2015 Şubat Anneleri

Ben Mustela kullanıyorum ve çok memnumum.. Kaka yapmışsa sürüyorum hep,sadece çişse sürmüyorum,pişik sıkıntısı olmadı şükür.. Altını açık bırakma çok fazla,üşür..
Bende mustela kullanıyorum ... Aynen cok sürmüyorum kaka yapınca ara sıra bişi olmadı henuz.... 123 yazan tüpü aldın sende herhalde barıyer değilmi

Bıraz risk almışsın işlem bitince yine damla damlaysaydın... Çok kurumuş olabilir... Çok ufaklar daha burun kılcak damarlarına zarar gelmesin ... Bence bir daha yapmayın ... Kendi fikrim

Canım bende bebelac kullanıyorum. Ama bebeğime göre davranıyorum. Kırkı çıkmadı daha ama 120cc içiyo çok açsa. Arada 90cc yapıyorum.
Tam 90 degilde 100 yapiyorum acsa hepsi bitiyo degilse biraz birakip uyuya kaliyo ama ac olup aranmaya devam ederse yine yapiyorum bu kezde ondan iki firt cekip birakiyo o da cope gidiyo gecenin korunde onu yapmak olum geliyo bazen ruyamda yapmis goruyorum bi el atiyorum bos

Bu ne yaw bunlar biZi çıldırtmK için sözleşmiş mi. Neyin Kafası bu yaa reklamı bile var anne sütünün. Niye eskiler hep böyle.

Bende mustela kullanıyorum ... Aynen cok sürmüyorum kaka yapınca ara sıra bişi olmadı henuz.... 123 yazan tüpü aldın sende herhalde barıyer değilmi
Evet,önleyici olanı,vitamin barrier 1-2-3.. Tüm bakım ürünlerini Mustela aldım ,hepsinden çok memnunum..

Benim bazen oluyor.çoocuk bugün bopulmaktan zor kurtuldu
Ablam ters çevirdi salladı da kendine geldi. Daha bir kez rahat emmedi.sağsamda aynı.
Benim bu hafta basladi agliyo bide ememedigi icin kipkirmizi oluyo bende az az emzirip biraktirmaya calisiyorum ama birakmak istemedikce boguluyo benimde sagsamda hemen tas gibi oluyo

Türkiyede öğrendiğime göre pahalı bi uygulamaymis evet genelde böyle yapiliyo en sağlam buymuş.

Çok teşekkür ederim artık evimizdeyiz alisiyoruz birbirimize genelde uslu bi bebek ama hep kucakta uyumak istiyo hiç bi is göremiyorum uyuyamiyorum

Okudum o yaziyi simdi bebegimin yasadigi butun sorunlari anlatmis orda bende sasiriyodum poposu pisik oldu faln diye buyuk ihtimal bundan kaynakli deniycem adacayini

Evet asiri gazli bende varda hic denemedim ama farkettim kac gundur boguluyo artik cozum bulmaya calisyrum 4. Aydan sonra gecer yaziyo internet sitesinde

Hergün yıkanmak tek çare sütte kokuyor aktıkça... Zaten kendımı cok çirkin ve mutsuz hissediyorum
Sutum sagdigimda bile damla damla geldigi icin sut kokmuyo yikanmak cok zor iki gunde bir anca bebegi 5dk birakamiyorum ki dustan sonra terleyince yine kokuyorum birde sadece sag tarafin olmasi ilginc

Ben gelip kovayim hepsini. Yakin olsam gelirdim manyak bir arkadasim derdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…