yarin oglumu birakaack bi yer ayarlayim gidicem hastaneyeO olacak sonunda :) sancı gider mi, gerçek mi düzenli mi derken beben pırtlıycak :)
persmebye daha çok var canimKızlar dün aksamdan beri benden ara ara su geliyor günlük ped koyuyorum onun yarısını ıslatıyor doktoru aramalımıyım acaba? Gerçi Perşembe zaten kontrole çağırdı yoksa bekleyeyim mi?(
Ben de sallıyorum ayağımda,niye tasvip etmiyosun ki? Anne karnında da sallanırken uyuyolar nasılsa :)Günaydın
Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Ben kundak yapıp Ayağımda sallıyorum
Çabuk dalıyor uykuya , yoksa meme istiyor hep. E o da fazla geliyor kusuyor. Şuan hiç tasvip etmesemde böyle bir çözüm buldum
Yeğenimin göbeği 17 günlükken düşmüştü sonrada akıntı için yakmışlardı.. Gözleri içinde damla vermeli dr..Ahmet Tuna nin göbeği hala düşmedi kizlar.
Bugün 14 ggünlük oldu.. Göbeği hala kapkalin ve İslak..
Devlet hasta.Dr u bugün yarin Düşer demişti cuma günü.. aradan 5 gün geçti birde kaniyor kiyafeti lekeleniyor..
Bugün birde özel hast.ye goturucez..
Gözleri de doğduğu günden beri akiyor ve capaklaniyor..ama öyle boyle değil yapisiyor göz kapaklari birbirine acamiyor çocuk gözünü.. Dr onada normal demişti ama günde 20 kez belki daha fazla siliyorum 10 dk sonra yine ayni..
Serum fizyolojik, kaynamis ilimis su,anne sütü, cay ... Denemediğim şey kalmadi..
Bizimle ayni durumu yasayan bilgisi olan varmi ?
Yok bacım bizim kız anne babaya tepki olarak dogmus yataga birakalim da yaygara koparsin diye fırsat kolluyorEvet o ayaklarını dayıyorlar karın bölgesine. Benimde bazen tepiklerden aklım çıkıyor.
İyice dalınca yatağa bırak.
Ben uyuyup uyumayacağını anlıyorum.
Bir derdi oldumu uyusada yatağa koymuyorum çünkü uyanıyor.Doyup,gazını alıp,altını temizledikten sonra uyuyor zaten.yatağa koysamda kalkmıyor
Yeğenimin göbeği 17 günlükken düşmüştü sonrada akıntı için yakmışlardı.. Gözleri içinde damla vermeli dr..
Gunasiri yikiyoruz iki de bir kustugundan bana kokuyırmus gibi geliyır ya da ben abartıyorum. Gulsuyuyla siliyorum elini yuzunu boynunu bogaziniEskiden gobegi kurutacak ilaçlar verirlermiş annem anlatıyor toz seklinde dönerdik 1 haftada düşerdi diyor.. Çocuk 2 haftada 1 kez yikandi koktu resmen.. Sabunlu bezlerle siliyoruz ama banyo gibi olmuyor..
Umarim çabucak geçer .
ben kzimda kullanmistim cnm çok ise yaramisti tavsiye ederim
Eskiden gobegi kurutacak ilaçlar verirlermiş annem anlatıyor toz seklinde dönerdik 1 haftada düşerdi diyor.. Çocuk 2 haftada 1 kez yikandi koktu resmen.. Sabunlu bezlerle siliyoruz ama banyo gibi olmuyor..
Umarim çabucak geçer .
Neden yikamiyorsunuz ki yikadikca daha cabuk düşmez mi.biz eve gelir gelmez yikamistik.sonrada gün asiri yikadik.on günde düştü.Eskiden gobegi kurutacak ilaçlar verirlermiş annem anlatıyor toz seklinde dönerdik 1 haftada düşerdi diyor.. Çocuk 2 haftada 1 kez yikandi koktu resmen.. Sabunlu bezlerle siliyoruz ama banyo gibi olmuyor..
Umarim çabucak geçer .
Benim eşim Israrla 55 kilo olacağıma inanıyor ama mümkün değil ayrıca ben ona diyorum insan ne çekerse dilinden çeker 2 görümcem var ikiside şişman vakti zamanında onlarla çok dalga geçmiş Eee Allah'ın takdiri işte...:))
Bilmiyorum ki benim bebek uyuyor abisi zorluyor beni. Sutun oldugu halde mi uyumuyor salincak vs denesen rahat eder belkiNasil uyuyacaz bunlarla? Kucagimda uyuyor yatagina birakinca yaygarayi basiyor? Kucagima aldigimda tekmelerinden dikislerim agriyor artik (sezeryan)
Eskiden gobegi kurutacak ilaçlar verirlermiş annem anlatıyor toz seklinde dönerdik 1 haftada düşerdi diyor.. Çocuk 2 haftada 1 kez yikandi koktu resmen.. Sabunlu bezlerle siliyoruz ama banyo gibi olmuyor..
Umarim çabucak geçer .
tek basina olsan daha iyi ama illa gelecek anlasilan birileri. Uyu canim uyumazsan sut olmazYirmi gündür iki gün uyumuşum sadeceannem bile uyu dinlen demedi bugun kv gelecek yeni yardımcı gelicek. Herkes benim tepemde boza pişiriyor. Eşim de iş seyahatine gidecek inşallah dinleyebilirim. Özellikle uyku uyurum inşallah.
ben de soyledim artik ama gunahini almayayim biz de bir cocuk daha var babaya da duskundur onla ilgilenmesi yeter de artar banaBoyun nasıl canım. Zira aynı durumdayız ben de 100ü geçmiştim bekarken 68le evlendim ama şimdi yine 100ü buldum.-senin kilonu bilmiyorum şimdiki-
Dr çok kolay normal doğurursun dedi bana...
sağı solu takma kafana doktorun dediğine bak.
Eminim benim eşim de öyle olacak yani o film izlemez bensiz de oyun falan oynar...
o yüzdenn şimduden kulağını çekmeye başladım o izni sana yan gel yat diye vermeyecekler benimle ilgilen diye verecekler, pişt dediğimde duymazsan fena kapışırız(tv ye oyuna çok dalar seslenirsin fark etmez duymaz falan); diye
alistirma iyice. Uyanirsa uyusun geri ben hic gitmem baska odaya. Ise gidiyorsa bn de gidecegim ise. Ozaman kalkip benim yerime emzirmeyecegine goreHaha.
İyi valla seninkine doğum izni yaramış.bir taşla iki kuş.
Ya bizimki hep benim sayemde o şekilde.
Ben kıyamıyorum gece bebek ağlayınca bile uyanmasın diye diğer odaya geçiyorum.
Ben zaten uyanıyorum birde o uyanmasın diyorum.
Ona da anne gibi davranmaktan vazgeçmeliyim ama işte yerleşmiş bir kafa yapısı değiştirmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?