2015 Şubat Anneleri

Kızlar bugün doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok şükür. Normal Doğum oldu

hadi gözün aydın canım çok sevindim kurtuldun sen
darısı bizim başımıza , sancın mı başladı yoksa suni falan mı verdiler
müsait olunca bi deyiver : ))

iyi akşamlar kızlar
@ maral ım nerdesin doğurdun mu naaptın

Bebeğini söven kadını izlettirdi dengesiz kocam. Ağlamaktan içim çıktı bebeğin yüzü kıpkırmızı oluyo
Ben de dayanamadim baktim malesef
Daha yariya gelmeden durdurdum izleyemedim hepsini
cok etkilendim hala yuregim daraliyor
Biz boyle meleklerimiz icin herseyin en iyisini isterken o minnacik melegin ne sucu var
Allahima dua ediyorum o melegi cani ellerden kurtarsin diye

ben bekliyom
yarın kontrol var
geçen çarşamba 10 gün süre verdiydi doktor cuma doluyor
belki yarın yatış yapıp suni verirler
belki de cuma gel yapalım yatışını der
Bana da on gun sure vermisti pazar bitiyo ama saliya kadar bekleriz dedi bu sefer. Gerci nişanim geldi 3 cm acilmam var herhalde dogar artik.

Sen de musait olursan haber vee canim. MaRaL_ dan hic ses yok bugun sanirim o dogurdu hadi insallah :)

Bazı doktorlar bir göğsü emzirip bitirmeden diğerine geçmeyin diyorlar bazıları da ikisini de 15 er dakika emzirin diyor benim kızım 10 dakika emmeden uyuyor eeee ne anladık şimdi bu işten ikisine de uyamıyoruz biz .dün gece 4 saat uyudu deliksiz bu sefer de uyandırmadım diye kafam karıştı offf oğlumu 4 buçuk ay emzirebildim sütüm yetmeyecek diye ödüm kopuyo sürekli birşeyler yiyip bol bol su içiyorum

Bu kız beni sadece meme olarak görüyor, konusuyorum şarkı döylüyorum tepki yok vız vız ediyor ama babası gelince bir cilve bir cilve maşallah :)

Benim bebek gündüz gayet mutlu mesut uyuyo emiyo kakasını da yapıyo gel gör ki akşam 6-9 arası çocuk sürekli huzursuz..kaka yaparken zorlanıyo emerken de sıkınıyo ittiriyo doyamıyo da böyle olunca. böyle bişey yaşayan var mı? akşam saatleri çocukların huzursuz olması normalmi?

15 güden sona tehlike azalıyormuş öyle okumuştum bir yerde
kırkı çıksaydı bebelerin sarılık derdimiz biterdi

Amaaannn her kafadan bir laf yok iki memeyi ver yok 15 dk emzir, uyuyan bebeyi kaldir! sanki çocuk benden değil de kitaptan çıktı harfi harfine uyacak herşeyi! Takma canım çocuk nasıl isterse öyle verelim gitsin ister 10 dk ister 30 dk emsin, yoksa kafayı çizecez bu gidişle!

Bizimki saat 5 te başlıyor kurulu saat gibi, kolik olabilir diyorkar cuma gunu kontrolu var bakalim dr amcasi ne diyecek

Ayrıca benim sütün fazlaca yeterli nedenini bilemedik o yüzden.sen beslersen ya da takviye yaparsan geçer.Farklı sarılıklar ikimizin.

hastaneden cıkınca sürekli emzirdim ama doymamış sürekli huzursuzdu çok ağlayıca mama verdim eşimle bu bebek niye doymuyor hem emiyor hem mama yiyor obez mi olacak diye konuştuk - tecübesizlik böyle bişey işte- meğe yavum açmış memede doymaya calışmış ama doyamamış saılık tekrarladı değeri 12ydi en son doktor doymamış ondan tekralamış dedi şimdi hem emziriyoum artık ne giderse midesine ardından mama veriyorum ilk başta üzülüyordum mama verirken ama napıyım tek hasta olmasın razıyım
sizinkide geçer inş şurup işe yarasın da iyileşsin yavrucak

Ben ne kadar yorulsamda gerilmemeye çalışıyorum ama olır olmaz geriliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…