Aynen canım hayırlısı ben kendimi Rabb'ime teslim ettim içim rahatladı baya inşallah hepimizin yardımcısı olursağlıklı bir avazda kurtulursun inş. bende bu hafta sonuna kadar sonuç çıkmazsa yatırıp suni sancı vercekler. hayırlısı diyorum artık.
Benimki tamamlamıştı kızım da naz yaptı azıcıkBen kızımda 5 dakkada bir kasılmalarım oluyodu çokda hatırlamıyorum suyum 1 hafta boyunca aktı az az ne olur ne olmaz diye doktora gittimde 3 cm açılmam vardı ama hiç agrım yoktu hemen doguma aldilar suni ile kolay oldu dogumum bu seferde sunisiz dogurmak istiyorum ama nasıl kasılmalar bide karnım iyice aşagıya indi erkek gününü tamamlıcak heralde
O kadar üşengecim ki yorgunum duş almaya bile üşeniyorum çok kasılmalarım var nesetede 2 defa oldu çocun kalp atışı 195 oldu korkuyorum bir yandan da uzanıyorum sürekliInşallah canım :) cümlemizin benim geçen hafta birdi bu hafta üç çok Yürüdüm çok duşa girdim belki Ondandır dün en son sıcak su dolu küvette oturdum gece kasılmalar tavan yaptı dene belki işine yarar
Seninde ilk bebek anlaşılan :))fazlasıyla tecrübesizim : )) bende kendimde olan şeyleri anlamlandıramıyorum
Ay ne bileyim ya yok kalp krizi riski varmış yok bilmem neymiş zaten 40 haftayı geçti doğurmadım diye millet sorup duruyorYaparsın yaaaa Allah'ın izniyle 104 ile yapmıştım ben
nst de benimde sancım çıktı 2 haftadır kontrolde
hep 30-50 arası bi ara 95 falan oluyor ama ben hiç hissetmiyorum
doktorda 1 tane çıkmış bişey ifade etmiyor diyor,
Önemli olan sancıyı çekmek zaten gerisi kolay çatalda nefesini dışarı vermeden ıkınmak allovv gelsinler artık yaa koklayalım sevelim çok merak ediyorumBu sanci olayini ben hic anlamiyorum zaten.artik dayanamicamiz noktaya gelince dogurcaz demekki akisina biraktim artik ben
Seviyor suyu.öyle oynama falan yok ama çok da ağlamıyor.Maşallah yavrularimiza :) banyo yaptirdik mışıl mışıl uyuyor şimdi kuzucuk :) suyu seviyor mu emek ? Bizimki küvet filesinden sarkitiyor elini kuvetin içindeki suyla oynuyor :) banyo yaptirirken değil çıkınca agliyor :)
Önemli olan sancıyı çekmek zaten gerisi kolay çatalda nefesini dışarı vermeden ıkınmak allovv gelsinler artık yaa koklayalım sevelim çok merak ediyorum
Ozaman daha çabuk çıkıyo kafası, kafası çıkıncada çabuk doğuyo en kolayı çatal zaten ama ben 19 yaşında anne oldugum için 2 ci ıkınmaya kadar bagırdım bogazlarımı yırttım ama 3 cü ıkınmada ebenin tavsiyesiyle nefesi çok alıp vermeden ıkınmaya çıktıBencede gelsinler bugün adini nazlimi koysak diye bile düşündük artik çok bekletti bizi bu kiz :)
Nefesi vermeden ikinmak önemli demek bak senden bisey öğrendim çok saol canim ya
Ozaman daha çabuk çıkıyo kafası, kafası çıkıncada çabuk doğuyo en kolayı çatal zaten ama ben 19 yaşında anne oldugum için 2 ci ıkınmaya kadar bagırdım bogazlarımı yırttım ama 3 cü ıkınmada ebenin tavsiyesiyle nefesi çok alıp vermeden ıkınmaya çıktı
Artik nerdeyse tum subat anneleri dogurdugu icin herkes bebis muhabbetlerine daldi tabii :))
Ama ben ve benim gibi bi kac kisi de dogurmadi hala di mi takip edemiyorum var mi bi gelisme?
Bana hic dogurcakmisim gibi gelmiyo. 39+5 oldum ama karnim ne dustu ne farkli bi sey hissediyorum hic tik yok. Yarin kontrolum var bakalim ne olacak ama hic dogmaya niyeti yok bu kizin :/
Bi de bi sey sorcam kirk hafta bitince doktorlar ne kadar bekletiyo acaba? Hemen sezaryen der mi acaba?
Bulunduğun hastaneye ve doktora gore değişiyor. Devlette doğum yapiyosan 41 haftanin sonunda önce suni veriyorlar oda olmazsa sezeryan.ama özel hastane bu kadar beklemiyor zaten sezeryan yapmak için turlu turlu bahaneler ariyolar :)
ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.
Bilmiyorumnoluyor bu annelere yaws
eski lohusaliklarinimi animsiyolarki :)
Ac misin cnm ? Şekerin ya da tansiyonun düşmüş olabilir..yorgunluk uykusuzluk onlardandir..panik yapma iç kanama falan yokturACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?