Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde ise yaradi mi?Herkese öneriyorum ama kendim de araştırmadım. Annem söyledi diye yapıyorum biraz muslatı Bıçağın ucuyla kesip bir iki damla badem yağıyla karıştırıp veriyorum gaz için iyiymiş.
Kimyonlu su içirdim iki dk sonra kustu rahatladi, muskata da bakalim netten yoksa yazik yavruya mosmor oluyor aglarken hem uzuluyorum hem sinirlerim iyice geriliyorHerkese öneriyorum ama kendim de araştırmadım. Annem söyledi diye yapıyorum biraz muslatı Bıçağın ucuyla kesip bir iki damla badem yağıyla karıştırıp veriyorum gaz için iyiymiş.
Heryerini ovaladim pitpitladim ama bana misin demediAyağına masajı denesen
Emer emmez gazını çıkar yoksa zor çıkıyor.uyusa bile.kaldır çıkar gazınıEvet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Ayyyy ne süper olur :)) ben sana çay demlerim bol bol sen icersin boğaza karşı :))) bebisleri unutma görevi senin ama :) o konuda çok yeteneksizim :))Ne yapayım bende bebemi alıp krizantemcik in bebeğine bakarım.
O Da boğazda oturuyor.
Hemde istanbulda yaşıyor.
Kız vakit bulduk da bir de geyik yapıyoruz
Bebek uyurken akıllıyımya uyumuyorum.sonra gece görecem kendimi zombirella
Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur muBebişi uyuturken kollarını da battaniyenin içine koyuyor musunuz kundak gibi? Ben hep Açıkta uyutuyorum eşim kendini uyandırıyor sar diyor, bu arada eşim yine yurt dışında iş seyahatinde. Kırkımız çıkmadı daha yaw.
Aşı var bir aylık olduSağlık Ocağına niye gidiyorsun?
Aşı var bir aylık olduSağlık Ocağına niye gidiyorsun?
Gecmis olsunKızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.
Eliza aids testi degil mi?Eliza test değil mi?
Yedir içir daya omzuna e bebeğim eee eeeAyyyy ne süper olur :)) ben sana çay demlerim bol bol sen icersin boğaza karşı :))) bebisleri unutma görevi senin ama :) o konuda çok yeteneksizim :))
Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu
Kızım ne kadar isterse o kadar :) en az yarım saat bi memede..Emzirme surelerin kac dk tutuyor.
Bizim De Nuk kauçuk ilk günden tuttu öneririmLitchi ebebekten nuk marka kauçuk emzik aldim onu da begendi
Bende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu
Banada calpol dedi ama ben vermedimAşı var bir aylık oldu
Calpol verdi aile hekimi her ihtimale karşı
Birde burun içinde eczane fizyosol diye bir şey verdi
Ya yukarda bir Eliza muhabbeti vardı MaRaL isim sanmış bende test değil mi dedim.Eliza aids testi degil mi?
Yahu Emek in fotosunu ne zaman koyacaksin merak ediyorum yasini beklemezsin insallahBende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.