2015 Şubat Anneleri

Duru degildir de hep ilk sutu mu emdi acaba. En son geliyor koyu sut. Doyuyordur sutun coksa. Sonraki emzirmede son emzirdigin memeyi ver o sonu da emsin

valla her memede 30 dk tutuyorum kendisi bırakıyor artık zorla sokuyorum ağzına ben ilk emzirdiğimi veriyordum sonraki emzirmede. bundan sonra son emzirdiğimi vereyim bari
dün mevlüdüm vardı ve ikra uyuyordu süt geldi anında sırılsıklam oldu gömleğim insan yanında sağamadımda tekrar kıyafet değiştirmek zorunda kaldım

Kıyamam yaa ister tabii.benimki benden cok babasni kiskaniyor.

Annemler bgn gitti. 42.gundeyiz. 40 gun yasamadigim bunalimi bgn yaşıyorum. Megerse varlıkları yetermis.

insan panik oluyor ya yapamazsam korkusu sarıyor ama merak etme daha çabuk alışırsınız yalnızlığa ve kendi düzenini oturtursun bebeğinle

Benimkininde kırkı çıktı ama gülmüyor bakmıyorda. Arkadaşın kızı 8 aylık pıtır pıtır yürüyor geçen gece uyanmışlar banyoda kovanın içinde yıkanıyor.
Her çocuk bir olmuyor bencede.

Sezeryan olali kac gun oldu. Ben klozet kullandm basta dikis acisindan. Normale geceyim bari hemoroid yok bir de o cikmasin basima
1 ay oldu bugün.. Büyük tuvalet için klozet kullanma, küçük tuvalet için otursan da uzun süre oturma..

Merak ediyorum orada da kırk gün olayı var mı?
Bana diyorki biraz önce ( k.valide) bizi yolcu etme. Neden kırkım çıktı dedim. Olsun yinede emziriyorsun dedi. Ee canım o zaman iki sene bu kurala mı uyucam dedim.
Ya ben kırka mırka inanmıyorum diyorum bana gerizekalı gözüyle bakıyor kadın.
Ya tamam içinden insan çıktı sağlığına bebeğe dikkat edersin ama bu hurafeler yedi bitirdi.
Dün bana diyorki "elbet seni de ailen iyi yetiştirmiştir ama her insanın bir kişiliği oluyor" bana kısaca seni yetiştirememişler dedi bende saygı dedim yedim.
İyiki soğuk biriyim,iyiki kimseyle görüşmüyorum yoksa bunlarla sürekli gmrüşsem üşütürüm.

K
Üniversiteden beri kabizim canim yaş oldu 34, normal wc.yi depo yaptik, klozetten baska sansim yok 15 dk firsat bulsam yemek yiyecem ama kiz sağolsun birakmiyor. Zeytinyağını deneyeyim
Kuru incir,kuru dut,kuru erik,günkurusu kayısı,hurma.. Bunların hepsinden eşit miktarda koy tencereye kaynat iyice yumuşayıncaya kadar sonra da blenderdan geç,sabah aç karnına gece yatarken iç.. Çok güzel ishal yapıyo :))

Çok geçmiş olsun.birden acil mi oldu.tam bu donemde.yoksa belli miydi.Allah acil şifalar versin kuzuya.

Canım bu oğlan var ya taaa 1 yaşından beri sürekli ateşlenir üst solunum yolları enf. Geçirirdi bademcikleri iltihaplanirdi ne diyim çok çekti yavrum onla beraber biz de tabii ateşi 39.7yi bile gördük havale geçirecek diye çok korkuyordum geniz eti var dediler ameliyat için çok direndik bekledik..bunların çözümü de hep antibiyotik.o da pek yararlı Bisey değil esasında ama almadan da geçmiyor.
En son orta kulak iltihabı ve bademcik iltihabı oldu oğlum.antibiyotik kullanmamıza rağmen bi hafta sonra kontrole gittiğimizde durumunun hic duzelmedigini daha da kotu olduğunu söyledi doktorumuz. Röntgen filan çekildi geniz eti %70 kaplamış genzini.e zaten bu şartlar altında iyilesse bile yine hastalanacakti şükür iyi bor doktora denk geldik aslında bi gün ameliyat olacağını biliyorduk içimizden ama bu gittiğimizde boyle biseye karar verileceğini biliyorduk.. Şükür atlattik ilk yarim saat kabus gibiydi narkozdan uyanma safhasında çok ağladı hep su istedi durduramadik ama sonradan kendine gelince maasallah olumsuz Bisey yasamadik.. Hem geniz eti alindi hem de kulakları ndaki sıvı boşaltıldı zaten o sıvı kulağa basinc yapıyormuş o basınç artınca kulak zari delinip kalıcı duyma kaybı yasanabiliyormus çok şükür ucuz atlattik Rabbim tüm hastalara acil şifa versin ins

Gobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi

Ben korse takiyorum canım sabah giyiyorum gece yatarken cıkarıyorum. İşe yarıyor bence.

ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr

haha aramiza hosgeldin cicim

Resmen dikişlerimi kendim aldım baktık düşeceği falan yok aldım aynayı çektim ipleri zaten erimiş ÇOĞU iki tane kaldı sapıklığım tavan yani ne yapayım ama çok sıkıldım 1 ay oldu be

nettin kız niyeti bozdun mu aferim valla benim gozum yemio acimadi mi la?

Valla ben puseti koridora bırakıp çok gittim yapacak bişey yok yanlız kalamıyor

bebisi birakirim da ablayi napcaz onlari basbasa birakamiom ki

ay dusunemiyorum o anki halini nasil korkmusundur yaparlar valla cocuk nihayetinde hepsi

Bizimki de bir son dedi! 2.yi yapmazmis! Sana mi soracam dedim

ah canim cabuk pes etmis:))

Kız valla çektim ipleri zaten kaydı geldi hepsi erimiş e daha mı erimesin 1 ay oldu sen geldin aklıma

Kızın yanına Bırakma zaten sen yanına al wc bin kapısının önüne koy kapını yarım kapat hep Gör hem aklın kalmaz büyük geldi mi görürsün en azından

Gecmis olsun canm kolay bi operasyon neyse ki cabuk atlatiyolar bizim buyuk de olmustu gecen yil faydasi biraz olsun oldu kulaga ve uyku apnesi vardi bizde solunum duruyodu kisa sureli o tikanikliktam artik onlardam kurtulduk sukur ama yine de alerji belasina geniz akintisi devam ettikce hastalktan kurtulamio o başka

Amin.maşallah çocuklar biz büyüklerden daha dayanıklı oluyor.atlatmissiniz şükür.ALlah başka sıkıntı göstermesin.sağlıkla büyüsün kuzucuklar

ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr

Kiiiizz bissuru yazmissiniz ilk mesajını bulamadım.hoşgeldin tatlım gozunaydin. Benimki de almiyor bunun abisiyle ablası da böyleydi emzik yerine beni kullanıyorlar
Bebisin Nasil cocuklarin tepkisi Nasil bebise? Sen nasılsın epizyo uygulandı mi? Tüm ayrıntıları istiyoruzzzz

O nasil cocuk be? Kovaya nasil girmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…