2015 Şubat Anneleri

Canım bebekler gazı olduğundada aranır. Mamayı yediriken 2 seferde yedir. Mesela 120 cc yaptın diyelim, 60cc içsin gazını çıkar, sonra devam et bide bitince çıkar. Benim kızda öyle çünkü çözümü böyle buldum.

Inanmiyorum hem sigara ictiler hem gripler hem cocugu optuler izin vermeseydin nasil bir anlayissizlik bu soktayim vallahi mama falan verme sakin canim masallah yariyo sutun cocuk kalabaliktan minciklanmaktan huysuzdur hepsi gitsin sakinlesir yine

Bebginiz kac gunluk

Pişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?
gunde iki kere ilik su ve pamukla sil ve mumkunse yika popoyu.altini havalandir alt acma serip ustune ince bise atiyorum ben

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.

ama sutum yok ne yazik ki bi damla bile gelmedi.. bebegim emiyo surekli emziriyorum ama gelmiyo. Sarilik olmasin diye kasikla mama veriyoruz mecburen. Eve cikinca duzelir dedik geldim bugun yemek yedim guzelce dus aldim dinleniyorum ama hala tik yok. Kafama takmiyorum elbet gelecek..

Bu durumu yasayan var mi?

KiZlar tek meme mi emziriyosunuz cift mi?bugun 40 imiz cikti

KiZlar tek meme mi emziriyosunuz cift mi?bugun 40 imiz cikti
Hadi gözün Aydın :) herşey yavaş yavaş yoluna girmeye bsşlar artık :) 11 günlüğüz biz henüz bir tanesini emiyo 3 saat sonra diğerini veriyorum bazen birini emiyo biraz kusuyo diğerinden de emiyo

Öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bebişini :)) sütüne gelince daha bi günlük değil misiniz ilk iki gün sen farketmezsin ama bebeğin çeker o kolostrum bombası sütü, mamayı hiç vermeseniz bile olurdu, o ilk günkü sütten tüm gün toplam bi tatlı kaşığı gelirmiş ama bebeğe yetiyormuş fazlasıyla sen bebek bişey çekmiyor zannedersin ama o halleder işini ikinci üçüncü gün olsun buraya yazarsın göğüslerim çok sertleşti sütten canım acıyor napıyım diye Ama en önemlisi bunu stres yapma uyu dinlen her fırsatta ve bol su iç yemene dikkat et kanını canını geri topla

Kızlar ben kızımla artık annemde kalıyorum sanırım boşanmanın eşiğine geldim
Allah yardımcın olsun canım, ne denir ki böyle duruma bilmiyorum ama annene gitmen iyi olmuş etraflıca düşünürsün her şeyi ve aklına güvendiğin sır saklayabilecek birine danış varsa. En önemlisi de "amaan boşa gitsin kurtul" yorumu yapanlardan uzak dur. Bi yuvanın bozulması hiç kolay bişey değil alıştığın bir sürü acılarıyla birlikte çok da güzel anılar biriktirdiğin insan, eşin yavrunun babası bi çırpıda vazgeçilcek şey değil. Ben durumunu bilmiyorum ama bunları söylemek istedim sadece rabbim şu masum bebişinizin hürmetine akıl izan versin aranızı açan kimlerse. Ama en önemlisi sırlarını gaza gelip o duygusallıkla kimselere dökme annene bile sonrası çok kötü oluyor. Sen vakarını koru kendine uygun birini seç derdini anlatmak, akıl danışmak için

Canım merak etme gelir. Sürekli emzir gelmese de. Pompa varsa pompayla çek.

Benim bu hafta basladi agliyo bide ememedigi icin kipkirmizi oluyo bende az az emzirip biraktirmaya calisiyorum ama birakmak istemedikce boguluyo benimde sagsamda hemen tas gibi oluyo
Dikkat et çekmediği zaman ağzında tutma memeyi süt kendiliğinde. Akıp ağzına doluyor. Benimki iki kere kıpkırmızı oldu.emzirmek resmen eziyet.
Gece dalıyorum bazen aklım çıkıyor çocuk boğulacak diye. Sürekli yüzüne bakıyorum

Ben gelip kovayim hepsini. Yakin olsam gelirdim manyak bir arkadasim derdin
Ya ben surat astım diye kötü gelin muamelesi gördüm.kovsam ne olur acaba.neden yiyecek hazırlamamışım garipmişim. Bende dedim bir de söyle düşünün bunun kucuk bebeği bundan yemek beklenemez.
K.valide diyor olsun her durumds düşünmen gerek.

Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker....

Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun, hepsi bayılacaktır.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

Banada demislerdi
Gecenlerde su istedim kizimdan enzirirken icilmezmis ya anne diyo

Bence çocuğun üstüne yiyecek içecek dökmeyelim diye eskilerin bi korkutma mekanizması

Evet asiri gazli bende varda hic denemedim ama farkettim kac gundur boguluyo artik cozum bulmaya calisyrum 4. Aydan sonra gecer yaziyo internet sitesinde
Evet 4.aydan itibaren bebek de anne de rahatlıyor her açıdan, ben arada manual pompamdan çekiyorum yine gaz problemi tamamen çözülmese de iyi geliyor boğulmuyor asabı bozulmuyor çocuğun en azından :/
Suyu içiyorum işte. Çok terliyorum o yüzden içiyorum. Bulgur yapayım bari. Onu bile yemiyordum ki. Sağol canım.

Ben ilkinde internete bakıyordum gaz için onu yeme bunu yeme, ne yiycez o zaman bi de çocuğun bütün huysuzluklarını "aa şunu yedim ondan" falan diyordum, zaten bebekli biri olarak beslenme işi eziyet iyice zorlaşıyor yiyceğin şeyler de sınırlanınca. Şimdi hiç takmıyorum bebeğin huysuzluklarını da bi sebebe bağlamıyorum akışına bırakmış bi halde yorgunum ama daha mutluyum ilk bebeğime göre çok şükür

Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkesin gözü aydın..Allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...dBenim karışık bazı soru/sorunlarım var..Göğsümün birinden fazlaca süt geliyor.Hatta böyle çocuk yetişemiyor ona bazen boşa akıtmaya çalışıyorum.Mutlu bi tokluk yaşayamıyor sanki yavrum.Diğeriyse yavaş sayılacak kadar az akıtıyor sütü..Haliyle bebeğin memede kalma süresi sürekli değişiyor.Birinden diğerine geçsem diyeceğim, memede uyuyakalıyor.Ne yapsam uyandıramıyorum.Sıkça uyanıyor.Rutin bir-iki saatte bir emiyor ama ilk sütten sonraki süte geçemiyoruz gibime geliyor.İnternetten araştırdım, kaka renginin yeşil olması da iki süt arasındaki dengesizlikmiş..Şimdi bununla ilgili önerisi olan var mı?Dengeyi nasıl kurabilirim.
Ayrıca emzik kullanmaya başladınız mı?Ben hastanede ilk gün tutturmuştum sütüm olmadığından ama şimdi istemiyor, daha çok beni kullanıyor gibi..Emzikle ilgili fikirleri de merak ediyorum..

Canım benimki çok uykucu emzirmek için uyabdıramıyorım henüz 11 günlük ama .
Emdiği zaman da hemen uyuyo yarın kontrolümüz var bakalım .
Bir Göğüs diğerinden nasıl büyükse bazen birinde diğerine göre daha çok süt oluyo benim sol daha büyük mesela .
Emzik bende hastaneden eve gelince iki gece verdim o da zoraki . Şu anda almıyor verince midesi bulanıyo
Bizim kala rengimiz de ilk 5 gün yeşildi şimdi sarıya döndü şükür .
Ben de ilk günler sağdım fazla sütümü şimdi sağmıyorum ama Boşa akıyor emerken . Inşallah sağmadığım için azalmaz sütüm de 6 ay kesintisiz emzirebilirim . Bende bundan korkuyorum çünkü sadece birini emiyor üç saat sonra diğerini emiyor aynı memeye geleceği zaman 6 saat geçmiş oluyo taş gibi oluyo bu sefer emerken ÇOĞU dışarı akıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…