Amin amin çok kötü bir doğum hikayemizin var maalesef ama hamilelegim super geçmişti .bundan sonrası inşallah oğlumla koyun koyuna gecerGeçmiş olsun öncelikle,Allah korumuş seni.. Benim de önce suyum geldi,3cm açılmam vardı,2 saat kendi sancımı çektim açılma ilerlemedi,4 saat suni sancı yine açılmam ilerlemedi,bebeğimin başı aşağı inmedi,kanama arttı,dr um yazık olur sana böyle normal doğuramazsın dedi acil sezaryene aldı,risk almadı.. Sana ne yapmışlar öyle resmen eziyet yahu!! Allah yardımcınız olsun,tez zamanda şifa versin ikinize de..
geçmiş olsun bizimde sarılığımız tekrarladı yaın belli olacak tekrar yatıış yapıp yapmayacağı sütüm yeteli olmadıgından beslenememiiş mecbur mama veriyoruz inş düşmüştür çok korkuyorum
sarılık tedavisinin sadece ışık olduguu sanıyordum doktora bi sorayım şurubu
inş faydası oluda bebeğin iyileşi
Yapılır canım büyüdü zaten zor zamanı geçti...Yedir içir uyut.sadece banyo zor onu da bende henüz yaptırmadım.en kısa zamanda denemem gerek.yok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?
Cidden ot gibi. Hadi evdesin uğralıp duruyorsunda bütün günün bebek üzerine.ben geldim evime yanlız bakıyorum artık merak etme alışıyor insan. sadece uykusuzluk yoruyor onun harici ot gibi yaşıyorsun D:
Ne guzel olmus canim ya insallah benim de yakindir. Bana demedi hic suni vereyim diye gonderdi eve bisey olmazsa c.tesi kadar o gun gidicem tekrar. Kanala girmemis bi de onu anlamadim.kanala girmeden acilma oluyo mu cok garip geldi.
Neyse geldim eve girdim duşa. Cok gerildim bugun nst ustune muayene kastim kendimi bayagi her yerim agriyo simdi
yarın baslıcak cnm 2 gundur tekim fena degildi ama yorucu baya bi de aylardır evde yokum çok toz falan olmuş biri sart bu eve yaniSizin emzirme süreleriniz kısa bence bişey olmaz. Yardımcı işini ne yaptın canım? Gün içinde işlerini yapabiliyor musun?
Doktor bana kiminin 3 ay bile sürer sikinti etme tehlikeli donemi atlatti dedi ama gozundeki sariliklari gordukce sinir oluorumeczaci arkadasim var sordum ins bulursa bende kullanayim. Yeni doktor arasturiorm ben ya hastanemin doktoru cok gicik bi adam ukala bisi sorulmaz ona
Insan alisik olmayinca daha zorlaniyor. Ilk lohusalik daha zordu benim.icin. Simdi basima gelecegi biliyordum :))doğru iki çocuk sıkıntı olur birini sustursan diğeri ağlar :) ama tek çocukta yani ilk olması biraz beni zorladı açıkçası yalan yok. baş ağrım geçmiyor sırtım ve boynum ağrıdan baya bir zorluyor. yoksa başka bir sıkıntımız yok,şöyle kendi başına bırakıp ağlamayacak zamanlara gelsek o zaman daha rahat olacağız..
rahat ol cnm ben de cok tedirgindim ama iş basa düşünce yapılıyor hersey sadece cok agladıgında elim ayagıma dolanıyor ona da alıstımmı tamamdıryok 8 gün var kara kara düşünüyoruz ne yapıcam diye ben mi çok cesaretsizim acaba? Düşünüyorum siz de yalnız yapıyorsunuz yapılır değil mi?
Bugun 20 gunluk gecmek uzere. 15-20 gunde gecer demisti drÇok teşekkürler peki kan oturması ne zaman geçti bizim hala duruyor 1hafta oldu. Yok benim ilk bebeğim.
Evet yogun oluyor randevuyu onceden al gidecek olursan. Acil durum olunca ara randevu yapiyorlar. Ama kolay kolay antibiyotik vermiyor onceden kizilaydaydi orda da yogundu.Bende kendi hastanemdeki doktora gittik sarilik yuzunden 1 haftada 3 kere gittik cok ukala adamdi dovecekti beni nerdeyse sordugun her soruya ukalaca cevap verio bende bilemedim kime gotureyim die komsum var oda dun medicanada baska bi doktoru soyledi bide bayan varmis baya yoğun iyu biri heralde demisti demekki eylem hanimmis cok saol cnm bide selcukta arzu die biri varmis onuda cok ovduler bakalim ilk ay muayenesine birine gidecez.. simdi esim aradi biz cocugu nie kundak yapmioruz soyle simsiki dio nerden cikti dedim aklima geldi dio.. sonra itiraf etti kv demis.. artik banada diyemio cekinio. Bende pasa gonlum kundak yapmak istemio soylersin annene dedim ohh rahatladim :) cocuk sıkıyi sevmio uyumuo hem doktorlar önermio nie yapayim yaa
Uff, benim ki de bu birt derdi yuzunden kucak bebesi olduİnşAllah hallederim gaz sorunu olmasa dahs kolay gaz sancısı olunca çok yıpranıyor bende üzülüyorum öyle olunca. Hep kucakta gaz çıkarmak için ondan kucağa da alışışıyor.
Bir akşamüstü keyfi yapayım dedim.
Çayımı demledim, bir yudum içtim viyaaakkk...
altı oldu saat, çay katran karası..
bnm de eşimin kucağında hemen susuyor heralde eylül agladıgında ben cok geriliyorum o da sakinlesemiyor diye düşünüyorum artık..cünkü babası sakin sakin pıspıslıyor guzel sözler söylüyor hemen duruyor ondaBen de dediklerimi yapabilsem belki ağlamıcak ama sanırım her ağladığında emzirdik diye böyle yapıyor. Bebişle başından beri ilgilenen kimse yok sadece ben. O yüzden ağladı mı ne yapsam susturamıyorum eşimin kucağında hemen susuyor.
Ben arada ictim kola..ama soguk diye annem kizdi,bebege geciyormus soguk.ilik da icilmiyor ki bu meret:)Neyse sen artık toparlandın.
Bebeğinde kırkı çıkacak. Kendi işlerini kendin halledersin istediğini yer içersin.
Bu arada kola içen var mı acaba benim canım çok.istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?