Benimki elinde olmadan altina işemişin gibiydi şarıl şarıl aktıKızlar su gelmesi nasıl oluyor ben günlük ped koymuştum böyle biraz biraz ıslanıyo gibi doktorda şaldır Şaldım su gelmesi lazım dedi kafam karıştı
O nasil iş?Gidecektim yer yokmuş sekize kaydı
110-120 civarina cikiyordu. Son asamada siddetli agri gelecegini 15te bile anliyordum hizla yukseliyordu. Yani yogun sanci gelince 15te bike hissettiriyor.Normal doğuran arkadaşlar Nts de en son sanciniz kaç çıkıyordu yani saç baş yolma ani kaç oluyor.
Günaydın.benim de bu gece kasılmalarım çok düzenli geldi.sancıya çevirecek mi diye kendimi dinlemekten uykumu alamadim.çocuklarda mışıl mışıl uyumustu bu gece ne güzel.ama açıldı mi açılıyor bu uykuda iste.dogacagindan deilde beni parmaginda oynatiyor esssek sipasi
yatamadim kasilmadan kalkdim salona geldim azaldi
sukur :)
oglum iyilesssinde oyle dogsun
ozman sutun az olabilir canim. Ve tek cozum uyku. Yemegi normal ye bol su ic. Bebekle beraber uyu. Uyumadan dinlenmeden sutun olmaz.
Günaydın.benim de bu gece kasılmalarım çok düzenli geldi.sancıya çevirecek mi diye kendimi dinlemekten uykumu alamadim.çocuklarda mışıl mışıl uyumustu bu gece ne güzel.ama açıldı mi açılıyor bu uykuda iste.
Ben bekarken 110 kilodan 68 e kadar inmiştim 68 le evlendim şimdi geldiğim noktaya baküstelik Sağdan soldan korkutuyorlar bu kilo ile normal doğum yapamazsın diye...
Boyun nasıl canım. Zira aynı durumdayız ben de 100ü geçmiştim bekarken 68le evlendim ama şimdi yine 100ü buldum.-senin kilonu bilmiyorum şimdiki-
Dr çok kolay normal doğurursun dedi bana...
sağı solu takma kafana doktorun dediğine bak.
Boyum 1.65 uzun değilim de eşim 1.91 yanyana durunca sürahi bardak gibiyiz
Eminim benim eşim de öyle olacak yani o film izlemez bensiz de oyun falan oynar...
o yüzdenn şimduden kulağını çekmeye başladım o izni sana yan gel yat diye vermeyecekler benimle ilgilen diye verecekler, pişt dediğimde duymazsan fena kapışırız(tv ye oyuna çok dalar seslenirsin fark etmez duymaz falan); diye
Haha.
Evet o ayaklarını dayıyorlar karın bölgesine. Benimde bazen tepiklerden aklım çıkıyor.Nasil uyuyacaz bunlarla? Kucagimda uyuyor yatagina birakinca yaygarayi basiyor? Kucagima aldigimda tekmelerinden dikislerim agriyor artik (sezeryan)
Sakin kiyamamazlik yapma. Ben ilk cocugumda oyle yaptim, 9 ay sonra sonra sacima fon cektirdigimde kendimi tanimayadim. Çökmuüşüm resmenHaha.
İyi valla seninkine doğum izni yaramış.bir taşla iki kuş.
Ya bizimki hep benim sayemde o şekilde.
Ben kıyamıyorum gece bebek ağlayınca bile uyanmasın diye diğer odaya geçiyorum.
Ben zaten uyanıyorum birde o uyanmasın diyorum.
Ona da anne gibi davranmaktan vazgeçmeliyim ama işte yerleşmiş bir kafa yapısı değiştirmek zor.
hahah bende merak ediyorumSenin doğumun nasıl olacak çok merak ediyorum :)
ben kzimda kullanmistim cnm çok ise yaramisti tavsiye ederimkızlar göğüs kalkanı kullanan varmı aranızda? benım bu yaralar hala geçmedi arkadaşım tavsiye etti alsammı almasammı bilemedim
gel yarin beraber doguralim seninle :)Günaydın.benim de bu gece kasılmalarım çok düzenli geldi.sancıya çevirecek mi diye kendimi dinlemekten uykumu alamadim.çocuklarda mışıl mışıl uyumustu bu gece ne güzel.ama açıldı mi açılıyor bu uykuda iste.
sallama isine hiç girme derimGünaydın
Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Ben kundak yapıp Ayağımda sallıyorum
Çabuk dalıyor uykuya , yoksa meme istiyor hep. E o da fazla geliyor kusuyor. Şuan hiç tasvip etmesemde böyle bir çözüm buldum
Benim eşim Israrla 55 kilo olacağıma inanıyor ama mümkün değil ayrıca ben ona diyorum insan ne çekerse dilinden çeker 2 görümcem var ikiside şişman vakti zamanında onlarla çok dalga geçmiş Eee Allah'ın takdiri işte...:))K kirmizi_beyaz
Benim de 172. Eşim 10 cm uzun benden. pazar kahvaltıya gittik kafeye girerken kapının yansımasında kendimi bir gördüm eşime senin iki katınımdedim arkasına geçtim iyi ki arada takılıyor ama güzel moral veriyor
zamanında vermişsin sen de demek ki iraden var ve yine verebilirsin fazla sıkma canını...
hamile kaldığımı öğrenmeden aldığım bir kot vardı. ilk hedefim ona girebilmek.
Günaydın
Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Ben kundak yapıp Ayağımda sallıyorum
Çabuk dalıyor uykuya , yoksa meme istiyor hep. E o da fazla geliyor kusuyor. Şuan hiç tasvip etmesemde böyle bir çözüm buldum
kızlar göğüs kalkanı kullanan varmı aranızda? benım bu yaralar hala geçmedi arkadaşım tavsiye etti alsammı almasammı bilemedim
hahah bende merak ediyorum
evde doguruyormusum bide :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?