2015 Şubat Anneleri

Yorgunluktan oluyorum temizlik bitti ben de bittim durmadan araya girip viyaklayan minnakim göğsümde uyumaya alisti yatirinca uyumuyor gündüz ya boyuna ağlıyor hiçbişeye yetsemiyorum habire mola verince yarin esim ise gidiyor kizlarla tek kalicam ilk kez buyugu zaten coskun ırmak gibi esim oyaliyordu hep yandigimin resmidir gozum korktu şimdiden. Bugun tuvalete uyandiktan sonra ta ikindide girebildim ya saka gibi az once de dusa gitiyordum tam kiz basbas bağrıninca kaldım öylece iyi mi kucagmda uyuyo zilli bir de Felaket gaz var emerken hava yutuyoz hep sonra saatlerce sivazla pispisla çıkarmıyor biturlu nolurdu şu emzigi alaydi iki dakka beni bosa koyaydi. Ben de bayliom koala gibi sarmasmaya da hayat kosturuyo be yavrucum ablani iyice boşladik zaten.anne olmak ne zor yarabbm

Inanmiyorum hem sigara ictiler hem gripler hem cocugu optuler izin vermeseydin nasil bir anlayissizlik bu soktayim vallahi mama falan verme sakin canim masallah yariyo sutun cocuk kalabaliktan minciklanmaktan huysuzdur hepsi gitsin sakinlesir yine
Valla oturdum ağladım,,onlara garip geliyorum ne olacak diyorlar. Sen ne söylersen söyle onların anladığı beyin kapasiteleri kadar.
Ne olduysa yavrum uyuyamıyor çok rahatsız. Bu saat oldu Gözlerinden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Her yolu denedim.
Hasta falan olsa ateşi çıkar değil mi?

Benımde öyle oldu ne olur bebeğe dıkkat et ac kalmasın mamayı biberonla ver sarılık olmasın ... Kafana takma ama bebeği ac bırakma ...

Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı

Banyodan sonra hafif gelmeye başlıyo dediler benim gelmedi normal doğum olmasına rağmen tam 3. Gun geldi tam anlamıyla hatta sarılık oldu ilk gün mamyi biberonla değil kesinlikle kasikla ver doktorda ebeler de öyle dedi korkma 3. Gun tam gelir

Hadi gözün Aydın :) herşey yavaş yavaş yoluna girmeye bsşlar artık :) 11 günlüğüz biz henüz bir tanesini emiyo 3 saat sonra diğerini veriyorum bazen birini emiyo biraz kusuyo diğerinden de emiyo
Darisi basina.insallah yaa uykuya duzene hasretim.

Senin üzüntünü gerginliğini hissediyor olabilir. Ne de olsa altıncı hisleri çok kuvvetli.

Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı

Ah canımmmmm niye öyle bişey yaptı ki? Abicik kıskandı mı acaba. Umarım bebiş iyidir geçmiş olsun canım.

Ah canımmmmm niye öyle bişey yaptı ki? Abicik kıskandı mı acaba. Umarım bebiş iyidir geçmiş olsun canım.
Buyuk derdımız abimiz, çok kıskanç ... Hırpalıyor üstüne biniyor, ayağını kolunu çekiyor korkuyorum çocuğa zarar verecek diye

Yok canim hasta degildir ates olur burnu tikanir bi belirti verir karin agrisi olabilirmi acaba surup varsa gaz icin ondan ver bakalim Yada banyo yaptirda rahatlar uyur biraz oku nazarami geldi kuzucuk

Yaa ne sinir insanlar ayip gunah yaptiklari esin de kör mü onca insanin gelmesi sacmalik zaten nazar olmuştur huzursuz olmustur cocuk da yatirabilirsen banyo ya da yagla masaj iyi gelebilir okuyun bi de bol bol basina kurani kerim koy yatirirken yuksek biyere

Ayy ayy ilk atak geldi desene kiyamam zor işler ben de gozum ustunde bekliyom devamli bsy dusuryp uykuda sicratiyor cocugu bizimki de cocugum uyurken bile korkar oldu ani sesten durup dururken sicriyo uykuda

Gelicek canm bnm stres yapma dus iyi besin uyku sut arttrici seyleri ye bol bol birden iniyor süt yeterki olumlu ol. Sarilik olmasn diye hurma emdirdik biz ilk gun gazli beze sarip iyice ezdrdik bogazna kacmasn diye yalattik hatta dogum kocum ebem yapti bizzat. Evde de bi cay kasigi sekerli su verdik cok hafif atlatti gecti sarilik ilerlmedi. Ilkinde bunlara asla diyordum isik tedavisi yatis vb daha zordu sut gelesiye sarilik olMustu ablasi bunda gelenkseli denedim bilmiyorm ondan mi ama bi sikınti yasamadk sukur

Buyuk derdımız abimiz, çok kıskanç ... Hırpalıyor üstüne biniyor, ayağını kolunu çekiyor korkuyorum çocuğa zarar verecek diye

Allahım korusun. Aman onları yalnız bırakmamak lazım. zor bir durum canım Allah yardımcın olsun.

Dusumu aldim kaynar suyla. Deli gibi yakasıya kafar sıcak su istiyo bunyem niye bilmem fakat dozu kacrmisim galiba carpinti yapti simdi de

Allahim büyük kiz dakka durmuyor ya nerden bu enerjinin kaynagi kafam bedenm kaldrmiyor okula gondereym istiyorum esim biraz dursun bebise mikrop getrmesn diyor napcaz bklm yarın küçük cadimla

Gobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi

Gobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi

Yok canım ben daha göbeğimi hissetmiyorum bile.

Benim de kaldı bıngıl bıngıl ve aynen kullanamadım korse bi de onu mu çekicem diye, hatta sorcaktım tecrübeli annelere bu göbekteki deri ne zaman toparlıyordu kendini diye, ben unuttum valla geçen sene doğurmama rağmen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…