Carsamba 1 aylik olacak...Bebginiz kac gunluk
Valla oturdum ağladım,,onlara garip geliyorum ne olacak diyorlar. Sen ne söylersen söyle onların anladığı beyin kapasiteleri kadar.Inanmiyorum hem sigara ictiler hem gripler hem cocugu optulerizin vermeseydin nasil bir anlayissizlik bu soktayim vallahi mama falan verme sakin canim masallah yariyo sutun cocuk kalabaliktan minciklanmaktan huysuzdur hepsi gitsin sakinlesir yine
Bende bugün düşünmedim değil o kadar uzadı ki bi tutam kessem kımse anlamaz :))Ben bugun sacımı kendim kestim.
Benımde öyle oldu ne olur bebeğe dıkkat et ac kalmasın mamayı biberonla ver sarılık olmasın ... Kafana takma ama bebeği ac bırakma ...Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.
ama sutum yok ne yazik ki bi damla bile gelmedi..bebegim emiyo surekli emziriyorum ama gelmiyo. Sarilik olmasin diye kasikla mama veriyoruz mecburen. Eve cikinca duzelir dedik geldim bugun yemek yedim guzelce dus aldim dinleniyorum ama hala tik yok. Kafama takmiyorum elbet gelecek..
Bu durumu yasayan var mi?
Banyodan sonra hafif gelmeye başlıyo dediler benim gelmedi normal doğum olmasına rağmen tam 3. Gun geldi tam anlamıyla hatta sarılık oldu ilk gün mamyi biberonla değil kesinlikle kasikla ver doktorda ebeler de öyle dedi korkma 3. Gun tam gelirKizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.
ama sutum yok ne yazik ki bi damla bile gelmedi..bebegim emiyo surekli emziriyorum ama gelmiyo. Sarilik olmasin diye kasikla mama veriyoruz mecburen. Eve cikinca duzelir dedik geldim bugun yemek yedim guzelce dus aldim dinleniyorum ama hala tik yok. Kafama takmiyorum elbet gelecek..
Darisi basina.insallah yaa uykuya duzene hasretim.Hadi gözün Aydın :) herşey yavaş yavaş yoluna girmeye bsşlar artık :) 11 günlüğüz biz henüz bir tanesini emiyo 3 saat sonra diğerini veriyorum bazen birini emiyo biraz kusuyo diğerinden de emiyo
Valla oturdum ağladım,,onlara garip geliyorum ne olacak diyorlar. Sen ne söylersen söyle onların anladığı beyin kapasiteleri kadar.
Ne olduysa yavrum uyuyamıyor çok rahatsız. Bu saat oldu Gözlerinden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Her yolu denedim.
Hasta falan olsa ateşi çıkar değil mi?
Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı
Buyuk derdımız abimiz, çok kıskanç ... Hırpalıyor üstüne biniyor, ayağını kolunu çekiyor korkuyorum çocuğa zarar verecek diyeAh canımmmmm niye öyle bişey yaptı ki? Abicik kıskandı mı acaba. Umarım bebiş iyidir geçmiş olsun canım.
Yok canim hasta degildir ates olur burnu tikanir bi belirti verir karin agrisi olabilirmi acaba surup varsa gaz icin ondan ver bakalim Yada banyo yaptirda rahatlar uyur biraz oku nazarami geldi kuzucukValla oturdum ağladım,,onlara garip geliyorum ne olacak diyorlar. Sen ne söylersen söyle onların anladığı beyin kapasiteleri kadar.
Ne olduysa yavrum uyuyamıyor çok rahatsız. Bu saat oldu Gözlerinden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Her yolu denedim.
Valla oturdum ağladım,,onlara garip geliyorum ne olacak diyorlar. Sen ne söylersen söyle onların anladığı beyin kapasiteleri kadar.
Biraz önce oğlum küçük bebeğimin yanağını ısırdı ... Nasılda ağladı miniğim ayy napıcam ben bu buyuk sıpayı
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bugun geldik evimize, her sey yolunda.
Buyuk derdımız abimiz, çok kıskanç ... Hırpalıyor üstüne biniyor, ayağını kolunu çekiyor korkuyorum çocuğa zarar verecek diye
Gobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi
Benim de kaldı bıngıl bıngılGobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi
o rahat oluyor ama bazen o bile kurtarmiyor beniGöğüs pedi koyuyorum ben rahat oluyo
şu anda 1 ay 3 günlük doğumda 34 cm di sağlık ocağında hemişire 2 defa ölçtü sinirda dediBebegin ne kadarlik ki? Hem kim diyor ufak diye doktor mu? Dogumda kac cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?