2015 Şubat Anneleri

Amin amin çok kötü bir doğum hikayemizin var maalesef ama hamilelegim super geçmişti .bundan sonrası inşallah oğlumla koyun koyuna gecer

mamayı saatinde düzgün ver geçer inşallah. bizimde tam sınara kadar gelmişti, düzgün verdim mamasını ve emzirdim iki günde geçti. Başta çok acemilik yaşadım, ememedi, mamasını az verdim aç kalmış yavrucak ve sarılığı tavan yapmıştı, birde güneşe tuttuk.

yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?
Yapılır canım büyüdü zaten zor zamanı geçti...Yedir içir uyut.sadece banyo zor onu da bende henüz yaptırmadım.en kısa zamanda denemem gerek.

ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:
Cidden ot gibi. Hadi evdesin uğralıp duruyorsunda bütün günün bebek üzerine.
Şu anda dağ giib i bir ütülenecek çamaşırla cebelleşiyorum

İnşallah canım kolayca atlatırsın. Ben de artık gelmeyecek sanıyordum dr da pazartesiyr kadar beklerim ben diyordu son anda fikir değiştirdi. Gece de gördüm bi ara sabah 7 de bebeğin kucağında olur demişti doğum saati 7.20 :)
Benim de girmemişti kanala. yatışım yapıldı nst ye bağlandım sancım yok; ultrasonla bakıldı kanala girmemiş başı oynuyor demişti doktor.

Sizin emzirme süreleriniz kısa bence bişey olmaz. Yardımcı işini ne yaptın canım? Gün içinde işlerini yapabiliyor musun?
yarın baslıcak cnm 2 gundur tekim fena degildi ama yorucu baya bi de aylardır evde yokum çok toz falan olmuş biri sart bu eve yani

Tuvalet çıkışı nasıl senin bebeğinin.günde kaç kez kaka yapıyor ?

Insan alisik olmayinca daha zorlaniyor. Ilk lohusalik daha zordu benim.icin. Simdi basima gelecegi biliyordum :))
Sirt boyun agrisi sezeryandan heralde. Benim de cok var sirt agrisi.

Sezeryan olan arkadaşlar karninizin ici aciyormu sizinde?

22 gün oldu . dikişlerden yana bir sorun yasamadim ama karnima dokunamiyorum bile öyle aci var.. Emzirmek için bluzumu esofmanin içinde. Siyirirken karnimin üzerinde sürünen o kumaş parcasi bile canimi acayip yakıyor..

Şimdide içim parcalanir gibi aciyir pis pis

yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?
rahat ol cnm ben de cok tedirgindim ama iş basa düşünce yapılıyor hersey sadece cok agladıgında elim ayagıma dolanıyor ona da alıstımmı tamamdır

Benim bebeğim günde 1 kez falan kaka yapıyor normal bir şekilde sebebi ne ola ki 1 kere kaka yapması sorun mu ? normali nedir ? Beslenemediğine mi işaret ama öyle olsa kabız gibi yapar yazıyor ?

Evet yogun oluyor randevuyu onceden al gidecek olursan. Acil durum olunca ara randevu yapiyorlar. Ama kolay kolay antibiyotik vermiyor onceden kizilaydaydi orda da yogundu.
Ne guzel soylemissin haha. Cocuk olunca bitmiyor kv incileri.

Ayyy gaz sorunu sut yetiyormu doyuyormu kv ac bu cocuk lafları bitsinnnn artik.

İnşAllah hallederim gaz sorunu olmasa dahs kolay gaz sancısı olunca çok yıpranıyor bende üzülüyorum öyle olunca. Hep kucakta gaz çıkarmak için ondan kucağa da alışışıyor.
Uff, benim ki de bu birt derdi yuzunden kucak bebesi oldu yataga yatirinca hemen alkmak istiyor..bu aliskanligi nasil yenicez bilmiyorum...

Bir akşamüstü keyfi yapayım dedim.
Çayımı demledim, bir yudum içtim viyaaakkk...
altı oldu saat, çay katran karası..

Annem olmasaydi bende cayin damlasina has ret kalirdim kesin.. 2 çocukla çok çok sormuş hayat sanki

bnm de eşimin kucağında hemen susuyor heralde eylül agladıgında ben cok geriliyorum o da sakinlesemiyor diye düşünüyorum artık..cünkü babası sakin sakin pıspıslıyor guzel sözler söylüyor hemen duruyor onda

Neyse sen artık toparlandın.
Bebeğinde kırkı çıkacak. Kendi işlerini kendin halledersin istediğini yer içersin.
Bu arada kola içen var mı acaba benim canım çok.istiyor.
Ben arada ictim kola..ama soguk diye annem kizdi,bebege geciyormus soguk.ilik da icilmiyor ki bu meret:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…