- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Ben daha 1 tane de beni deli mi öptü bebe yaptım diye düşünüyom. Yaşım 28. 35de falan yapsaydım yaBu memeye yapisma isi buyume atagi midir kendini guvende hissetmek icin midir. Anne kokusuna alistigindan midir neyse sebebi bizde de var.
Memeye yapisan bir bebek ve 2,5 yasinda ilgi bekleyen annemi kaybettim diye uzulen bir cocuk.
Giyecek kiyafeti olmayan ustu basi perisan bir anne.
Iki cocuklu hayata alismakta zorlaniyormusmus bir baba.
Daha annem yanimdayken bu haldeyiz. O gidince aclik ve tuvalete gidememe de eklenir.
Deli miymisim ben acaba dogurmusm hemen bi daha
Üniversiteden beri kabizim canim yaş oldu 34, normal wc.yi depo yaptik, klozetten baska sansim yokBende de var sezaryen olmama rağmen hamilelikte tavan yapmıştı klozet kullandığım için.. Kullanıyosan eğer klozeti bırak.. Saf zeytinyağına pamuk batırıp hemoroidlerinin üstüne koy,yumuşatıp rahatlatıyo.. Bide ağrısını alan en güzel şey leğene dirseğini yakmayacak sıcaklıkta su koyup içine azıcık tuz atıp 10-15 dk o suda oturmak.. Bana iyi gelenler bunlar,şu an rahatım.. En önemlisi de kabız olma sakın :))
Bizimki de bir son dedi! 2.yi yapmazmis! Sana mi soracam dedimBen daha 1 tane de beni deli mi öptü bebe yaptım diye düşünüyom. Yaşım 28. 35de falan yapsaydım ya
Valla mı?Sadece alışma evresindeyiz biz ilke sen ikinciye. Yirmibir günlük evreler geçtikçe alışıcaz ve daha pratik kendimize zaman ayıracağımız bir moda dönüştürücez gibime geliyor.
Totomun kenari senin icin mi dogurdum dicen aslindabizde kontrolden geldik.oglan aşı oldu kalça usg çekildi şükür bi yaramazlık yok.bir kilo almış 3 cm uzamış.
kadının biri hastanede bebegimi sevmeye kalkt hemde.yüzüne doku
nmaya kalktı ben musade tmedim yuzunu kapattim aman merak etme benim nazarim degmez bende 5 tane var dedi sonrq arkasini dondu tirp yapti..deli mi ne töööbe
Meme can'dır diye düşünüyorlar sanırımBu memeye yapisma isi buyume atagi midir kendini guvende hissetmek icin midir. Anne kokusuna alistigindan midir neyse sebebi bizde de var.
Memeye yapisan bir bebek ve 2,5 yasinda ilgi bekleyen annemi kaybettim diye uzulen bir cocuk.
Giyecek kiyafeti olmayan ustu basi perisan bir anne.
Iki cocuklu hayata alismakta zorlaniyormusmus bir baba.
Daha annem yanimdayken bu haldeyiz. O gidince aclik ve tuvalete gidememe de eklenir.
Deli miymisim ben acaba dogurmusm hemen bi daha
Üniversiteden beri kabizim canim yaş oldu 34, normal wc.yi depo yaptik, klozetten baska sansim yok15 dk firsat bulsam yemek yiyecem ama kiz sağolsun birakmiyor. Zeytinyağını deneyeyim
Valla mı?
İncir kaysı elma ama barsaklarım bozulmuş bir kere napsrsam yapim kabızlık online bendeKomposto falan içiyor musun?
Biz daha 20 gunluguz2 ay 10 günlük sizde refleksler nasıl
Hamileyken tavan yapmisti catlayacam sanirdimİncir kaysı elma ama barsaklarım bozulmuş bir kere napsrsam yapim kabızlık online bende
Allah sen de oğluşunun resmini koymuşsun. Gözler sana benziycek gibi ne dersin?
kızlar sütü duru olan varmı yada duru süt nasıl koyulaştırılır yağ oranı nasıl yükselir bilen varmı
benim sütüm çok duruymuş ondan kilo alamadı heralde kuzucum
Yok iyilesmedi. Kiyafet degse curuk et gibi aciyor hareket edersem sizliyor. Ama egilip kalkiyorum mecbur oglanin pesindeDikişlerin iyileşti mi ki? Ben Eğilip kalkamıyorum bile hala. Çorabımı bile giyemiyordum.
Senin ig neydi canım bendede ambargo var 40 o çıksın eşim istemiyor koymayı suratını koyamadımevet git gide çakır oluyor gözler :) valla birtek buraya koydum henüz halka açmadım40 ı çıksın hele koyarım instagrama da çirkini :) seninkinide görelim artık bak esobanın Emek'ini bile gördük maşallah bizim bebişlerimize :)
Duru degildir de hep ilk sutu mu emdi acaba. En son geliyor koyu sut. Doyuyordur sutun coksa. Sonraki emzirmede son emzirdigin memeyi ver o sonu da emsinkızlar sütü duru olan varmı yada duru süt nasıl koyulaştırılır yağ oranı nasıl yükselir bilen varmı
benim sütüm çok duruymuş ondan kilo alamadı heralde kuzucum
Dokunmadan sevsin. Bir de hastane orası heryer mikrop dolu. O kadın oraya gelene kadar nerelere elledi kimbilir. Hemen nazar muhabbeti yaparlar ya ona sinir olurum. Türkiye'de yüz kez Felak nas okudum Avrupa'da hiç aklıma gelmedi. Adamlarda nazar diye bir konsept yok o yüzden de öyle bakmıyorlar.
nasıl duru :S mesela ben biberona sağdığımda içirdiğimde biberon yağlanıyor soğuyunca böyle katı yağ gibi oluyor onu diyorsan ben özel bişe yapmıyorum herşey yiyorum . ama benim bildiğim her annenin sütü bebeğine özeldir. eminmisin duru olduğundan doktormu onayladı. sütün az olmasın :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?