Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha Aramıza hoşgeldin50 dk oldu adam hala ekmegi getremedi oruca niyetleneyim bari ben pöf iki günlük yazicaklarmi toptan döküp kaçıyorum nasilsa kostururkdn bidaha gece bakablrm anca. Bugun bizim arkdslr gun yapiomus ben gidemiiom tabi saglik olsun . Öpüyorum hepinizi
Bizde dr yonlendirmesiyle fazla damla verdik. Bebek 2gun boyuncs karin agrisiyla agladi uyumadi. Burda da yazmistim dikkat edin diye. Bebek perisan olmustuDüşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu
Ne damlasindan sonra olmustu canim karin agrisi d vitaminimiydi eger iyleyse bende bugun baslicam umarim karni agrimaz zaten 4 gundur kakasini yapamiyorBizde dr yonlendirmesiyle fazla damla verdik. Bebek 2gun boyuncs karin agrisiyla agladi uyumadi. Burda da yazmistim dikkat edin diye. Bebek perisan olmustu
Hadi gözün Aydın ben 4 cm ile yattım suni takınca Sancı geldikçe ıkındım ben hafif hafif zaten zorluğun 6 cm e kadar sonra suyunu getirdilermi gerisi kolay Allah kolaylık versin Canım iyi düşün dua et ve sakin ol akışına bırak hayırlı doğum olsun inşallah etrafındakilere kulak asma yürüme fırsatın varsa Yürü bide bacaklarını yattığın yerden v şeklinde aç kapat rahatlatsın hadi haberini bekliyoruz Rabbim yardımcın oldun bi avazda Kurtul inşallahKizlar alttan bakti 3 cm acilmam var ama kanala hala girmemis yine de yatirdi beni simdilik sanciyla girmesini beklicez bakalim dua edin kizlar![]()
Aynıyım aynı.O kadar çok yapılacak listem var ki dogum hikayemi yazmak sacimi taramak dus yapmak kaslarimi almaya çalışmak fotoğraf icin hafiza aktarmi yapmak fotografciyi arayip resimler icin konusmak hosaf vb sut icin biseyler hazrlamak say say bitmio firsat yok vallahi zaman yetmio. Canım nasıl ev keki istio kim cirpacak iki dakkalk is ama yok o iki dakkam dsardan yiyoz hala olmuyor boyle de yaa
bu arada bizimkler arayip sormuyor bile bebek nsl naptn diye yolda bi vardik diye konuştuk o kadar uc gun oldu pesss!
Ne kadar verdinkiBizde dr yonlendirmesiyle fazla damla verdik. Bebek 2gun boyuncs karin agrisiyla agladi uyumadi. Burda da yazmistim dikkat edin diye. Bebek perisan olmustu
Kafami sagdan sola cevirdim bir aci sandim ki boynum yirtildi. Ben de senden beterim. Vitmin ve kan ilacina basladim. Uykum hic yetmiyor basim donuyor vs. Bu defa da kabiz oldum karnim tas gibi. Ama takviye sart. Depolar hamilelikte bosaldi emzirirken bze lazim olanlar gidiyor artik sac dokulmesi ilac icince cok olmazmisEmzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?
Ah kiyamam sana. Gurbet zor ananin evi daha zor. Yalnizlik omur boyu..O kadar çok yapılacak listem var ki dogum hikayemi yazmak sacimi taramak dus yapmak kaslarimi almaya çalışmak fotoğraf icin hafiza aktarmi yapmak fotografciyi arayip resimler icin konusmak hosaf vb sut icin biseyler hazrlamak say say bitmio firsat yok vallahi zaman yetmio. Canım nasıl ev keki istio kim cirpacak iki dakkalk is ama yok o iki dakkam dsardan yiyoz hala olmuyor boyle de yaa
bu arada bizimkler arayip sormuyor bile bebek nsl naptn diye yolda bi vardik diye konuştuk o kadar uc gun oldu pesss!
Benimki de glmedi gormeye. Küs degiliz ama. Annemi cagirip duriyor yanina yalniz duramamis. Takmiyorum napayim.Aynıyım aynı.
Bende kırk uçurmaya gideceğim ama uykusuzluk mahvetmiş durumda.
Babamla altı aydır konuşmuyoruz bebeği görmeye de gelmedi onunla barışmaya gideceğiz
Bilmiyorum doğru karar mı?
Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?Benimki de glmedi gormeye. Küs degiliz ama. Annemi cagirip duriyor yanina yalniz duramamis. Takmiyorum napayim.
Dogru karardir seninki ins. Yasli insanlar sonucta. Sonra uzulunuyor birsey olsa.
Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?
Millet torunlarının gözlerinin içine bakıyor.
Benim iki taraf da umursamıyor.
Amann insan uykusuz olunca da pek ağlamaya meyilli oluyor
Emzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?