2015 Şubat Anneleri

Ben kızımda 5 dakkada bir kasılmalarım oluyodu çokda hatırlamıyorum suyum 1 hafta boyunca aktı az az ne olur ne olmaz diye doktora gittimde 3 cm açılmam vardı ama hiç agrım yoktu hemen doguma aldilar suni ile kolay oldu dogumum bu seferde sunisiz dogurmak istiyorum ama nasıl kasılmalar bide karnım iyice aşagıya indi erkek gününü tamamlıcak heralde

sağlıklı bir avazda kurtulursun inş. bende bu hafta sonuna kadar sonuç çıkmazsa yatırıp suni sancı vercekler. hayırlısı diyorum artık.
Aynen canım hayırlısı ben kendimi Rabb'ime teslim ettim içim rahatladı baya inşallah hepimizin yardımcısı olur

Benimki tamamlamıştı kızım da naz yaptı azıcık

O kadar üşengecim ki yorgunum duş almaya bile üşeniyorum çok kasılmalarım var nesetede 2 defa oldu çocun kalp atışı 195 oldu korkuyorum bir yandan da uzanıyorum sürekli

Bu sanci olayini ben hic anlamiyorum zaten.artik dayanamicamiz noktaya gelince dogurcaz demekki akisina biraktim artik ben
Önemli olan sancıyı çekmek zaten gerisi kolay çatalda nefesini dışarı vermeden ıkınmak allovv gelsinler artık yaa koklayalım sevelim çok merak ediyorum

Seviyor suyu.öyle oynama falan yok ama çok da ağlamıyor.
Sırtüstü yatırıp sürekli su dökersem.hiç sesi çıkmıyor.

ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.

Önemli olan sancıyı çekmek zaten gerisi kolay çatalda nefesini dışarı vermeden ıkınmak allovv gelsinler artık yaa koklayalım sevelim çok merak ediyorum

Bencede gelsinler bugün adini nazlimi koysak diye bile düşündük artik çok bekletti bizi bu kiz :)
Nefesi vermeden ikinmak önemli demek bak senden bisey öğrendim çok saol canim ya

Bencede gelsinler bugün adini nazlimi koysak diye bile düşündük artik çok bekletti bizi bu kiz :)
Nefesi vermeden ikinmak önemli demek bak senden bisey öğrendim çok saol canim ya
Ozaman daha çabuk çıkıyo kafası, kafası çıkıncada çabuk doğuyo en kolayı çatal zaten ama ben 19 yaşında anne oldugum için 2 ci ıkınmaya kadar bagırdım bogazlarımı yırttım ama 3 cü ıkınmada ebenin tavsiyesiyle nefesi çok alıp vermeden ıkınmaya çıktı

OTE="esoba, post: 39593173, member: 341682"]ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.[/QUOTE]
Yok canim korkma
Yani iç kanama değildir
Zaten kan değerlerimiz düşüktü doğumdan sonra iyice düştü bas dönmesi bende de oluyor, aksam markete gittim basim acayip dondu dusucem sandim simdi de modem biraz bulaniyor bana iyi geliyor diye bir kase yoğurt koydum yiyorum...
40 gün bebeklerin olduğu kadar bizim için de çok önemli baza baya agir kaldirma kendini yorma zaten uykusuz ve yorgunuz....
Biraz balkona falan CIK oksijen iyi gelir evler de çok hava siz ne kadar havalandirsamda ben çok daraliyorum

Artik nerdeyse tum subat anneleri dogurdugu icin herkes bebis muhabbetlerine daldi tabii :))

Ama ben ve benim gibi bi kac kisi de dogurmadi hala di mi takip edemiyorum var mi bi gelisme?

Bana hic dogurcakmisim gibi gelmiyo. 39+5 oldum ama karnim ne dustu ne farkli bi sey hissediyorum hic tik yok. Yarin kontrolum var bakalim ne olacak ama hic dogmaya niyeti yok bu kizin :/

Bi de bi sey sorcam kirk hafta bitince doktorlar ne kadar bekletiyo acaba? Hemen sezaryen der mi acaba?

Allah nasip ederde o çatala cikabilirsem yapicam mutlaka :))

Bulunduğun hastaneye ve doktora gore değişiyor. Devlette doğum yapiyosan 41 haftanin sonunda önce suni veriyorlar oda olmazsa sezeryan.ama özel hastane bu kadar beklemiyor zaten sezeryan yapmak için turlu turlu bahaneler ariyolar :)

Henüz doğum yapmayan anneler için belki yardım olur diye yazıyorum.
Benim de bugün 40+6 bitti.
doktora gittim sıkıntı yok suyu kalp atışları iyi açıklık yok ama.
akşam saatlerinde nişanım geldi.
hafif hafif sancılr var doktor artarsa düzene girerse hastanye gidersin dedi.
12 haftalık ultrason filminize bakın arkadaşlar
orada tarih tahmini var mı en doğru en yakın tahmini o ölçüm veriyormuş.
ki benim de orada 25 şubatı gösteriyordu.
sizin için de bi fikir olur içiniz rahat eder belki.

Ozel hastaneye gidiyorum da doktoruma guveniyorum o konuda. normal dogumu hep onerdi zaten. Zaten epidural yapicam o da sezaryenle ayni fiyat bi sey degismez yani :))

Ama bana geliyo ki ben kirki gecince bekleyemem endiselenirim her saniye hareket ediyo mu bi sey oldu mu diye kafayi yerim sanki. Belki de suni sanci verir ama kanala girmeden suni sanci verilio mu? Cunku benimki kanala girmedi eminim hala kaburgamda duruyo sipa. Bakalim yarin ogrenicez

Canım eşin falan evde mi? Yalnız kalma ablanı cağır kendini daha kötü hissedersen. Geçmiş olsun..

Ac misin cnm ? Şekerin ya da tansiyonun düşmüş olabilir..yorgunluk uykusuzluk onlardandir..panik yapma iç kanama falan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…