2015 Şubat Anneleri

yaws su kocalriniza kiyamamazlik yapmasaniza
kazik kadar adam uyumasa nolucak, siz uyumuyorsunuz bisey oluyormu?
bak esoba abyilm durumuna gelmisin yorgunlukdan,canina yazik deilmi ?
o çocuk sadece senin deilki sen anneysen esinde babasi, kendisinin yapmasini bekleme bi isi, belliki çok bekliycen
biseyler iste yapsin, mesela bebegi kalkip senin kucagina versin gece,sezeryan dikisim aciyor de
benim kocamdan istemesem parmagini bile oynatmaz, her isinide benden bekler ustelik, yani sizinkiler onun yaninda klibik kalir , abileri kardesleri çocugun yaninda geçmez , bi buyuk kaynim 4 çocukdan sonra biberon vermek zorunda kaldi bebege ikiz olduklari için oda : )

ama ben herseyi isterim ondan,ben 10 tane i$ soyluyorsam o besini yapar ama hiç yokdan iyidir, o bana asla cimaz ki ben ona neden aciyayim, acinacak bi durumda yok yani ortada ..

Kızlar dün aksamdan beri benden ara ara su geliyor günlük ped koyuyorum onun yarısını ıslatıyor doktoru aramalımıyım acaba? Gerçi Perşembe zaten kontrole çağırdı yoksa bekleyeyim mi? (

Ahmet Tuna nin göbeği hala düşmedi kizlar.
Bugün 14 ggünlük oldu.. Göbeği hala kapkalin ve İslak..
Devlet hasta.Dr u bugün yarin Düşer demişti cuma günü.. aradan 5 gün geçti birde kaniyor kiyafeti lekeleniyor..
Bugün birde özel hast.ye goturucez..

Gözleri de doğduğu günden beri akiyor ve capaklaniyor..ama öyle boyle değil yapisiyor göz kapaklari birbirine acamiyor çocuk gözünü.. Dr onada normal demişti ama günde 20 kez belki daha fazla siliyorum 10 dk sonra yine ayni..

Serum fizyolojik, kaynamis ilimis su,anne sütü, cay ... Denemediğim şey kalmadi..

Bizimle ayni durumu yasayan bilgisi olan varmi ?

Ben de sallıyorum ayağımda,niye tasvip etmiyosun ki? Anne karnında da sallanırken uyuyolar nasılsa :)
Ne kadar bebek vardıysa çevremde sallanarak uyutuldular hep.. Ben bilimsel değil geleneksel takılıyorum :)

Yeğenimin göbeği 17 günlükken düşmüştü sonrada akıntı için yakmışlardı.. Gözleri içinde damla vermeli dr..

Beşiğinde parkatre, post: 39599863, member: 600583"]Ben de sallıyorum ayağımda,niye tasvip etmiyosun ki? Anne karnında da sallanırken uyuyolar nasılsa :)
Ne kadar bebek vardıysa çevremde sallanarak uyutuldular hep.. Ben bilimsel değil geleneksel takılıyorum :)[/QUOTE].

Besiginde sallıyor uz bizde ayaktan ziyade.. Aman sakin ola kucakta sallayarak uyutmaya alistirmayin kozlar. Hem kokunuzu ister biraktiginiz an uyanir geri hem de bebek kilo aldikca tasiyamaz hale gelirsiniz çok eziyet cekersiniz..

Yok bacım bizim kız anne babaya tepki olarak dogmus yataga birakalim da yaygara koparsin diye fırsat kolluyor

Devit damlaya baslicaz bugun ama nasil damlatacam bunu ucundaki minicik plastikle? Bilen var mı?

Yeğenimin göbeği 17 günlükken düşmüştü sonrada akıntı için yakmışlardı.. Gözleri içinde damla vermeli dr..

Eskiden gobegi kurutacak ilaçlar verirlermiş annem anlatıyor toz seklinde dönerdik 1 haftada düşerdi diyor.. Çocuk 2 haftada 1 kez yikandi koktu resmen.. Sabunlu bezlerle siliyoruz ama banyo gibi olmuyor..

Umarim çabucak geçer .

Gunasiri yikiyoruz iki de bir kustugundan bana kokuyırmus gibi geliyır ya da ben abartıyorum. Gulsuyuyla siliyorum elini yuzunu boynunu bogazini

canım bize de göbeği düşmeden yıkamayın dediler. 5. gün artık çocuk koktu dedik ananem geldi yıkadı bebeği, yıkadıktan sonrada göbek bağına biraz zeytin yağı sürdük. birkaç saat sonra düştü bağı. yıkarken çok su gelmesin diye annem bir bezle kapamıştı göbek bağını.

Neden yikamiyorsunuz ki yikadikca daha cabuk düşmez mi.biz eve gelir gelmez yikamistik.sonrada gün asiri yikadik.on günde düştü.

:)) 70in altına düşme iskeletor gibi oluyorsun diyor benim eşim de

Nasil uyuyacaz bunlarla? Kucagimda uyuyor yatagina birakinca yaygarayi basiyor? Kucagima aldigimda tekmelerinden dikislerim agriyor artik (sezeryan)
Bilmiyorum ki benim bebek uyuyor abisi zorluyor beni. Sutun oldugu halde mi uyumuyor salincak vs denesen rahat eder belki

Sarı toz annem söylemişti eczaneye sordum sarı su verdi o da. tozdan satılmıyormuş artık.
banyo daha erken düşmesini sağlamaz mı? Annem hemen yıkarız eve gelince diyor.
Teyzem de yıkamıyordu göbeği düşmedi diye annem daha çabuk düşer dedi ikimiz yıkadık annemi eline düştü göbeği yıkarken.

tek basina olsan daha iyi ama illa gelecek anlasilan birileri. Uyu canim uyumazsan sut olmaz

ben de soyledim artik ama gunahini almayayim biz de bir cocuk daha var babaya da duskundur onla ilgilenmesi yeter de artar bana

alistirma iyice. Uyanirsa uyusun geri ben hic gitmem baska odaya. Ise gidiyorsa bn de gidecegim ise. Ozaman kalkip benim yerime emzirmeyecegine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…