Duru degildir de hep ilk sutu mu emdi acaba. En son geliyor koyu sut. Doyuyordur sutun coksa. Sonraki emzirmede son emzirdigin memeyi ver o sonu da emsin
Kıyamam yaa ister tabii.benimki benden cok babasni kiskaniyor.Ne bileyim 2,5 yas kucuk muymus kardes icin artik olan oldu. Bn boyle elimde olmayan seyler icin kendimi uzmem normalde ama ikisi de kucuk ikisi de benim kokumu istiyor. Ve ben yetemiyorum. Oglum gelip boynuma burnunu gomuyor tabi bebek emzirmedigim anlarda denk gelirse
Annemler bgn gitti. 42.gundeyiz. 40 gun yasamadigim bunalimi bgn yaşıyorum. Megerse varlıkları yetermis.
Topikçe maşallahı var bebeklerimizin canım,bi araya toplayıp yesek ya :))senin şu kızın yanakları çok pis ısırasım geliyorr gördükçe. maşallah subanallah cimcimeye
Hiiiçç.Totomun kenari senin icin mi dogurdum dicen aslinda
Benimkininde kırkı çıktı ama gülmüyor bakmıyorda. Arkadaşın kızı 8 aylık pıtır pıtır yürüyor geçen gece uyanmışlar banyoda kovanın içinde yıkanıyor.2 aylık bebeğe otizm teşhisi koyulması imkansız canım en az18 aydan sonra belli oluyor o. Hiç kafana takma bebekler aynı anda aynı şekilde gelişecekler diye bişey yok. Bu kaygıya düşmen için çok erken
Kac gun olduki gecmedi halaYok iyilesmedi. Kiyafet degse curuk et gibi aciyor hareket edersem sizliyor. Ama egilip kalkiyorum mecbur oglanin pesinde
1 ay oldu bugün.. Büyük tuvalet için klozet kullanma, küçük tuvalet için otursan da uzun süre oturma..Sezeryan olali kac gun oldu. Ben klozet kullandm basta dikis acisindan. Normale geceyim bari hemoroid yok bir de o cikmasin basima
Bana diyorki biraz önce ( k.valide) bizi yolcu etme. Neden kırkım çıktı dedim. Olsun yinede emziriyorsun dedi. Ee canım o zaman iki sene bu kurala mı uyucam dedim.Merak ediyorum orada da kırk gün olayı var mı?
Kuru incir,kuru dut,kuru erik,günkurusu kayısı,hurma.. Bunların hepsinden eşit miktarda koy tencereye kaynat iyice yumuşayıncaya kadar sonra da blenderdan geç,sabah aç karnına gece yatarken iç.. Çok güzel ishal yapıyo :))Üniversiteden beri kabizim canim yaş oldu 34, normal wc.yi depo yaptik, klozetten baska sansim yok15 dk firsat bulsam yemek yiyecem ama kiz sağolsun birakmiyor. Zeytinyağını deneyeyim
Çok geçmiş olsun.birden acil mi oldu.tam bu donemde.yoksa belli miydi.Allah acil şifalar versin kuzuya.
Gobeginni sarmayi basarbilen var mı bi iki gun korse taktım sonra yolculuktu isti temizlikti rahat olmuyo diye takamadim. Ac kalmiyim sut olsun diye Ne bulursam yedhmden gobek mide pırtladi disari uyuz oluyom sönmus balon gibi
ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr
Resmen dikişlerimi kendim aldım baktık düşeceği falan yok aldım aynayı çektim ipleri zaten erimiş ÇOĞU iki tane kaldı sapıklığım tavan yani ne yapayım ama çok sıkıldım 1 ay oldu be
Valla ben puseti koridora bırakıp çok gittim yapacak bişey yok yanlız kalamıyor
@MaRaL_ canim gozun aydin masallah size kolay dogumun olmus saglikla buyut bebisini allah kolayligini veriyo canim
S serefraz85 canim benim kucuk uyuyodu buyukde cizgi film izliyodu dedim 2 dk dusa girip cikim hemen bi baktim kucagina almis banyoya getiis bebegi dustan nasil ciktigimi bilmiyorum kasla.gkasla.goz arasinda hallediyolar zarar vermesede sevmek icin devamli kucagina almak. istiyo bizimki cok dikkat etmek lazim
Bizimki de bir son dedi! 2.yi yapmazmis! Sana mi soracam dedim
Ben korse takiyorum canım sabah giyiyorum gece yatarken cıkarıyorum. İşe yarıyor bence.
Kız valla çektim ipleri zaten kaydı geldi hepsi erimiş e daha mı erimesin 1 ay oldu sen geldin aklımahaha aramiza hosgeldin cicim
nettin kız niyeti bozdun mu aferim valla benim gozum yemio acimadi mi la?
bebisi birakirim da ablayi napcaz onlari basbasa birakamiom ki
ay dusunemiyorum o anki halini nasil korkmusundur yaparlar valla cocuk nihayetinde hepsi
ah canim cabuk pes etmis:))
Canım bu oğlan var ya taaa 1 yaşından beri sürekli ateşlenir üst solunum yolları enf. Geçirirdi bademcikleri iltihaplanirdi ne diyim çok çekti yavrum onla beraber biz de tabii ateşi 39.7yi bile gördük havale geçirecek diye çok korkuyordum geniz eti var dediler ameliyat için çok direndik bekledik..bunların çözümü de hep antibiyotik.o da pek yararlı Bisey değil esasında ama almadan da geçmiyor.
En son orta kulak iltihabı ve bademcik iltihabı oldu oğlum.antibiyotik kullanmamıza rağmen bi hafta sonra kontrole gittiğimizde durumunun hic duzelmedigini daha da kotu olduğunu söyledi doktorumuz. Röntgen filan çekildi geniz eti %70 kaplamış genzini.e zaten bu şartlar altında iyilesse bile yine hastalanacakti şükür iyi bor doktora denk geldik aslında bi gün ameliyat olacağını biliyorduk içimizden ama bu gittiğimizde boyle biseye karar verileceğini biliyorduk.. Şükür atlattik ilk yarim saat kabus gibiydi narkozdan uyanma safhasında çok ağladı hep su istedi durduramadik ama sonradan kendine gelince maasallah olumsuz Bisey yasamadik.. Hem geniz eti alindi hem de kulakları ndaki sıvı boşaltıldı zaten o sıvı kulağa basinc yapıyormuş o basınç artınca kulak zari delinip kalıcı duyma kaybı yasanabiliyormus çok şükür ucuz atlattik Rabbim tüm hastalara acil şifa versin ins
Canım bu oğlan var ya taaa 1 yaşından beri sürekli ateşlenir üst solunum yolları enf. Geçirirdi bademcikleri iltihaplanirdi ne diyim çok çekti yavrum onla beraber biz de tabii ateşi 39.7yi bile gördük havale geçirecek diye çok korkuyordum geniz eti var dediler ameliyat için çok direndik bekledik..bunların çözümü de hep antibiyotik.o da pek yararlı Bisey değil esasında ama almadan da geçmiyor.
En son orta kulak iltihabı ve bademcik iltihabı oldu oğlum.antibiyotik kullanmamıza rağmen bi hafta sonra kontrole gittiğimizde durumunun hic duzelmedigini daha da kotu olduğunu söyledi doktorumuz. Röntgen filan çekildi geniz eti %70 kaplamış genzini.e zaten bu şartlar altında iyilesse bile yine hastalanacakti şükür iyi bor doktora denk geldik aslında bi gün ameliyat olacağını biliyorduk içimizden ama bu gittiğimizde boyle biseye karar verileceğini biliyorduk.. Şükür atlattik ilk yarim saat kabus gibiydi narkozdan uyanma safhasında çok ağladı hep su istedi durduramadik ama sonradan kendine gelince maasallah olumsuz Bisey yasamadik.. Hem geniz eti alindi hem de kulakları ndaki sıvı boşaltıldı zaten o sıvı kulağa basinc yapıyormuş o basınç artınca kulak zari delinip kalıcı duyma kaybı yasanabiliyormus çok şükür ucuz atlattik Rabbim tüm hastalara acil şifa versin ins
ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr
O nasil cocuk be? Kovaya nasil girmisBenimkininde kırkı çıktı ama gülmüyor bakmıyorda. Arkadaşın kızı 8 aylık pıtır pıtır yürüyor geçen gece uyanmışlar banyoda kovanın içinde yıkanıyor.
Her çocuk bir olmuyor bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?