2015 Şubat Anneleri

Bizde bi tane daha bezli var valla canım ben de degistiriyorum ama bizimki diğer ikisinin olmadığı kadar kotu pisik oldu.. Kremler vs derken iyileşme yolundayiz inş. Ya zaten su cortlamalar bizi mahvetti ya.. Degistiriyorum emziriyorum uyutuyorum yarim saat sonra hadi bakiyim diyorum bi bakıyorum ki yine kaka bi de altları hic havalanmiyor biraz sıcak olsaydı iyi olurdu. Gerçi ev sıcak ama yine de yaz gibisi yok yaza da büyümüş olacaklar gerçi yazın sonlarına doğru emeklemeye bile başlarlar

ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr

saol canim
valla bunaldim hastanede patladim, evimden çocuklarimdan sonra size yazmayi ozledim
buraya sancim var diye yazdikdan 1 saat sonra oglum kucagimdaydi ,çok dua ettim rabbime çok sukur beni zora sokmadi
Maralim hayirli ugurlu olsun.emzik isi iyi olmamis,aramiza hos geldin

Pişik için ne kullanıyorsun?

Benim bebeyi alan da 15 dk sonra geri getiriyor ama çığlık çığlığa ağlar şekilde
Sonuc yine meme yine meme.
l

Bebelere cay verebiliyo muyuz? Anason rezene karisimi bi cay var uyumasi icin almis annem. 1 aylik bebeye olmaz dedim ama olur mu ki?

Minik bi yastiga koyup yan ceviriyorum ben daha yukari yatip biraz asagida kaliyorum meme akmasin kendi yukari ceksin diye fazlaliklarda akiyo zaten aradan biraz daha rahatladi gibi cunku memede uyumayi seviyo
Deneyeyim, sütüm az doyurmuyor

Uyutur mu kesin yarin alıp surahi ile iciririm

Sanirim hepimizin problemi uyumayan ve doymayan bebe, gececek degil mi, rahat edecez yakin gelecekte

Ben

ben sol kolumu kuvetin icine koyuyorum. Bebegin basi kolumda oluyor elimle tutuyorum. Suyu baskasi dokuyor. Cok hateketlenince zor oluyor bu yenidogan icin iyi
Ustumu islatmayi umursamazsam tek de yikarim
Canım cicim sen deneyimlisin. Bizimki birazda tombalak kolumla zor tuttum. Hoş seninki de biraz tombik maşallah. Sarı da çok yakışmış. Benim kara kıza da koyu renkler yakışmıyor.
mor bir tulum almıştım her gören lütfen bunu bir daha giydirme diyor.
Turkuaz çok yakışıyor.

İnş yapabilirim canım. Böyle çocuğumda bende daha huzursuzuz çünkü
Kendimi avutmaya çalışıyorum oranın havası iyi gelecek kızıma Dağın eteklerinde evleri denize de yakın diye.

sen gitmesen olmuyor mu onlar gelseydi kendi duzennde rahat ederdin hem ya da kendi aikende kalamiyon mu. Gerci yeri geliyor ikisi de batiyor insana sigamiyorsun bakiniz sekil bir a biz
Doğumdan önce çağırıyorladı zaten buraya gel diye. Bende doktorumu değiştiremem lohusalığımıda kendi evimde geçirmek istiyorum demiştim şimdi kaçarım yok malesef. Bizimkilerin evinde hiç rahat edemem, babam çok huysuzdur bebek gece ağlar söylenir niye ağlıyor diye. Bende çok sabırlı değilim cevap veririm,geriliriz. Doğum öncesi de ne işin var Mardin'de kvnin yanına git orda doğur dediydi, annemide göndermedi yanıma nasılsa kvn var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…