isilik var zaten yüzünde.yarina dokuntu olursa çocuk kizamik su çiçegi falan oldu sanma ha
isilik dokebilir yavrucak sicakdan ..
durt tabii sen bekle o uyuusn revami bu, ben çok acimasizim soz konusu erkekler olunca gozunun yasina bakmam vallla el oglu deilmi
yarina dokuntu olursa çocuk kizamik su çiçegi falan oldu sanma ha
isilik dokebilir yavrucak sicakdan ..
durt tabii sen bekle o uyuusn revami bu, ben çok acimasizim soz konusu erkekler olunca gozunun yasina bakmam vallla el oglu deilmi[/QUOTiyi geceler
Onu hiç hatırlamıyorum ama 11'le 14 arası gibi bişeydi. İnşaallah gönlüne göre olsun doktora durumunu açıklarsan sorun etmez bence bebeğin keyfi yerindeyse, bi de söyle doktoruna "başkalarından da duydum günü geçmiş bebeğin diye suni sancı verme kararı almışlar bebek doğunca gününün geçmediğini anlamışlar tırnağından verniks yoğunluğundan falan" de. Gerçi doktor bizden alasını biliyordur da işte işlerine gelmiyor bazen :/tam tutan hangi haftandaki ultrason filmindeki tarih?
çok sıkıntı yapmıyorum ben aslında çünkü ben 28 günde 1 adet olmuyodum 33 35günde birdi bnm düzenim. O yüzden yumurtlamam da sat ıma göre hesaplanandan farklı olmalı tabikide.
ben beklerim de doktor risk alamam deyip sezeryana alır mı diye endişe duyuyorum kısmet bakalım.
Sskliya üçgün devlet memuruna 10 gün canim doğumizniKızlar dogum izni eşlere 10 gün mü ? Ssk lı çalışıyo devlet işi degil ama nette araştırdım bisey anlamadık ?
Hımm şans demekkiSskliya üçgün devlet memuruna 10 gün canim doğumizni
Emzik yerine kullanmayı cok seviyorlar, benim kiza dudak tiryakisi diyorum sut olmasa da olur yeterki memeyle oynasin, tek derdimiz buIki cocuklu hayat da ayrı bir senlik bizim buyuk costu gidiyor durdurabilne askolsun
Küçümen de gözü açık cazgır cikti istedigi an meme bulamasin yıkıyor ortaligi pavarotti sesiyle cadiiii ama cok seker olurum onun çipil gozlerine
gece memeyi emzik edince vermem dedgm emzigi verdim iki kez surekli emmek istiyor emdikce gaz krizi gaz oldukcs memede sakinlesmk istiyor napcagimi sasrtti zilli mecbur vercez galiba emzigi kisa bır test sürüsü yaptik teskin oldu hatun cok gonlum yok ama kacari da yoj gibi
Canım bugün tam 41+o Im ve saat 7 de nihayet yatışım yapıldımaasallahh masallahhhh :)
nasil 41 oldun kiz ? ben yarin 41 im zaten
sen olsan olsan 42 olmu$undur ; :))))
Aynen oyle:)derecenin ustunde bile gece 18 20 yaziyo.cocuk terle sogu oluyo surekli.40 tan sonra odayi ayirmama basta karsi cikiyodu simdi diyoki bi an evel ayir 40 i bekleme en azindan sicak olur sanki ben bebegimin dusmaniyim yaanneni gonder bizim eve , sibirya sanar burayi :)))))
su an 21.6 drece ve bence soguk deil e hamamda deil tabii
biz kisin basindan beri boyleyiz,gecede yorgana sarilip yatiyoruz olmadi birbirmizz sariliyoz :) ilk 5 dk geçince esimde bende sicacik oluyoz zaten :))))
Ya benimki meme isterse asls emzik almiyo artik.dandik emzikte aldim kalitelide.o dokuyu hissettigi an kitliyo dudaklarini.Emzik yerine kullanmayı cok seviyorlar, benim kiza dudak tiryakisi diyorum sut olmasa da olur yeterki memeyle oynasin, tek derdimiz bu
Tabi canım takipteyim ben,iparkatree olarak :)Ben kayıtlı mıyım instegram da. Resim hatırlamıyorum
Hayatım bir tabure ustunde ortasi delii oturma simidinin tepesine tunemekle geciyor. Kucagimda beni emzige çevirmiş bir bebeyle omurgam cokmus vaziyette inliyom oy anamm diye. Bu dikisler bu pozsyonda zor duzelir koltuga yatağa dayanamıorum ki acimdan emzirirken ee böyle de gecmiyor işte nmubarek basa sariyor
Bi dunya misafir geldi uzun da otrdular mahvoldum sirt ustu yatmak istiyorum ben ya
Kızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))
nasil anliyorsun kiz hafta sonu isini :)Buradayım daha duruyorum hafta sonunu bulmam gibi geliyor ama Allah bilir tabi
Kart isine de bulaşma.Allah muhafaza.iyilik olsun derken aile huzurundan olma.
yokk serefrazim dogurmadimMaRaL hala dogurmamis sanirim kim kaldiysaa tez kurtarsn rabbim geçmişi okumak istiyorum ama nerdeee saatler yarista mübarek yetsemiom biseye cok özledim buralari yahu ins herkes iyidir
42 diyolar onaCanım bugün tam 41+o Im ve saat 7 de nihayet yatışım yapıldı
bebekler agzindan nefes almasini bilmez canimAynen oyle:)derecenin ustunde bile gece 18 20 yaziyo.cocuk terle sogu oluyo surekli.40 tan sonra odayi ayirmama basta karsi cikiyodu simdi diyoki bi an evel ayir 40 i bekleme en azindan sicak olur sanki ben bebegimin dusmaniyim yaya maral bi hirilti geliyo ama sanki burnu tikali diye oluyo.simdi damla damlattim burnuna rahatladi.burnu gogsune mi vuruyoki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?