2015 Şubat Anneleri

Canim sagolasin insallah senin gibi dogururum bende normal sekilde. Nişanim geldigine gore cok beklemez herhalde artik aciklik da var o da onemli. Heyecanla bekliyorjz bakalim :) bu normal dogum sureci stresli oluyo iste biraz.. neyseki hastanem yakin burda trafik derdi de yok bi de onlari cekmiyorum iyice delirirdim

Aynen,baba kucaginda cabuk sakinlesiyor benim oglan:)

Oğlum gibi bir tane daha oğlum olsun diyordu kociş :)
Dün de : keşke bağlattırsaydık hastaneden çıkmadan dedi gülmekten öldüm :)
Hemen bir tane daha yapalım dedim dedim böyle baktı bana :)

Kızlar bebeginizi geceleri 2 saatte bir mi emziriyosunuz yoksa uyanınca mı bi de grip oldum yaa bebeğime geçer mi maske kullanıyorum gerçi

Bebeğini söven kadını izlettirdi dengesiz kocam. Ağlamaktan içim çıktı bebeğin yüzü kıpkırmızı oluyo

Kızlar bugün doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok şükür. Normal Doğum oldu

Gozun aydin hadi kavustun sukur saglikla buyutun

@esoba Daha dur soguk cay devrine yeni basladik uzun sure boyle :)

Annem olmasaydi bende cayin damlasina has ret kalirdim kesin.. 2 çocukla çok çok sormuş hayat sanki

Zor dimi bakalm ben evime yeni geciyorum nsl basetcem Annmlrde bisey yapmadgm halde bizim bbüyük yıktı gecti evde napcaz blmiim

Yapılır canım büyüdü zaten zor zamanı geçti...Yedir içir uyut.sadece banyo zor onu da bende henüz yaptırmadım.en kısa zamanda denemem gerek.

rahat ol cnm ben de cok tedirgindim ama iş basa düşünce yapılıyor hersey sadece cok agladıgında elim ayagıma dolanıyor ona da alıstımmı tamamdır
ben de banyodan korkuyorum gaz sancısı için her gün yıkıyoruz şu an geceleri. Ben nasıl yaptırıcam diye düşünüyorum.

canim benim nisanim geldikten sonra 48 saat dolmafan bebegimi kucagima almistim. senin gibi kanala inmemisti sanci da yokti. hatta acilma da ypktu ben de. ama dogum basladi. hic b

canim benim nisanim geldikten sonra 48 saat dolmafan bebegimi kucagima almistim. senin gibi kanala inmemisti sanci da yokti. hatta acilma da ypktu ben de. ama dogum basladi. hic b

Ayy cok sevindim bunu duyduguma canim demek benim de dogum yakin hadi insallah

Benim bebeğim günde 1 kez falan kaka yapıyor normal bir şekilde sebebi ne ola ki 1 kere kaka yapması sorun mu ? normali nedir ? Beslenemediğine mi işaret ama öyle olsa kabız gibi yapar yazıyor ?
her beslenmeden sonra yapar diye okumuştum ben dün bir internet sayfasında

Kızlar bebeginizi geceleri 2 saatte bir mi emziriyosunuz yoksa uyanınca mı bi de grip oldum yaa bebeğime geçer mi maske kullanıyorum gerçi
Ben dogdugu gun griptim gecmedi bebege cunku bagisiklik kazaniyo gribe karsi bide 2 saat olmadan kalkiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…