- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
eşin yardım eder cnm tek ben de yıkayamam ama duşta yıkarım dersen tek olur belkiben de banyodan korkuyorum gaz sancısı için her gün yıkıyoruz şu an geceleri. Ben nasıl yaptırıcam diye düşünüyorum.
3 güne kadar normal benim dr öyle dedi.. Benimkide 40 saat üstüne yaptı kakasını dün..Kizlar ya kizim kakasini yapmadi dunden beri normalmi
Reçetesinde yazmıyo mu? Olmadı google dan bak..Kizlar metsil kullanan var mi ?
Kac sefer kacar damla oluyo?
Emzirme pozisyonundanir agri, ben oyledir diye dusunuyorum
Ben içtim çocuk çatladı ağlamaktan bütün gece aşırı gaz yaptı dikkat edinBen arada ictim kola..ama soguk diye annem kizdi,bebege geciyormus soguk.ilik da icilmiyor ki bu meret:)
Kızlar bugün doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok şükür. Normal Doğum oldu
Ben de dayanamadim baktim malesefBebeğini söven kadını izlettirdi dengesiz kocam. Ağlamaktan içim çıktıbebeğin yüzü kıpkırmızı oluyo
Bana da on gun sure vermisti pazar bitiyo ama saliya kadar bekleriz dedi bu sefer. Gerci nişanim geldi 3 cm acilmam var herhalde dogar artik.ben bekliyom
yarın kontrol var
geçen çarşamba 10 gün süre verdiydi doktor cuma doluyor
belki yarın yatış yapıp suni verirler
belki de cuma gel yapalım yatışını der
15 güden sona tehlike azalıyormuş öyle okumuştum bir yerdeBenim bebiş ışını tedavisini sevmediışını alıyor ertesi gün hızla yükseliyor 2 kere oldu dr dedim başka bir yolu yok mu fototerapi istemiyorum o da şurup var dedi ama sizde gerekli olur mu bilmiyorum.Bizimki artık uzamış sarılık oldu.20.gündeyiz.
Amaaannn her kafadan bir laf yok iki memeyi ver yok 15 dk emzir, uyuyan bebeyi kaldir! sanki çocuk benden değil de kitaptan çıktı harfi harfine uyacak herşeyi! Takma canım çocuk nasıl isterse öyle verelim gitsin ister 10 dk ister 30 dk emsin, yoksa kafayı çizecez bu gidişle!Bazı doktorlar bir göğsü emzirip bitirmeden diğerine geçmeyin diyorlar bazıları da ikisini de 15 er dakika emzirin diyor benim kızım 10 dakika emmeden uyuyor eeee ne anladık şimdi bu işten ikisine de uyamıyoruz biz .dün gece 4 saat uyudu deliksiz bu sefer de uyandırmadım diye kafam karıştı offf oğlumu 4 buçuk ay emzirebildim sütüm yetmeyecek diye ödüm kopuyo sürekli birşeyler yiyip bol bol su içiyorum
Bizimki saat 5 te başlıyor kurulu saat gibi, kolik olabilir diyorkar cuma gunu kontrolu var bakalim dr amcasi ne diyecekBenim bebek gündüz gayet mutlu mesut uyuyo emiyo kakasını da yapıyo gel gör ki akşam 6-9 arası çocuk sürekli huzursuz..kaka yaparken zorlanıyo emerken de sıkınıyo ittiriyo doyamıyo da böyle olunca. böyle bişey yaşayan var mı? akşam saatleri çocukların huzursuz olması normalmi?
Ayrıca benim sütün fazlaca yeterli nedenini bilemedik o yüzden.sen beslersen ya da takviye yaparsan geçer.Farklı sarılıklar ikimizin.
Yenidoğan kullanmayın diyorlar metsili, sab simplex ya da nurse harvey's diye bitkisel olanları var! Onları araştır canımReçetesinde yazmıyo mu? Olmadı google dan bak..
Ne sordun canım, geçmişi okumadım, çalıştığım yerlerdense cevaplarımKizlar ya kizim kakasini yapmadi dunden beri normalmi
Ben ne kadar yorulsamda gerilmemeye çalışıyorum ama olır olmaz geriliyorum.bnm de eşimin kucağında hemen susuyor heralde eylül agladıgında ben cok geriliyorum o da sakinlesemiyor diye düşünüyorum artık..cünkü babası sakin sakin pıspıslıyor guzel sözler söylüyor hemen duruyor onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?