2015 Şubat Anneleri

su an NST ye gorsem ne az 100 çikar sanci
hem kasilma var hem bebek yer çekimine karsi koyamiyor :)))) rahim habire yittiriyor bebegi
az once komsum gobegimin sanki biraz indigini soyledi
bi ben anlamiyorum bu gobek bebek inme olayindan
10 çocukda dogursam anlamiycam benim jeton kaç koseli acaba

hem belim hem karnim agriyor
gidip su bulasiigi yikayimda sonra kendimi ha$lama girisiminde bulunucam :)))))

Normal doğuran arkadaşlar Nts de en son sanciniz kaç çıkıyordu yani saç baş yolma ani kaç oluyor.

hahahahahh :))))
benim kiz bi keresinde altini degistirmek için bacaklarini kaldirdigimda kaka yapmisti bildigin bombardimandi, ustum vatsa yine iyi yatak mahvolmustu :)
6 seneden fazla oldu dun gibi aklimda o an

Benim ki Alışkanlık haline getirdi her açtığım da kombine halde yapıyor

Geçer daha da gecicek aklından.ta ki beraber oynayıp eğlendiklerini birbirlerini i koruduklarıni gordugun güne kadar.Yaslari yakin olması birbirleriyle oynamalarını kolaylaştırıyor.kardeş candır sıkma canini

İki çocuk gerçekten yorucu oluyormuş. İkiside şimdi yattı. Ufaklığın mızmız sesi hala geliyo yatak odasından. Bende büyük kızın odasında uyuyaba kadar duruyorum. Eşim uyuyordu yatırdım ufaklığı yanına, kulağın kızda olsun dedim. Bugün bi patlama yaşadım akşam. Eşim sağolsun ilgileniyor evle çocuklarla ama ben yinede çok yoruluyorum, dinlenemiyorum. Saat 23:00 gibi ben yatıyorum dedi eşim. Tamam dedim. Bi yandan ufaklık ağlamaya başladı. Bi yandan kız tuvaletim geldi dedi. Git dedim tuvalete geliyorum. Gittim, saklanmış kapının arkasına. Yaptınmı dedim,altına yapmış. Kızmadım bidaha hemen söyle dedim.öbürü içerde ağlıyo. Onun üstünü değiştirdim içeri gittim. Onu sakinleştirdim. Wc girdim başladım ağlamaya. Eşimde öbür wc de. Menfezleride birbirini görüyo. Neyse çıktım çocukalarla ilgileniyorum. Eşim geldi, bak bi bana dedi. Ağladınmı sen dedi, hayır dedim. Biri bana ağladınmı veya ağlıyomusun derse ağlamaya başlıyorum:) sesini duydum dedi. Başladım ağlamaya. Noldu dedi. Bişey yok dedim duygusallık grldi dedim. Olmuş bişey noldu anlat dedi. Dedim valla yok bişey, sadece her işe yetişemiyorum, kızı wc bile götüremedim sonra çocupa sinirleniyorum. Ufaklıkta hep beni istiyo, şimdi bide memeyide almamaya başladı dedim. Çocuklarla ilgilendi biraz, sonra ufaklığı aldı " ben seni işe götüreyim kızımm " diyo:) annen sana sinirlenmiş döver he seni diyo:) başaldım gülmeye bu sefer:)

Bende kendimi az önce hasladim öyle uykum geldi ki
valla hasladim haslamayada iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum
oglan yataginda inliyor, atesi çok hafif ama niye boyle oldu bilmiorum, dayaniklidir aslinda atese .. ben ilaç vermiyorum daha once yazmisimdir buraya
disarda ki oglumun bana ihtiyaci var içerdeki baski yapiyor disari çikicam diye
delircem, bu gece dogmasin diye dua etmeye basladim
kasilmalarim çok artti
Alalhim çocuklarima yardim et diye dua ediyorum baskada bisey yapamiyorum : ((

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor ben günlük ped koymuştum böyle biraz biraz ıslanıyo gibi doktorda şaldır Şaldım su gelmesi lazım dedi kafam karıştı
bana ebe saldir saldir gelir yada sizma halinde gelir dedi
tutamadigin çis gibi ard arda olucak
çisi bi kere tutamamazlik yaparsin , surekli tekrarliyorsa bi kaç saaat içinde artik o çis deildir su dur dedi bana ebe

dogacagindan deilde beni parmaginda oynatiyor esssek sipasi
yatamadim kasilmadan kalkdim salona geldim azaldi
sukur :)
oglum iyilesssinde oyle dogsun

Yok canim korkma
Yani iç kanama değildir
Zaten kan değerlerimiz düşüktü doğumdan sonra iyice düştü bas dönmesi bende de oluyor, aksam markete gittim basim acayip dondu dusucem sandim simdi de modem biraz bulaniyor bana iyi geliyor diye bir kase yoğurt koydum yiyorum...
40 gün bebeklerin olduğu kadar bizim için de çok önemli baza baya agir kaldirma kendini yorma zaten uykusuz ve yorgunuz....
Biraz balkona falan CIK oksijen iyi gelir evler de çok hava siz ne kadar havalandirsamda ben çok daraliyorum[/QUOTE]
Biraz uykusuzluktan oldu sanırım.yarı baygın uyuduktan sonra bu saatte kendime geldim.
Çıkardığım.sonuç: bana bir şey olsa eşim 5 dk yavruya bakamaz.ben baygın yatıyorum o diyor gidip 5 dk sigara içip geleyim.
Gidiş o gidiş.
Dedim biri gelse bebeğe baksada biraz uyusam ama maalesef öyle bir şansım yok.
Neyseki Yavrucan üçe kadar uyudu derdimi anladı sanırım.

Normal doğuran arkadaşlar Nts de en son sanciniz kaç çıkıyordu yani saç baş yolma ani kaç oluyor.
ben sancidan gidiyordum en son nst de 5-10 gorunuyordu. Belden giren sanciydi ej son siddetli olanlar

bebek kalkip oynasa surekli kucagimda emmese oglum zorlanmaz zaten. Neyse her anin tadini cikarmak lazim cok sukur halimize

S Sond o esine egitim sart. Bebek olmasa bile seni yalniz birakmamasi lazim. Insanlar cesit cesit yaw.
Benim esim de babalik.izninde ya herkes yatinca aciyor bir film sabaha kadar oturuyor sonra sabah kalkmiyor. Tatilde mi yoksa bana yardimi olsun diye mi evde belli degil

ozman sutun az olabilir canim. Ve tek cozum uyku. Yemegi normal ye bol su ic. Bebekle beraber uyu. Uyumadan dinlenmeden sutun olmaz.
Nasil uyuyacaz bunlarla? Kucagimda uyuyor yatagina birakinca yaygarayi basiyor? Kucagima aldigimda tekmelerinden dikislerim agriyor artik (sezeryan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…