sanki doğurmuştu ama yanıltmayayım.karıştırıyorum artık
hahahahahh :))))Ayyy kizlarr bnm kizzzz ustumu bi isediiii anlatamam..sanki oglan cocugu..o ne tazikkkk anammmm
Bende bugün yatıyorum canım saat beş buçukta :) 3cm açılmam var sonra da başlasın Heyecanlı bekleyişSelam kizlar..
Bugün kontrolüm vardi.ben hissetmeme me rağmen nst de sanci cikti.alttan muayenede acilman var dedi yatis verdi. Muayeneden sonra kanamam oldu ve sanci başladı.sonrada geçti.perşembeye kadar gelmesini beklicekmisiz.gelmezse suni sanci verecekler.ben neden sanci hissetmiyomki
temmuz dogurdu vahide dun duruyordu valla bugun napti bilmiyorum :)
Ilkini de suni sancı ile doğurmuştum canım da ne bileyim bu sefer doğal olsun istedimay çok sevindim canim yaa
suni sanci verseler bile korkma, kendi kendine çorap sokugu gibi gelir gerisi insallah ..
dogal sayilir 3 cm azmi kiz, rahim iyi dayaniyor senin o açikliga : )Ilkini de suni sancı ile doğurmuştum canım da ne bileyim bu sefer doğal olsun istedim
Bende bugün yatıyorum canım saat beş buçukta :) 3cm açılmam var sonra da başlasın Heyecanlı bekleyiş
Benim de çok çabuk açılıyor bakalım bu nasıl olacak ?dogal sayilir 3 cm azmi kiz, rahim iyi dayaniyor senin o açikliga : )
benimki geç açiliyor ama bi basladimi tutabilen askolsun :)))
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)
Bende bugün yatıyorum canım saat beş buçukta :) 3cm açılmam var sonra da başlasın Heyecanlı bekleyiş
KiZ benim ki.ne olacak bu durum yaw
kız mı seninki erkek mi
Aşırı değil 40 larda ama düZenli :)var mıydı sancın ağrın falan
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)
Hastanede yatiyorum canim.sanci 40 ve 60 arasiydi bikere 80 e cikmis.hic hissetmedim.alttan muayeneden sonra adet agrisi gibi oldu simdi oda yok.sanirim acilma oldugu icin yatirdi.tabi ben 40+6 yim bugun :)
arada kasilma oluyor.umarim sezeryan olmam.seninde günün dolmuş sanirim.allah kurtarsin cnm
noluyor bu annelere yawsAnnem üç gündür teyzemdeydi buguün beni aramadilar diyormus. Annem lohusa bana ihtiyacı var ama ben aramıyorum onu!!! Valizini yollayacam teyzeme nereye istiyorsa oraya gitsin!!! Burnumdan getirdi doğumdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?