Ben her gün karnına zeytinyağıyla masaj yapıyorum biraz rahatlıyor gibiYaw bebiş çok ağlıyor tuvaletini yaparken. Bu normal mi? Dr a götürücem yaa çok üzülüyorum
Asidini almak için birazcık ısıtıyorum ben, yağı yakmamaya dikkat etmek gerek tabiÖyle değil ateşte ısıtıp içindeki bir şeyi alıyorlarmışya.
Canim bas edemiyorum ki aglamasini dıyan iskence yapiyorum sanir, emzik gibi meme agzinda sırtım kolum çöktü, kusmuk kokmak da ekstrası olduacaba buyume atagi mi oldu bugun 29. Gun
Anakucagimiz yok, bu ay kredi karti cok geldi, gelecek ay alabilirim. Bugun dik tutayim dedim daha kaldirirkrn su gibi aktı agzindan.Reflu olmasin senin beben? Oyleyse dik tutman lazim surekli. Uyuturken de anakucaginda uyutursan cani acimaz.
Buyume atagidir diye teselli ediyordum kendimi, bunu da yemedi fallikbenim 32. gün büyüme atağı değil kronik oldu artık
O zaman küveti nerdeyse ağzına kadar su doldurmam lazım :)) ya da ya fileyi ya küveti değiştirmeliyim.. En güzeli iremguzum gibi leğende yıkamak sanırım :))Çok kolay küvete su doldurunca ve fileyi takınca değer :)
Reflu mudur bilmem ama netten baktim ona da tedavi edilecek birsey degilmis, kati mamaya gecince azalir demisler. Mide asidini bastirmak icin meme aranir diyor, oyy bittim ben. O kadar emdigine gore sutum olsa bari o da azAnakucagimiz yok, bu ay kredi karti cok geldi, gelecek ay alabilirim. Bugun dik tutayim dedim daha kaldirirkrn su gibi aktı agzindan.
Aynen ya hep kucağında bırakınca çok ağlıyor ama biz 1hafta ayrı kaldık o yüzden kiyamiyorum ama Bole hiç bi is yapamıyorum ne olcak kaç aya kadar bole devam edicekBen hastaneden geldim eltim hemen kucağa alışmış bu dedi yandın sen . Ben de dedim bir günlük bebek kucağa alışmaz attım yatağına biraz ağladı ama hemen alıştı bir dakika bile duruyorsa koy derim zamanla alışır oğlumu ben öyle yaptım hem kendi kendine uyumayı öğrendi hem ben işlerimi daha kolay yapmış oldum :)
hepatitse korkma biz bugün olduk bir sorun çıkmadı ebe zaten ilk aşısını doğar doğmaz hastanede yapıyorla o zaman çıkardı ateşi çıkacak olsaydı dedi hakikaten çıkmadı bizimde maşallah
[/QUOT
Bizde yarin yaptircaz nasil yapiliuor isitme testi
Ruya27 nickin neydi, kimi ekledim kimi eklemedim acepBen ekledim canım seni glycmr
hepsini uyguluyorum cnmRutin sadece emzirmede mi uyguluyorsun yoksa easy hepsini mi uyguluyorsun?
2.ay aşısı seninki galiba.. O aşı ateş yapabiliyo malesef.. Eğer evde calpol varsa aşıya gitmeden yarım ölçek ver sıkıntı olmaz.. Sağlık ocağında öyle dediler,ben de öyle yapıcam..Sabah ikinci asimizi vurulacagiz korkuyorum tam duzene girmisti hersey tekrar bozulacak asiyla huyu degisecek diye atesi falan cikmaz ins kayganamla gorumcem sagolsun zararlarida yararlarida oldu gidiyorlar annem geldi cok iyi oldu sabah geldi oglusu alayim sen dinlen dediyatmisim onbire kadar dinlendim
valla kitaba göre 2 saatte bir uyanıp beslenen bebekler atıstırmacı bebek..yani kendinden düşün 3 cesit yemek yersen 3 saat tok kalırsın sadece corba içip kalkarsan 1 saat sonra acıkırsın ama yine de corba bi tokluk saglar..senin oğlun da corba içip kalkıyor gibi düşün..ben kendim zorluyorum acıkcası biberonla verdiğimde bitirmesi için..yoksa daha erken acıkıyorBen emzirmiyorum canim bebelac kullaniyorum oglum 1 aylik 4 bucuk kilo mememi gunde birkez sagabiliyorum onda da sagdigimda en fazla 10 cc cikiyor mamadan once onu veriyorum...90 cc mama yapiyorum bazen hepsini bitiriyor bazen birakiyor birakmadan bitirmesi icin zorlayayim mi? az once 90cc yaptim 30cc ye yakin birakti biberonda, dr uyandirma o kendi uyanacak dedi uyanmasi da 2 saatte bire denk geliyor acmi kaliyor dersin...
Pişik için ne kullanıyorsun?
Benimki gitti. Hele gerginken birde onlar konuşuyor o zaman cinler tepesine çıkıyor insanın.
Benimki diyor ben bebeği çok sahipleniyormuşum,ona vermiyormuşum.
Bebek benim olduğu kadar onunmuş da.
Sözün bittiği yerdeyim.
9 ayın 4,5 ğunda o karnında taşımış olsa gerek!Benimki gitti. Hele gerginken birde onlar konuşuyor o zaman cinler tepesine çıkıyor insanın.
Benimki diyor ben bebeği çok sahipleniyormuşum,ona vermiyormuşum.
Bebek benim olduğu kadar onunmuş da.
Sözün bittiği yerdeyim.
Bizimde file var ama hiç kullanmadık. Sağlam tuttuktan sonra filesin daha mutlular bence hem üşümemiş de oluyorlar.O zaman küveti nerdeyse ağzına kadar su doldurmam lazım :)) ya da ya fileyi ya küveti değiştirmeliyim.. En güzeli iremguzum gibi leğende yıkamak sanırım :))
GlyCmr canım. Senin ki?Ruya27 nickin neydi, kimi ekledim kimi eklemedim acep
easy sadece gunduzleri uygulanan bi rutin cnm gece eger kendisi uyanırsa veriyorum uyanmazsa vermiyorum ama en son 11 de emzirince gece 3 gibi falan istiyor emzirip brz dik tutup yatırıyorum aktivite yok gece..sabah alması gereken miktarı tek seferde almıyor galiba ki 2 saatte bi istiyorBazen özellikle sabahları iki saatte bir istiyor. Ama akşamları üç saatin üzerinde uyuduğu oluyor. Bu durumda ne yapıcam. Akşamları ve gece de mi üç saat uygulanası yapıyırsun? Uyandırıyor musun?
sohbet falan da aktiviteden sayılıyor cnm masajlar1 aylik bebege nasil uygulanacak ki karnini doyur altini al uyut baska yapilan bisey yok suan icin her seferinde de alt alinmiyor geriye yapilacak baska aktivite de kalmiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?