Bende kendimi az önce hasladim öyle uykum geldi kihem belim hem karnim agriyor
gidip su bulasiigi yikayimda sonra kendimi ha$lama girisiminde bulunucam :)))))
Almadılar hastanede yer yokmuş sekizde arayacakmışlar beklemedeyim çok baskı var amacan bogazdan gelir ye anacim :)))
anam saatde gelmis dogum basladimiki
Gidecektim yer yokmuş sekize kaydıAyy sen doğurmaya mı gidiyorsun yoksa ?
hahahahahh :))))
benim kiz bi keresinde altini degistirmek için bacaklarini kaldirdigimda kaka yapmisti bildigin bombardimandi, ustum vatsa yine iyi yatak mahvolmustu :)
6 seneden fazla oldu dun gibi aklimda o an
Geçer daha da gecicek aklından.ta ki beraber oynayıp eğlendiklerini birbirlerini i koruduklarıni gordugun güne kadar.Yaslari yakin olması birbirleriyle oynamalarını kolaylaştırıyor.kardeş candır sıkma caniniGobek dustu banyo yaptircaz yaptirmadik. Boynumda yuzumde kasintili biseyler cikti stresten. Stresim de oglum etkilenmesin uzulmesin bebek de mahrum kalmasin. Nasil denge saglayacagim arada. Bebegi yikamaya firsat kalmadi oglanin gonlu olsun derken.
Emdiginin yarisini kusup yenisini emiyor bu kiz. Kusmasa da kilo alsa ne iyi olur.
Cok uykum var. Ikinci cocuk icin zamani gelmis miydi erken mi oldu diye hic dusunmedim istemistim olsun diye kac ay bekledim ama simdi aklimdan bunlar geciyor.
valla hasladim haslamayada iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorumBende kendimi az önce hasladim öyle uykum geldi ki
hoppalaaAlmadılar hastanede yer yokmuş sekizde arayacakmışlar beklemedeyim çok baskı var ama
bana ebe saldir saldir gelir yada sizma halinde gelir dediKızlar su gelmesi nasıl oluyor ben günlük ped koymuştum böyle biraz biraz ıslanıyo gibi doktorda şaldır Şaldım su gelmesi lazım dedi kafam karıştı
dogacagindan deilde beni parmaginda oynatiyor esssek sipasi
yatamadim kasilmadan kalkdim salona geldim azaldi
sukur :)
oglum iyilesssinde oyle dogsun
Hadi insallah.ben de oglusumla gezme hayali kuruyorum ama buranin sogugi pis biraz.nisani bulur gibiYani şansıma 28 yıldır yagmayan kar yağdı :) Mart geliyor artık ist çok soğuk olmaz kizimı da alıp gezesim var zaten :) pazarı iple çekiyorum :)
Yok canim korkmaOTE="esoba, post: 39593173, member: 341682"]ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.
ben sancidan gidiyordum en son nst de 5-10 gorunuyordu. Belden giren sanciydi ej son siddetli olanlarNormal doğuran arkadaşlar Nts de en son sanciniz kaç çıkıyordu yani saç baş yolma ani kaç oluyor.
bebek kalkip oynasa surekli kucagimda emmese oglum zorlanmaz zaten. Neyse her anin tadini cikarmak lazim cok sukur halimizeGeçer daha da gecicek aklından.ta ki beraber oynayıp eğlendiklerini birbirlerini i koruduklarıni gordugun güne kadar.Yaslari yakin olması birbirleriyle oynamalarını kolaylaştırıyor.kardeş candır sıkma canini
Nasil uyuyacaz bunlarla? Kucagimda uyuyor yatagina birakinca yaygarayi basiyor? Kucagima aldigimda tekmelerinden dikislerim agriyor artik (sezeryan)ozman sutun az olabilir canim. Ve tek cozum uyku. Yemegi normal ye bol su ic. Bebekle beraber uyu. Uyumadan dinlenmeden sutun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?