2015 Şubat Anneleri

Ben daha 1 tane de beni deli mi öptü bebe yaptım diye düşünüyom. Yaşım 28. 35de falan yapsaydım ya

Üniversiteden beri kabizim canim yaş oldu 34, normal wc.yi depo yaptik, klozetten baska sansim yok 15 dk firsat bulsam yemek yiyecem ama kiz sağolsun birakmiyor. Zeytinyağını deneyeyim

MaRaL_ canim gozun aydin masallah size kolay dogumun olmus saglikla buyut bebisini allah kolayligini veriyo canim

S serefraz85 canim benim kucuk uyuyodu buyukde cizgi film izliyodu dedim 2 dk dusa girip cikim hemen bi baktim kucagina almis banyoya getiis bebegi dustan nasil ciktigimi bilmiyorum kasla.gkasla.goz arasinda hallediyolar zarar vermesede sevmek icin devamli kucagina almak. istiyo bizimki cok dikkat etmek lazim

Totomun kenari senin icin mi dogurdum dicen aslinda

Meme can'dır diye düşünüyorlar sanırım

Allah sen de oğluşunun resmini koymuşsun. Gözler sana benziycek gibi ne dersin?

evet git gide çakır oluyor gözler :) valla birtek buraya koydum henüz halka açmadım 40 ı çıksın hele koyarım instagrama da çirkini :) seninkinide görelim artık bak esobanın Emek'ini bile gördük maşallah bizim bebişlerimize :)

kızlar sütü duru olan varmı yada duru süt nasıl koyulaştırılır yağ oranı nasıl yükselir bilen varmı
benim sütüm çok duruymuş ondan kilo alamadı heralde kuzucum

kızlar sütü duru olan varmı yada duru süt nasıl koyulaştırılır yağ oranı nasıl yükselir bilen varmı

nasıl duru :S mesela ben biberona sağdığımda içirdiğimde biberon yağlanıyor soğuyunca böyle katı yağ gibi oluyor onu diyorsan ben özel bişe yapmıyorum herşey yiyorum . ama benim bildiğim her annenin sütü bebeğine özeldir. eminmisin duru olduğundan doktormu onayladı. sütün az olmasın :S

Senin ig neydi canım bendede ambargo var 40 o çıksın eşim istemiyor koymayı suratını koyamadım

Duru degildir de hep ilk sutu mu emdi acaba. En son geliyor koyu sut. Doyuyordur sutun coksa. Sonraki emzirmede son emzirdigin memeyi ver o sonu da emsin

Ya sorma seversin de uzaktan yuzunu ellemek ne demek.ne biliyim ellerini nereye surdun.ben tvketten cikip el yikamayan cok insana sahit oldum.

yok ya sütüm az değil göğüs pedinden bile geçiyor sütüm geldiğinde anında sırılsıklam oluyorum çeşme gibi akıyor ama öyle beyaz yada koyurenk geğil bildiğin yoğurt suyu gibi hafif bulanık
dün arkadaştan pompa aldım manuel aman allahım memem koptu sandım nasıl acıdı anlatamam
annem duru sütün dedi yağsızmış bardağa sağdım bardakta yağlanma olmadı herkesin aynı olacak diye bişey yok bünye meselesi dedi ama çok üzüldüm birde mama verdim emdikte sonra 60 ml mama yedi sonra hemen uyudu 4 saat uyanmadı kuzucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…