Bende mustela kullanıyorum ... Aynen cok sürmüyorum kaka yapınca ara sıra bişi olmadı henuz.... 123 yazan tüpü aldın sende herhalde barıyer değilmiBen Mustela kullanıyorum ve çok memnumum.. Kaka yapmışsa sürüyorum hep,sadece çişse sürmüyorum,pişik sıkıntısı olmadı şükür.. Altını açık bırakma çok fazla,üşür..
Bazen olsa iyi hep ya hepaynen bende bazen kokuyorum
Bıraz risk almışsın işlem bitince yine damla damlaysaydın... Çok kurumuş olabilir... Çok ufaklar daha burun kılcak damarlarına zarar gelmesin ... Bence bir daha yapmayın ... Kendi fikrimKızlar size bugün yaptığım bişeyi anlatıcam. Kızım sabaha kadar burun tıkanıklığından uyuyamadı. Otribebeyle yapıyorum ama hala çıkıyo bitmiyo. Neyse kahvaltı yaptık. Eşime dedim böyle böyle. Birazda sen yap. O benden nefessiz çıktı, başladı öksürmeye. Bakiim dedi bunun elektriklisi varmı. O araştırırken, üst komşumun elektirkli süpürge sesi geliyordu. Sonra aklıma bişi geldi
Yok canım olmaz desim kendi kendime. Sonra eşim dediki elektrik süpürgesiyle çekiyolarmış nette yazıyo dedi. İçimden benim gibi manyaklarda varmış dedim. Aaa olurmu bee öyle şey, çocuğun burnu dayanırmı o güce dedim ama eşime. Ama kuzum resmen nefes alamıyo. Neyse bizim küçük el süpürgesini getirdi ucunu yapıştırdı ben elimi bi çektirdim. Baktım benim nefesimden daha az çekiyo ama devamlı çekiyo. Valla olur dedim. Velhasılkelam kuzumun burnunu çektirdik rahatladı. Şimdi uyuyo:) ama çok aşırı dolmuş burnu, çıkanları görünce çok şaşırdım.
Şimdi bana demeyinki sen nasıl annesin ne yaptın çocuğa diye. Sizde biliyosunuzki bazen sorunlar karşısında ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ben sadece yaptığımı söyledim, yapın demiyorum
Yanlış bilmiyosam kendi üzerine yatırıyosun çapraz şekilde,bilmem anlatabildim mi?? :))Tomrisin emzirme notlarini okuysn var mi. Kaykilarak yari oturarak emzirme seklinden bahsetmis. Anlamadim pozisyonu bebek nerde durcak o sirada
Hergün yıkanmak tek çare sütte kokuyor aktıkça... Zaten kendımı cok çirkin ve mutsuz hissediyorumBazen olsa iyi hep ya hep
Tam 90 degilde 100 yapiyorum acsa hepsi bitiyo degilse biraz birakip uyuya kaliyo ama ac olup aranmaya devam ederse yine yapiyorum bu kezde ondan iki firt cekip birakiyo o da cope gidiyo gecenin korunde onu yapmak olum geliyo bazen ruyamda yapmis goruyorum bi el atiyorum bosCanım bende bebelac kullanıyorum. Ama bebeğime göre davranıyorum. Kırkı çıkmadı daha ama 120cc içiyo çok açsa. Arada 90cc yapıyorum.
Bu doymuyor,gazı var ilaç ver, bebeğe mama ver uyusun,bu ev çok sıcak,bebeğin yeleği yok üşüyecek.....
Evde 15 kişi var yarısı yatılıydı. Mutfakta sigara içtiler,bebeği ağzından öptüler,nezlrsi,gribi her türlüsü
Çocuk sabahtan beri aralıksız ağlıyor. Aç mama ver diyor bebek bir ayda 1.5 kilo aldı diyorum nasıl aç olsun. kilo alması doyması demek değilmiş.
K.valide de bu gece kalacakmış uyuyayım
Gerek yok diyemedim.imdaattt
Evet,önleyici olanı,vitamin barrier 1-2-3.. Tüm bakım ürünlerini Mustela aldım ,hepsinden çok memnunum..Bende mustela kullanıyorum ... Aynen cok sürmüyorum kaka yapınca ara sıra bişi olmadı henuz.... 123 yazan tüpü aldın sende herhalde barıyer değilmi
Daha dün yıkadım bügünde yıkarsam hasta ederim iyice diye korkuyom
Aynen hemde cok gidiyor ilk bebeğimde onları kullanmıştımEvet,önleyici olanı,vitamin barrier 1-2-3.. Tüm bakım ürünlerini Mustela aldım ,hepsinden çok memnunum..
Benim bu hafta basladi agliyo bide ememedigi icin kipkirmizi oluyo bende az az emzirip biraktirmaya calisiyorum ama birakmak istemedikce boguluyo benimde sagsamda hemen tas gibi oluyoBenim bazen oluyor.çoocuk bugün bopulmaktan zor kurtuldu
Ablam ters çevirdi salladı da kendine geldi. Daha bir kez rahat emmedi.sağsamda aynı.
Türkiyede öğrendiğime göre pahalı bi uygulamaymis evet genelde böyle yapiliyo en sağlam buymuş.Emin misin canım nasıl tel zımba kullanırlar yahu Almanya gibi bir yerde hemde herkese mi böyle yapıyorlar ben devlet hastanesinde oldum bana estetik dikiş yaptılar dışarıdan gözükmüyor bu ne rezillik böyle yahu bence bir araştır neden yapmışlar böyle
Çok teşekkür ederim artık evimizdeyiz alisiyoruz birbirimize genelde uslu bi bebek ama hep kucakta uyumak istiyo hiç bi is göremiyorum uyuyamiyorumÇok geçmiş olsun canım Rabbim sana da evladına da acil şifalar versin hayrlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin çok şükür ki müdahele yapılabilmiş inşallah kısa zamanda toparlanıp alırsın evladını kucağına
Aynen aynennn sİmdi hi kasımı aldım digerine allah kerimHergün yıkanmak tek çare sütte kokuyor aktıkça... Zaten kendımı cok çirkin ve mutsuz hissediyorum
Okudum o yaziyi simdi bebegimin yasadigi butun sorunlari anlatmis orda bende sasiriyodum poposu pisik oldu faln diye buyuk ihtimal bundan kaynakli deniycem adacayiniSütle ilgili konu araştırırken görmüştüm adaçayı azaltiyomus.günde bi bardak içersen falan iyi gelebilir.anne sütü fazlaligi ve adaçayı yaz.ilk çıkan sitede bu konuda bi yazı vardı.bi gozat istersen
Evet asiri gazli bende varda hic denemedim ama farkettim kac gundur boguluyo artik cozum bulmaya calisyrum 4. Aydan sonra gecer yaziyo internet sitesindeBen varım canım, acayip gaz problemi yapıyor bi de, elektrikli pompa temin etmeye çalışıyorum bikaç haftaya elime geçer inş o zaman rahatlarız gibime geliyor çünkü yine ememiyor verimli şekilde bu sefer uyuyamıyor vs vs
Geçmiş olsun canım, valla ben de hormonsuzunu dedim ama umarım doğru kararı vermişimdir inş hiçbirimizi pişman etmesin rabbim
Sutum sagdigimda bile damla damla geldigi icin sut kokmuyo yikanmak cok zor iki gunde bir anca bebegi 5dk birakamiyorum ki dustan sonra terleyince yine kokuyorum birde sadece sag tarafin olmasi ilgincHergün yıkanmak tek çare sütte kokuyor aktıkça... Zaten kendımı cok çirkin ve mutsuz hissediyorum
Ben gelip kovayim hepsini. Yakin olsam gelirdim manyak bir arkadasim derdinBu doymuyor,gazı var ilaç ver, bebeğe mama ver uyusun,bu ev çok sıcak,bebeğin yeleği yok üşüyecek.....
Evde 15 kişi var yarısı yatılıydı. Mutfakta sigara içtiler,bebeği ağzından öptüler,nezlrsi,gribi her türlüsü
Çocuk sabahtan beri aralıksız ağlıyor. Aç mama ver diyor bebek bir ayda 1.5 kilo aldı diyorum nasıl aç olsun. kilo alması doyması demek değilmiş.
K.valide de bu gece kalacakmış uyuyayım
Gerek yok diyemedim.imdaattt
B vitamini içeren şeyler yiyorsan o da yapar.Sutum sagdigimda bile damla damla geldigi icin sut kokmuyo yikanmak cok zor iki gunde bir anca bebegi 5dk birakamiyorum ki dustan sonra terleyince yine kokuyorum birde sadece sag tarafin olmasi ilginc
Bende yarın bı toparlanıp kuaför e gidıcem saç Kaş hepsini kestırıcem bı kendıne geleyım ne bu ya .... AyyAynen aynennn sİmdi hi kasımı aldım digerine allah kerimtek kas dolasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?