2015 Şubat Anneleri

Hic de bile bir vajinal dogumun var cok da kolay ssvd yaparsin allahin izniyle hic sezeryana sartlma kafani konyada ssvd yapan dr da var ebe de e sende de o ısık var zati
Aaah ah ya ben ne napayim.dusunmuyorum 3. Yu ama kazara olursa diye icim ürperiyor valla.

Hic de bile bir vajinal dogumun var cok da kolay ssvd yaparsin allahin izniyle hic sezeryana sartlma kafani konyada ssvd yapan dr da var ebe de e sende de o ısık var zati

Belli bir süre geçmesi gerekiyor mu ssvd için? Yani iki yıl sonra bebiş düşünülse ssvd yapılabilir mi? Yoksa 4 5 yıl falan beklemek mi gerekiyor?

Canim primanin icerisinde siviyi tutan jel var kokulu o yuzden pisik oluyor tavsiyem huggis icerugi pamuk onun
Benimkide dogdugundan beri pisik oldu gecen hafta artti demekki o yuzden harbi tuhaf bi koku var primada degstrcem bnde ama cok prima var evde

Yok ben ikinci delilikmis diyorum 3.yu dusunmem icin 5 sene falan gecmesi lazim. Ozaman da yas ilerliyor. Aslinda 2 cocuk yeter dicem de bana belli olmaz burgun istersem simdiki laflarim dua yerine geciverir diye konusmuyorum :)

Gece de mi uyumuyor? Onu uyaran bişey var belki de. Bizim ruh halimizden çok etkileniyorlar. Altıncı hisleri o kadar kuvvetli ki ne hissediyorsan hissediyorlar. Evde birileri olduğunda geriliyorum bebiş de uyumuyor. Kimse yoksa rahatlığını hissediyor ve uyuyor. Biz çok etkiliyoruz. Eşin gitti mi yurt dışına?

Ben
Netten bende izledim ordaki hem bebeğin kafasını tutuyor hem kulaklarını kapatıyor hem su döküyor çok profesyonel. Kulaklarına neden su kaçıyorki.bizimkilelere neden kaçmıyor.
ben sol kolumu kuvetin icine koyuyorum. Bebegin basi kolumda oluyor elimle tutuyorum. Suyu baskasi dokuyor. Cok hateketlenince zor oluyor bu yenidogan icin iyi
Ustumu islatmayi umursamazsam tek de yikarim

Pişik olduğunda mı sürüyorsun olmadan mı? Olduğunda işe yaşamıyormuş sanırım.
yarıyor cnm sen sur bn pişik kremide kullandım dalinin bebantende kullandım en iyi sonuç zeytinyağı..birde trosid galiba kremin adı onunla bepantenin ikisindende sur ablam öyle yapardı oda onun faydasını gördü işe yarıyor

Evde saf zeytinyağı var direk mi süreyim ısıtıp mı?

Ay valla helal olsun ben deneyemem canim tatli:) iki gundur sicak dusu tutuyorum bugun birkaci dusmus ipin cekmeye gerek kalmadi. Fakat o vajen dudaklarinin icindeki yirtik fay hatti gibi duruyor yarik bisekilde me zaman nasil kaynar orasi ya feci bir his krem surerken tirsiyom bildigin acik et yahu. Aci yok şükür de oyle kalmaz insallah sende durum nasil yirtikta:))

wc isini dedgn gibi deniyim bari bi de

Saatimiz yok oyle saatinde mi vermek lazim hep uyandiginda veriyorum yeni yeni emiyor ama sutum yok benimde yinede once emziriyorum sonra mama veriyorum tabiki gaz sorunumyzda var bu aylar hic gecmicek gibi geliyor suan bana

bende başlarda öyle yaptım hata ettim, mamanın arkasında yazıyor ona uy, yoksa bebeğin kilo alamaz aç kalır. aç kalırsa top top kaka yapar. Aman dikkat et, bebeğin aç kalmasın. uykusu nasıl? şuanda kaç kilo?

Bugun ilk defa yemek yapayim dedim elime yüzüme bulasttdim resmen. Bulgur pilavi diri kalmis tuzsuz olmus. Kayisi hosafi seker şerbeti mübarek genzimi yakti. Dolapta pide vardi buzlukta onlari cikardim tadi bi degsik geldi yiyemedik velhasil uyduruk karma menü elimde patladi aylardir yemek yapmaya yapmaya korelmisiz iki dakkada o kadar beceriliomus napalm

Bebişler uyuyorsa beslemek için uyandırmayın diyorlar. Uzunca süre uyuduysa ne yapıyorsunuz yine uyanmasını mı bekliyorsunuz?

Ben olsam her gün tantuni yerim. Burada bulduğumuz tantunici eve uzak o yüzden paket isteyemiyorum.

25 günlük canım. Memede kalmayı baştan beri seviyorda bu uyumama ayakları bir haftadır var

Ben hamileykende hiç karşılaştırma yapmıyordum şimdide yapmıyorum. Gereksiz yere kendimizi germemizin anlamı yok.
Ya siz instagram hesaplarınızı ne ara verdiniz ben görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…