- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Amin.maşallah çocuklar biz büyüklerden daha dayanıklı oluyor.atlatmissiniz şükür.ALlah başka sıkıntı göstermesin.sağlıkla büyüsün kuzucuklar
korktuğu basipost: 39843588 .!.:ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr
Gecmis olsun canm kolay bi operasyon neyse ki cabuk atlatiyolar bizim buyuk de olmustu gecen yil faydasi biraz olsun oldu kulaga ve uyku apnesi vardi bizde solunum duruyodu kisa sureli o tikanikliktam artik onlardam kurtulduk sukur ama yine de alerji belasina geniz akintisi devam ettikce hastalktan kurtulamio o başka
O nasil cocuk be? Kovaya nasil girmis
Tam yazamamisim sutun coksa bebek douar bir turlu sondaki sute ulasamaz. Ilk sut duru olur. Anne sutu fazlaligi yaz google a bi ara oku. Fazla su icme sutun azalsin az biraz. Herkesin sutu yaglidir da sondaki yaglidir. 30 dk aktif emmiyordur biraz. Emip sonra keyif yapiyordur bos.yok ya sütüm az değil göğüs pedinden bile geçiyor sütüm geldiğinde anında sırılsıklam oluyorum çeşme gibi akıyor ama öyle beyaz yada koyurenk geğil bildiğin yoğurt suyu gibi hafif bulanık
dün arkadaştan pompa aldım manuel aman allahım memem koptu sandım nasıl acıdı anlatamam
annem duru sütün dedi yağsızmış bardağa sağdım bardakta yağlanma olmadı herkesin aynı olacak diye bişey yok bünye meselesi dedi ama çok üzüldüm birde mama verdim emdikte sonra 60 ml mama yedi sonra hemen uyudu 4 saat uyanmadı kuzucuğum
25 gunKac gun olduki gecmedi hala
cok gecmus olsun canim rahat edersiniz artik.Canım bu oğlan var ya taaa 1 yaşından beri sürekli ateşlenir üst solunum yolları enf. Geçirirdi bademcikleri iltihaplanirdi ne diyim çok çekti yavrum onla beraber biz de tabii ateşi 39.7yi bile gördük havale geçirecek diye çok korkuyordum geniz eti var dediler ameliyat için çok direndik bekledik..bunların çözümü de hep antibiyotik.o da pek yararlı Bisey değil esasında ama almadan da geçmiyor.
En son orta kulak iltihabı ve bademcik iltihabı oldu oğlum.antibiyotik kullanmamıza rağmen bi hafta sonra kontrole gittiğimizde durumunun hic duzelmedigini daha da kotu olduğunu söyledi doktorumuz. Röntgen filan çekildi geniz eti %70 kaplamış genzini.e zaten bu şartlar altında iyilesse bile yine hastalanacakti şükür iyi bor doktora denk geldik aslında bi gün ameliyat olacağını biliyorduk içimizden ama bu gittiğimizde boyle biseye karar verileceğini biliyorduk.. Şükür atlattik ilk yarim saat kabus gibiydi narkozdan uyanma safhasında çok ağladı hep su istedi durduramadik ama sonradan kendine gelince maasallah olumsuz Bisey yasamadik.. Hem geniz eti alindi hem de kulakları ndaki sıvı boşaltıldı zaten o sıvı kulağa basinc yapıyormuş o basınç artınca kulak zari delinip kalıcı duyma kaybı yasanabiliyormus çok şükür ucuz atlattik Rabbim tüm hastalara acil şifa versin ins
Tam yazamamisim sutun coksa bebek douar bir turlu sondaki sute ulasamaz. Ilk sut duru olur. Anne sutu fazlaligi yaz google a bi ara oku. Fazla su icme sutun azalsin az biraz. Herkesin sutu yaglidir da sondaki yaglidir. 30 dk aktif emmiyordur biraz. Emip sonra keyif yapiyordur bos.
Emzirmeye son verdigin memeden basla. Bu cozulmeyecek birsey degil mama verme
Valla düz duvara tırmanan cinsten.hiperaktif mi diye test yapacaklarmış. Videoya çekmişler izleyince bu üşütmüş diyorsun ama çok şekerO nasil cocuk be? Kovaya nasil girmis
Sütü belki yağsızdır. Benimde akıyor ama sağdığımda biberon yağlı oluyor hep. Gerçi benim vucut hep yağ deposu.Tam yazamamisim sutun coksa bebek douar bir turlu sondaki sute ulasamaz. Ilk sut duru olur. Anne sutu fazlaligi yaz google a bi ara oku. Fazla su icme sutun azalsin az biraz. Herkesin sutu yaglidir da sondaki yaglidir. 30 dk aktif emmiyordur biraz. Emip sonra keyif yapiyordur bos.
Emzirmeye son verdigin memeden basla. Bu cozulmeyecek birsey degil mama verme
Senin ig neydi canım bendede ambargo var 40 o çıksın eşim istemiyor koymayı suratını koyamadım
Yok dun okudum da sutun fazla olmasi da bir dert. Adacayi azaltiyormus az sivi almaya ragmen hala coksa. Akmasi gogus ucu yapisiyla ilgili. Beninkiler bu defa akitmiyor ogrenmisler. Ilk dogumda ped degistirir dururdum.Sütü belki yağsızdır. Benimde akıyor ama sağdığımda biberon yağlı oluyor hep. Gerçi benim vucut hep yağ deposu.
Biz de de var her bezde.dolu dolu değil de her cortla kakada çıkıyor.hadi pisik olmasın diye bi daha değiştir.bazen ustuste 3 kere degisturiyorum özellikle gece.babamızı iflas ettirme yolunda hızlı basladik .ama yapsın ya yapmazsa doymuyomu ki DİE evham yaparım ben.kaka beni rahatlatiyoÇok sağol canım.. Allah razi olsun.. Siz nasılsınız bakalım bebisin nasil? Benimki çok kaka yapıyor her bezinde kaka var.. Altı pisik oluyor azıcık az kaka yapsa da rahatlasaydi poposu
Bana diyorki biraz önce ( k.valide) bizi yolcu etme. Neden kırkım çıktı dedim. Olsun yinede emziriyorsun dedi. Ee canım o zaman iki sene bu kurala mı uyucam dedim.
Ya ben kırka mırka inanmıyorum diyorum bana gerizekalı gözüyle bakıyor kadın.
Ya tamam içinden insan çıktı sağlığına bebeğe dikkat edersin ama bu hurafeler yedi bitirdi.
Dün bana diyorki "elbet seni de ailen iyi yetiştirmiştir ama her insanın bir kişiliği oluyor" bana kısaca seni yetiştirememişler dedi bende saygı dedim yedim.
İyiki soğuk biriyim,iyiki kimseyle görüşmüyorum yoksa bunlarla sürekli gmrüşsem üşütürüm.
Benimde bir hafta içinde iltahap gibi durdu. Doktor akma kanama yoksa bir şey olmaz dedi.Bugün gobusumuz düştü de ortasında bir beyazlık duruyor.bu normal mıydı kuruyomuydu bi iki güne kadar yoksa iltihabi bi durum mu göstermek mi gerekir.oncekileri düşünüyorum ama hatırlayamıyorum.bi söyleyiverin sevabina
Biz daha 20 gunluguz
Yok dun okudum da sutun fazla olmasi da bir dert. Adacayi azaltiyormus az sivi almaya ragmen hala coksa. Akmasi gogus ucu yapisiyla ilgili. Beninkiler bu defa akitmiyor ogrenmisler. Ilk dogumda ped degistirir dururdum.
Yani bebegin kakasi sari puturlu ise sorun yok doymus demek. Ama hep sulu sutu icmesi sorunmus. Senibki bitiriyordur bosaltiyordur memeyi.
H bir decimcimesultan kizib sana cekmis olabilir. Kolumdan ince bacaklarin. Kizin da senin gibi citipiti olabilir gecen yaZdigib kilo alimi yeterli sinirdaydi. Her bebek farkli biz nasil farkliysak. Senin moralini kilo almamis diye bozan dr.u degistir bence. Bizim dr olsa kilo almasi alt sinirda ama anne sutu almasi cok onemli zamanla toparlar derdi
evet git gide çakır oluyor gözler :) valla birtek buraya koydum henüz halka açmadım40 ı çıksın hele koyarım instagrama da çirkini :) seninkinide görelim artık bak esobanın Emek'ini bile gördük maşallah bizim bebişlerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?