2015 Şubat Anneleri

Evde isi konusunda bi turlu anlasamiyoruz.dr 23 24 gecmesin dedi annm sizin odaniz soguk esine soyle acsin petekleri diyo.artik o kdr yoruldumki bi de geleni gideni tembihliyo bana soguk desin diye.biz terden oluyoruz odada.ev hamam gibi bizim oda nefeslencekbtek yer.t shirt ile uyuyoruz.offff darlandim

anneni gonder bizim eve , sibirya sanar burayi :)))))
su an 21.6 drece ve bence soguk deil e hamamda deil tabii
biz kisin basindan beri boyleyiz,gecede yorgana sarilip yatiyoruz olmadi birbirmizz sariliyoz :) ilk 5 dk geçince esimde bende sicacik oluyoz zaten :))))

Birsey olmaz yani bebekicin bir tehlikesi yoktur.
kizina masallah sen mi ogretiyorsun kurani

Kızlar eşimin ateşi 39,5 baygın yatıyor.
Ne düşürürki
Gecmis olsun
Parol vardir sende ondan 1 tane icsin ates dusurucu etkisi de var 4 saatte bir alinabiliyor
Cok yukselmis ilik dus alabilir veya soguk tampon uygulayin sirkeli suyla
ben de ateslenirim hasta oldugumda kasiklarima ve koltuk altlarima tampon yaparim atesim duser...

Ne bilem.bayılır falan diye korktum.
Dili beyaz.

Birsey olmaz yani bebekicin bir tehlikesi yoktur.
kizina masallah sen mi ogretiyorsun kurani
saol canim,
yok camiye kurs a gidiyor su an okullari tatil odlugu için hafta içi 5 gun orda
cuzden yeni kurana geçti,çok hevesli ,geldiginde okumustu yatmadan yine okuyucam deyince bi daha oturduk, valla sayesinde abdest alip okumasini bildigim ama elimi surmedigim kitabimizi okuyorum ,insalalh hep boyle hayirli evlat olur, bende azcuk ders alirim dogurdugum çocukdan : (

esim haberlerde hamile kadinla ilgili haberi gorup korkmus
yarin beni ise sen birak sonrada hastaneye geç diyor
gidicem yarin oglenleyin
bahane arayip duruyodum al sana bahane karnimdaki çizik
bide guzel azar isittim niye dikkat etmiyorum diye, adam seviyomu dövüyomu belli deil vallla

Daha iyiyim oglum zorluyor beni. Kendi derdimi unutmak durumunda kaldim. Evet icte dahs genis bnce de. Bicak batar gibi ozellikle sag taraf. Bebekle iyiyiz sukur ama abi beni kaybettigini dusunuyor ben uyuyor olsam bile durmuyor. Analik zormus yahuu

Gecmis olsun canim. Cabuk iyilessin kuzun ins

İnş benimki de geçer illetmiş resmen peki kaç cc mama verdin kaç kere emzirdin?
Benim 3.gün sutum geldi zaten o gün tam artmıştı sarılık süt olunca mama vermedim ama nerdeyse 1 buçuk saatte bi emzirdim bi kaç defa çok az mama takviyesi yaptım sütun varmı bilmiyorum ama sen mama da ver

Ne guzel bir anne ile kizinin oturup kuran okumasi
Ben de ramazanda gondericem kizimi yazlari burada da ogretiyorlar camilerde gerci bilirsin ben bile kucukken gitmistim
aslinda gecen yaz gonderecektim istemedi simdi istiyor bakalim...

gecmis olsun. Sutun olmasina ragmen neden olmus ki sarilik

git gide acilir daha mavi olur. Bakma sen millete

Kızlar bebeğimin ateşi 37-37.5 arası geziyor.korkuyorumyenidoğan ilk defa başıma geliyor.soba yakıyoruz biz.banyoya girmistum eşim sobanın altını açmıs.hamam gibi olmus oda.ondanda olurmuki

Ne guzel bir anne ile kizinin oturup kuran okumasi
Ben de ramazanda gondericem kizimi yazlari burada da ogretiyorlar camilerde gerci bilirsin ben bile kucukken gitmistim
aslinda gecen yaz gonderecektim istemedi simdi istiyor bakalim...
senin kiz kaç yasinda? benimki 6.5 , gecen sene aglayarak gonderiyordum istemiyordu kesinlikle, bu sene hevesli gitmek istiyor,vede çok çabuk ogreniyor maasallah

ben Tr de buyudum canim, yazlari giderdim camiye, hazirandan eylule kadar kurana geçerdim, okul açilinca birakirdim
diger hazirana en bastan baslardik derken tevcidi ogrenemedim bi turlu

çocukken ogrenilen asla unutulmuyor, o zaman ogrendigim sureler dualar hep aklimda, yanlisim varsad bi iki okuyunca duzeltirim
ama iki sene once ogrendigim bi duayi simdi oku de okuyamam unuttum gittti ustune tekrar olmayinca : (

insallah sende okursun kiiznla oturup ,yalniz hocalikda ogretmenlikde çok zor bi meslekmi$ onu deyim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…