meme isterse derken ? aç oluncami diyorsun ?Ya benimki meme isterse asls emzik almiyo artik.dandik emzikte aldim kalitelide.o dokuyu hissettigi an kitliyo dudaklarini.
evine ne zaman gidiyorsun sen canimHayatım bir tabure ustunde ortasi delii oturma simidinin tepesine tunemekle geciyor. Kucagimda beni emzige çevirmiş bir bebeyle omurgam cokmus vaziyette inliyom oy anamm diye. Bu dikisler bu pozsyonda zor duzelir koltuga yatağa dayanamıorum ki acimdan emzirirken ee böyle de gecmiyor işte nmubarek basa sariyor
Bi dunya misafir geldi uzun da otrdular mahvoldum sirt ustu yatmak istiyorum ben ya
ben çocuklari hep tek meme emzirrim canim biri yeterdiEmzirmede her iki memeyi ayni anda kullanamiyorum, genelde birine yapisip kaliyor uzun sure daha sonra 2.yi istemiyor, 1 - 1,5 saat sonra digerine geciyoruz. Her iki memeyi nasil emzirecem?
tberikelr canimKızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))
Internette de ilk uc ay emzik vermeyin diyorlarYa benimki meme isterse asls emzik almiyo artik.dandik emzikte aldim kalitelide.o dokuyu hissettigi an kitliyo dudaklarini.
Allah razı olsun :)tberikelr canim
Allah anali babali buyutsun insallah
Aman ne bilim internete bakiyorum kafam iyice karisiyorben çocuklari hep tek meme emzirrim canim biri yeterdi
ikisini vericen diye bi kuralmi varki
simdi sagi bi dahakine solu sonra sagi derken oyle gider iste emzirme isi
Bnm de kilo vermem durdu , aynı duruyo kilolar :/Canim cok gecmis olsun. Neden sutunu degil de mama veriyolar?
Ben de malt hapi iciyorum. Doktorum icecekler yapar ama bu hap yapmaz demisti. Kilo almadim ben ama vermedim de son 2 haftadir ayni kilodayim..
Canim ben kizimi yatarak emzirirdimHayatım bir tabure ustunde ortasi delii oturma simidinin tepesine tunemekle geciyor. Kucagimda beni emzige çevirmiş bir bebeyle omurgam cokmus vaziyette inliyom oy anamm diye. Bu dikisler bu pozsyonda zor duzelir koltuga yatağa dayanamıorum ki acimdan emzirirken ee böyle de gecmiyor işte nmubarek basa sariyor
Bi dunya misafir geldi uzun da otrdular mahvoldum sirt ustu yatmak istiyorum ben ya
emzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.Iki cocuklu hayat da ayrı bir senlik bizim buyuk costu gidiyor durdurabilne askolsun
Küçümen de gözü açık cazgır cikti istedigi an meme bulamasin yıkıyor ortaligi pavarotti sesiyle cadiiii ama cok seker olurum onun çipil gozlerine
gece memeyi emzik edince vermem dedgm emzigi verdim iki kez surekli emmek istiyor emdikce gaz krizi gaz oldukcs memede sakinlesmk istiyor napcagimi sasrtti zilli mecbur vercez galiba emzigi kisa bır test sürüsü yaptik teskin oldu hatun cok gonlum yok ama kacari da yoj gibi
benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyorEmzirmede her iki memeyi ayni anda kullanamiyorum, genelde birine yapisip kaliyor uzun sure daha sonra 2.yi istemiyor, 1 - 1,5 saat sonra digerine geciyoruz. Her iki memeyi nasil emzirecem?
Uzun uyumaz canim bizimki maalesef. Emziği de almıyor öğürüyor. Yatarak emzirmeyi de beceremedim gittiemzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.
benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyor
Kızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))
yokk serefrazim dogurmadim
hiçde dogurucu gibi bi halim yok su an valllaaa
vahide , yasemin4 , var dogurmayan
hebele ve seherabdul hastanedeydi en son
Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyorsutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar
Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyorsutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?