anneni gonder bizim eve , sibirya sanar burayi :)))))Evde isi konusunda bi turlu anlasamiyoruz.dr 23 24 gecmesin dedi annm sizin odaniz soguk esine soyle acsin petekleri diyo.artik o kdr yoruldumki bi de geleni gideni tembihliyo bana soguk desin diye.biz terden oluyoruz odada.ev hamam gibi bizim oda nefeslencekbtek yer.t shirt ile uyuyoruz.offff darlandim
kizlar kizim kuran i kerim okuyordu
oglan sut istedi iki dk kalkdim yanidna geri geldim otururken atletimimi ne duzeltiuyodum gobegim acikdi
nasil oldu anlamdim, kitabin kosesine surttum gobegimi
10 cm kadar çizildi kan izi var ve çokkk aciyorrr : ((
nasil geçicek bunun acisi
bebege bisey olmamistir demi,gobegimin sol tarafii
Ikiser artiyor o zaman 40+4 bencekiz 40+0
oglan 40+2
bakalim bu ne zaman olucak
Gecmis olsunKızlar eşimin ateşi 39,5 baygın yatıyor.
Ne düşürürki
Ne bilem.bayılır falan diye korktum.baska nesi var canim ?
DIKKAT ET sana geçmesin hastalik
bence dusurme atesini, sabaha kadar terlesin , sabaha hiç biseyi kalmaz , tabi bekteriyel deilse hastaligi
agzinda agir bi koku,dilinde beyazlik varmi esinde ,
valla benim 5 yasindaki oglan uç gundur ateslin gece sayikliyor bile ama ben daha ilaç veremdim vermeyide dusunmuyorum
saol canim,Birsey olmaz yani bebekicin bir tehlikesi yoktur.
kizina masallah sen mi ogretiyorsun kurani
kalin bi beyaz tabaka mi var ? eger oyleyse ant almasi gerekir bunada dr lazimNe bilem.bayılır falan diye korktum.
Dili beyaz.
deeme yawss, hafta sonunumu bulaackIkiser artiyor o zaman 40+4 bence
Daha iyiyim oglum zorluyor beni. Kendi derdimi unutmak durumunda kaldim. Evet icte dahs genis bnce de. Bicak batar gibi ozellikle sag taraf. Bebekle iyiyiz sukur ama abi beni kaybettigini dusunuyor ben uyuyor olsam bile durmuyor. Analik zormus yahuuMattika nasıl oldun canım, sezeryan sıkıntısını atabildin mi üstünden.
Benim dikişler içten içten sızlıyor hala. Birde içteki yara sanki daha genişmiş gibi geliyor, dikiş yerimin öteleri de ağrıyor
Gecmis olsun canim. Cabuk iyilessin kuzun insdün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
Benim 3.gün sutum geldi zaten o gün tam artmıştı sarılık süt olunca mama vermedim ama nerdeyse 1 buçuk saatte bi emzirdim bi kaç defa çok az mama takviyesi yaptım sütun varmı bilmiyorum ama sen mama da verİnş benimki de geçer illetmiş resmen peki kaç cc mama verdin kaç kere emzirdin?
Ne guzel bir anne ile kizinin oturup kuran okumasisaol canim,
yok camiye kurs a gidiyor su an okullari tatil odlugu için hafta içi 5 gun orda
cuzden yeni kurana geçti,çok hevesli ,geldiginde okumustu yatmadan yine okuyucam deyince bi daha oturduk, valla sayesinde abdest alip okumasini bildigim ama elimi surmedigim kitabimizi okuyorum ,insalalh hep boyle hayirli evlat olur, bende azcuk ders alirim dogurdugum çocukdan : (
gecmis olsun. Sutun olmasina ragmen neden olmus ki sarilikSarılık belasından kurtulamadık bir türlü fototerapi gördük dr artık düşer dedi düşmüyor bir türlü sürekli topuktan kan alınıyor sürekli bebeğim sarı off. Fototerapide bebeğimi o halde görünce kendime gelemedim bir süre şimdi düşmüyor bir türlü yine fenalardayım çok üzülüyorumAşırı etkileniyorum dr ekstradan mama ver dedi.Deli gibi sütüm var göğüslerimden akıyor ama mama vermek zorundayız diyor.Kızlar dua edin geçsin kuzumun sarılığı cidden çok üzülüyorum bütün enerjim düşüyor topalaryamıyorum kendimi
git gide acilir daha mavi olur. Bakma sen millete@iparkatre ben senin o minnak bebisini yerimRabbim esirgesin cok guzel masallah
Esmer degil tabiki bildigin pamuk
@pkasss in ve @ysmnfth bebiside cok guzel
bizim topikin kizlari yikiliyo
Foto koymayanlarin fotolarini bekliyoruzzzz
benim esim esmer ben kumralim oglusum beyaz tenli hatta sari bile diyebilirim gozleri lacivert suanda bugun balkona cikardim mas mavi gunese bakinca ben bayiliyorum mavisim boncugum diye seviyorm ama herkes agiz birligi yapmis gibi doner diyorlar ya niye donsun donmesin cok guzel masallah....
Esime zordum istemedi de gec. Neyini dusunuyorsunesime sorsam isin suyunu çiakrdiniz diye kizip soylenecek ..
ke$ke en bastan hiç bulasmasaydim, niye iyi niyetimi suistimal etmeye çalisirki insanlar : (
senin kiz kaç yasinda? benimki 6.5 , gecen sene aglayarak gonderiyordum istemiyordu kesinlikle, bu sene hevesli gitmek istiyor,vede çok çabuk ogreniyor maasallahNe guzel bir anne ile kizinin oturup kuran okumasi
Ben de ramazanda gondericem kizimi yazlari burada da ogretiyorlar camilerde gerci bilirsin ben bile kucukken gitmistim
aslinda gecen yaz gonderecektim istemedi simdi istiyor bakalim...
yaws dusunme deildeEsime zordum istemedi de gec. Neyini dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?