Bebişler uyuyorsa beslemek için uyandırmayın diyorlar. Uzunca süre uyuduysa ne yapıyorsunuz yine uyanmasını mı bekliyorsunuz?
Ben olsam her gün tantuni yerim. Burada bulduğumuz tantunici eve uzak o yüzden paket isteyemiyorum.
Saatimiz yok oyle saatinde mi vermek lazim hep uyandiginda veriyorum yeni yeni emiyor ama sutum yok benimde yinede once emziriyorum sonra mama veriyorum tabiki gaz sorunumyzda var bu aylar hic gecmicek gibi geliyor suan bana
Yırtıktaki dikişler düştü epizyomi deki duruyor Şiilik'te azalmışAy valla helal olsun ben deneyemem canim tatli:) iki gundur sicak dusu tutuyorum bugun birkaci dusmus ipin cekmeye gerek kalmadi. Fakat o vajen dudaklarinin icindeki yirtik fay hatti gibi duruyor yarik bisekilde me zaman nasil kaynar orasi ya feci bir his krem surerken tirsiyom bildigin acik et yahu. Aci yok şükür de oyle kalmaz insallah sende durum nasil yirtikta:))
wc isini dedgn gibi deniyim bari bi de
Belli bir süre geçmesi gerekiyor mu ssvd için? Yani iki yıl sonra bebiş düşünülse ssvd yapılabilir mi? Yoksa 4 5 yıl falan beklemek mi gerekiyor?
Saatimiz yok oyle saatinde mi vermek lazim hep uyandiginda veriyorum yeni yeni emiyor ama sutum yok benimde yinede once emziriyorum sonra mama veriyorum tabiki gaz sorunumyzda var bu aylar hic gecmicek gibi geliyor suan bana
Yırtıktaki dikişler düştü epizyomi deki duruyor Şiilik'te azalmış
Cumartesi gidecek, bizde eşimin memleketine gidecez kayınpeder bizi almaya gelecek. Eşim olmadan ailesinin evinde bir ay kalma fikri beni geriyor. Belkide onu hissediyor yavrum.Gece de mi uyumuyor? Onu uyaran bişey var belki de. Bizim ruh halimizden çok etkileniyorlar. Altıncı hisleri o kadar kuvvetli ki ne hissediyorsan hissediyorlar. Evde birileri olduğunda geriliyorum bebiş de uyumuyor. Kimse yoksa rahatlığını hissediyor ve uyuyor. Biz çok etkiliyoruz. Eşin gitti mi yurt dışına?
Bizde gitmedik vazgeçtik. Haftaya pazartesi kontrolüm var, gittiğimizde ikisinide halletcez. Bişi olmaz. Bebeği 2 aylıkken gideni biliyorum.Biz de gidecektik ama kocişin yurtdışı seyahati çıktı, dr.umuz da gelince yaparız dedi. Bir haftalgina gidecek çrş gunu! 40'ımız çıkmış olur, usgye gittigimizde bisi olmaz heralde. Emin olamadim
Üç saate yaklaşıp uyanmadysa uyandriyorum ben
ben de yerim de baharatsiz bişeye benzemiyor meret emzirirken sütü etkiler bevek emmezse diye usulune uygun tatta yiyemiom ki
Aaah ah ya ben ne napayim.dusunmuyorum 3. Yu ama kazara olursa diye icim ürperiyor valla.
Yok ben ikinci delilikmis diyorum 3.yu dusunmem icin 5 sene falan gecmesi lazim. Ozaman da yas ilerliyor. Aslinda 2 cocuk yeter dicem de bana belli olmaz burgun istersem simdiki laflarim dua yerine geciverir diye konusmuyorum :)
yarıyor cnm sen sur bn pişik kremide kullandım dalinin bebantende kullandım en iyi sonuç zeytinyağı..birde trosid galiba kremin adı onunla bepantenin ikisindende sur ablam öyle yapardı oda onun faydasını gördü işe yarıyor
Cumartesi gidecek, bizde eşimin memleketine gidecez kayınpeder bizi almaya gelecek. Eşim olmadan ailesinin evinde bir ay kalma fikri beni geriyor. Belkide onu hissediyor yavrum.
Dün gündüz sol memem çok sertti emzirdikten sonra sürekli sağdım 95 ml süt toplamıştım gece onu verdim. Uyumadı meme istedi yine, meme verdim uyumadı, alt değiştir tekrar meme ver yok uyumuyor. 4 saat uyanık kalır mı bi bebek. Eşime dedim al götür başka odaya gittiler 15 dkk sonra uyumuş olarak döndü.
Artık yorgun mu düştü yoksa benim gerginliğim mi geçti yada kokumu aldıkça emmek istediğinden mi uyuyamıyor bilmiyorum
Ben süt olsun diye humana Çayı aldım içinde yok yok Çemen otu bile var. O yüzden tantunideki baharatlar daha masum kalır bence. Şimdi Mersin'e bahar gelmiştir di mi? Artık iki bebişinizi de alıp madoya bruncha gidersiniz.
Ama benim dışta Yırtık idrar yerimin yanı yukardan yani belki o yüzdendir zaten çok iyi bi Dikiş atmamış kurtarabildiği kadar yaniYa benm yirtikta dikis yok oraya nsl dikis atti ki oynak doku icerde kendi kaynayacak o dedi bana ama hala yarik bildiğin
Doktorlar yakin aralik pek tercih etmiyor korktuklari icin ama sorun yapmayan doktorlar da var yine de en minimum iki yil turkiye sartlarinda okudugum ornkler onu da her dr yaptrmiyor. Cogunluk uc dort yil olmali diyor avrupada ise boyle bir yil olayo yok onlara gore zaten olagan bisey. Bu arada ankarada da ssvd icin iyi drlar var aklinda olsun canm
Cumartesi gidecek, bizde eşimin memleketine gidecez kayınpeder bizi almaya gelecek. Eşim olmadan ailesinin evinde bir ay kalma fikri beni geriyor. Belkide onu hissediyor yavrum.
Dün gündüz sol memem çok sertti emzirdikten sonra sürekli sağdım 95 ml süt toplamıştım gece onu verdim. Uyumadı meme istedi yine, meme verdim uyumadı, alt değiştir tekrar meme ver yok uyumuyor. 4 saat uyanık kalır mı bi bebek. Eşime dedim al götür başka odaya gittiler 15 dkk sonra uyumuş olarak döndü.
Artık yorgun mu düştü yoksa benim gerginliğim mi geçti yada kokumu aldıkça emmek istediğinden mi uyuyamıyor bilmiyorum
Benim Dr da belki istesem yapar da iki yıl sonra kırk yaşında olucam ben yaw. Çok büyümüşüm hiç hissetmedim bu zamana kAdar.
Ama benim dışta Yırtık idrar yerimin yanı yukardan yani belki o yüzdendir zaten çok iyi bi Dikiş atmamış kurtarabildiği kadar yani
Bana dr 40 tan sonra olur demisti yanlis mi anladimki?karin hareketleri ve mekik 3 ay sonra demistiSezeryan olanlar 2 ay sonra baslayabiliyormus.bende baslayim istiyordum.kırkım çıksın ev yürüyüşü diye youtube de video vardı 45 dk ona baslıyıcm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?