İnşallah canım kolayca atlatırsın. Ben de artık gelmeyecek sanıyordum dr da pazartesiyr kadar beklerim ben diyordu son anda fikir değiştirdi. Gece de gördüm bi ara sabah 7 de bebeğin kucağında olur demişti doğum saati 7.20 :)
Benim de girmemişti kanala. yatışım yapıldı nst ye bağlandım sancım yok; ultrasonla bakıldı kanala girmemiş başı oynuyor demişti doktor.
Canim sagolasin insallah senin gibi dogururum bende normal sekilde. Nişanim geldigine gore cok beklemez herhalde artik aciklik da var o da onemli. Heyecanla bekliyorjz bakalim :) bu normal dogum sureci stresli oluyo iste biraz.. neyseki hastanem yakin burda trafik derdi de yok bi de onlari cekmiyorum iyice delirirdim
bnm de eşimin kucağında hemen susuyor heralde eylül agladıgında ben cok geriliyorum o da sakinlesemiyor diye düşünüyorum artık..cünkü babası sakin sakin pıspıslıyor guzel sözler söylüyor hemen duruyor onda
Oğlum gibi bir tane daha oğlum olsun diyordu kociş :)
Dün de : keşke bağlattırsaydık hastaneden çıkmadan dedi gülmekten öldüm :)
Hemen bir tane daha yapalım dedim dedim böyle baktı bana :)
Kizlar doktor alttan muayene etti 2-3 cm acilman var dedi. O muayene ederken nişanim da geldi kanadi bayagi
Kanala girmemis daha ama dogum yakindir dedi. Kanala girmeden acilma olur mu ya? Nişanim da geldi anlamadim ben bu isten bisey. Nstde sanci da cikmadi sanirim.
Biraz kanaman olur korkma dedi bi de. Sizce dogumum baslicak mi yakin zamanda acaba? Oy cok canim yandi ya
Kizlar doktor alttan muayene etti 2-3 cm acilman var dedi. O muayene ederken nişanim da geldi kanadi bayagi
Kanala girmemis daha ama dogum yakindir dedi. Kanala girmeden acilma olur mu ya? Nişanim da geldi anlamadim ben bu isten bisey. Nstde sanci da cikmadi sanirim.
Biraz kanaman olur korkma dedi bi de. Sizce dogumum baslicak mi yakin zamanda acaba? Oy cok canim yandi ya
canim benim nisanim geldikten sonra 48 saat dolmafan bebegimi kucagima almistim. senin gibi kanala inmemisti sanci da yokti. hatta acilma da ypktu ben de. ama dogum basladi. hic b
canim benim nisanim geldikten sonra 48 saat dolmafan bebegimi kucagima almistim. senin gibi kanala inmemisti sanci da yokti. hatta acilma da ypktu ben de. ama dogum basladi. hic b
Benim bebeğim günde 1 kez falan kaka yapıyor normal bir şekilde sebebi ne ola ki 1 kere kaka yapması sorun mu ? normali nedir ? Beslenemediğine mi işaret ama öyle olsa kabız gibi yapar yazıyor ?