Bende yarın bı toparlanıp kuaför e gidıcem saç Kaş hepsini kestırıcem bı kendıne geleyım ne bu ya .... Ayy
Canım bebekler gazı olduğundada aranır. Mamayı yediriken 2 seferde yedir. Mesela 120 cc yaptın diyelim, 60cc içsin gazını çıkar, sonra devam et bide bitince çıkar. Benim kızda öyle çünkü çözümü böyle buldum.Tam 90 degilde 100 yapiyorum acsa hepsi bitiyo degilse biraz birakip uyuya kaliyo ama ac olup aranmaya devam ederse yine yapiyorum bu kezde ondan iki firt cekip birakiyo o da cope gidiyo gecenin korunde onu yapmak olum geliyo bazen ruyamda yapmis goruyorum bi el atiyorum bos
Inanmiyorum hem sigara ictiler hem gripler hem cocugu optulerBu doymuyor,gazı var ilaç ver, bebeğe mama ver uyusun,bu ev çok sıcak,bebeğin yeleği yok üşüyecek.....
Evde 15 kişi var yarısı yatılıydı. Mutfakta sigara içtiler,bebeği ağzından öptüler,nezlrsi,gribi her türlüsü
Çocuk sabahtan beri aralıksız ağlıyor. Aç mama ver diyor bebek bir ayda 1.5 kilo aldı diyorum nasıl aç olsun. kilo alması doyması demek değilmiş.
K.valide de bu gece kalacakmış uyuyayım
Gerek yok diyemedim.imdaattt
Bebginiz kac gunlukTam 90 degilde 100 yapiyorum acsa hepsi bitiyo degilse biraz birakip uyuya kaliyo ama ac olup aranmaya devam ederse yine yapiyorum bu kezde ondan iki firt cekip birakiyo o da cope gidiyo gecenin korunde onu yapmak olum geliyo bazen ruyamda yapmis goruyorum bi el atiyorum bos
gunde iki kere ilik su ve pamukla sil ve mumkunse yika popoyu.altini havalandir alt acma serip ustune ince bise atiyorum benPişik için ne öneriyorsunuz? Banyodan sonra tam kurulamadım mı neden oldu anlamadım. Sudocrem sürdüm Açıkta mı bekleteyim hemen altını bağlayayım mı?
Hadi gözün Aydın :) herşey yavaş yavaş yoluna girmeye bsşlar artık :) 11 günlüğüz biz henüz bir tanesini emiyo 3 saat sonra diğerini veriyorum bazen birini emiyo biraz kusuyo diğerinden de emiyoKiZlar tek meme mi emziriyosunuz cift mi?bugun 40 imiz cikti
Öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bebişini :)) sütüne gelince daha bi günlük değil misiniz ilk iki gün sen farketmezsin ama bebeğin çeker o kolostrum bombası sütü, mamayı hiç vermeseniz bile olurdu, o ilk günkü sütten tüm gün toplam bi tatlı kaşığı gelirmiş ama bebeğe yetiyormuş fazlasıyla sen bebek bişey çekmiyor zannedersin ama o halleder işiniKizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.
ama sutum yok ne yazik ki bi damla bile gelmedi..bebegim emiyo surekli emziriyorum ama gelmiyo. Sarilik olmasin diye kasikla mama veriyoruz mecburen. Eve cikinca duzelir dedik geldim bugun yemek yedim guzelce dus aldim dinleniyorum ama hala tik yok. Kafama takmiyorum elbet gelecek..
Bu durumu yasayan var mi?
Banada demislerdiEmzirdikce susuyorum ben bir ilgisi var demek ki. Kv emzirirken yenilip icilmez demisti su iciyorum diye. Niye herkes herseyi cok biliyor.
Allah yardımcın olsun canım, ne denir ki böyle duruma bilmiyorum ama annene gitmen iyi olmuş etraflıca düşünürsün her şeyi ve aklına güvendiğin sır saklayabilecek birine danış varsa. En önemlisi de "amaan boşa gitsin kurtul" yorumu yapanlardan uzak dur. Bi yuvanın bozulması hiç kolay bişey değil alıştığın bir sürü acılarıyla birlikte çok da güzel anılar biriktirdiğin insan, eşin yavrunun babası bi çırpıda vazgeçilcek şey değil. Ben durumunu bilmiyorum ama bunları söylemek istedim sadece rabbim şu masum bebişinizin hürmetine akıl izan versin aranızı açan kimlerse. Ama en önemlisi sırlarını gaza gelip o duygusallıkla kimselere dökme annene bile sonrası çok kötü oluyor. Sen vakarını koru kendine uygun birini seç derdini anlatmak, akıl danışmak içinKızlar ben kızımla artık annemde kalıyorum sanırım boşanmanın eşiğine geldim
Kırkımız çıktı bızım.lohusalık da bitti heraldeLohusa deliliği yap:) aç kapıyı, hadi hepiniz dışarı hadihadihadiiii:)
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.
ama sutum yok ne yazik ki bi damla bile gelmedi..bebegim emiyo surekli emziriyorum ama gelmiyo. Sarilik olmasin diye kasikla mama veriyoruz mecburen. Eve cikinca duzelir dedik geldim bugun yemek yedim guzelce dus aldim dinleniyorum ama hala tik yok. Kafama takmiyorum elbet gelecek..
Bu durumu yasayan var mi?
Dikkat et çekmediği zaman ağzında tutma memeyi süt kendiliğinde. Akıp ağzına doluyor. Benimki iki kere kıpkırmızı oldu.emzirmek resmen eziyet.Benim bu hafta basladi agliyo bide ememedigi icin kipkirmizi oluyo bende az az emzirip biraktirmaya calisiyorum ama birakmak istemedikce boguluyo benimde sagsamda hemen tas gibi oluyo
Ya ben surat astım diye kötü gelin muamelesi gördüm.kovsam ne olur acaba.neden yiyecek hazırlamamışım garipmişim. Bende dedim bir de söyle düşünün bunun kucuk bebeği bundan yemek beklenemez.Ben gelip kovayim hepsini. Yakin olsam gelirdim manyak bir arkadasim derdin
Banada demislerdi
Gecenlerde su istedim kizimdan enzirirken icilmezmis ya anne diyo
Evet 4.aydan itibaren bebek de anne de rahatlıyor her açıdan, ben arada manual pompamdan çekiyorum yine gaz problemi tamamen çözülmese de iyi geliyor boğulmuyor asabı bozulmuyor çocuğun en azından :/Evet asiri gazli bende varda hic denemedim ama farkettim kac gundur boguluyo artik cozum bulmaya calisyrum 4. Aydan sonra gecer yaziyo internet sitesinde
Suyu içiyorum işte. Çok terliyorum o yüzden içiyorum. Bulgur yapayım bari. Onu bile yemiyordum ki. Sağol canım.
Canım benimki çok uykucu emzirmek için uyabdıramıyorım henüz 11 günlük ama .Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkesin gözü aydın..Allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...dBenim karışık bazı soru/sorunlarım var..Göğsümün birinden fazlaca süt geliyor.Hatta böyle çocuk yetişemiyor ona bazen boşa akıtmaya çalışıyorum.Mutlu bi tokluk yaşayamıyor sanki yavrum.Diğeriyse yavaş sayılacak kadar az akıtıyor sütü..Haliyle bebeğin memede kalma süresi sürekli değişiyor.Birinden diğerine geçsem diyeceğim, memede uyuyakalıyor.Ne yapsam uyandıramıyorum.Sıkça uyanıyor.Rutin bir-iki saatte bir emiyor ama ilk sütten sonraki süte geçemiyoruz gibime geliyor.İnternetten araştırdım, kaka renginin yeşil olması da iki süt arasındaki dengesizlikmiş..Şimdi bununla ilgili önerisi olan var mı?Dengeyi nasıl kurabilirim.
Ayrıca emzik kullanmaya başladınız mı?Ben hastanede ilk gün tutturmuştum sütüm olmadığından ama şimdi istemiyor, daha çok beni kullanıyor gibi..Emzikle ilgili fikirleri de merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?