Valla ilk önce kulağın içine sokulan bi cihaz var önce ondan yapiyolar ama bebegin oynamaması gerekiyo ben emzirdim mesela benim kızımın sağ kulağı geçti sol kulağında aşırı akıntı varmış cihazın kulaklığına kir geliyordu ondan geçmedi sonra daha ileri bi cihaz varmış solüsyon sürüyorlar kafasına kulak arkasına bişey yerlestiriyolar kemiklere öyle yani işte benimki onda sol kulağı% 35 çıktı Allah yardımcımız olsun
Valla ilk önce kulağın içine sokulan bi cihaz var önce ondan yapiyolar ama bebegin oynamaması gerekiyo ben emzirdim mesela benim kızımın sağ kulağı geçti sol kulağında aşırı akıntı varmış cihazın kulaklığına kir geliyordu ondan geçmedi sonra daha ileri bi cihaz varmış solüsyon sürüyorlar kafasına kulak arkasına bişey yerlestiriyolar kemiklere öyle yani işte benimki onda sol kulağı% 35 çıktı Allah yardımcımız olsun
o brz yakıcı bi yagmıs cnm 1 damla falan kullanılıyormsTane kimyonu kaynatip suzuyorum ben emzirmedigim icin bi cay kasigi mamasina katiyorum gunde bi kere sagiyorum onda da bi kac cay kasigi ben iciyorum sende icebilirsin yada emzigini bandirabilirsin agzina damlatabilirsin bide aci elma yagiyla ayak tabanina masaj dediler ama bir kere yaptim agladi dun gece yine yapacaktim ciglik cigliga bagirdi bi baktim ayak altlari kipkirmizi orasi pisik olur mu bilmiyorum ama hemen sildim sudocrem surdum nane gibi aci bi kokusu var o mu yakti bilmiyorum bi daha yapabilir miyim onuda bilemiyorum...
Tane kimyonu kaynatip suzuyorum ben emzirmedigim icin bi cay kasigi mamasina katiyorum gunde bi kere sagiyorum onda da bi kac cay kasigi ben iciyorum sende icebilirsin yada emzigini bandirabilirsin agzina damlatabilirsin bide aci elma yagiyla ayak tabanina masaj dediler ama bir kere yaptim agladi dun gece yine yapacaktim ciglik cigliga bagirdi bi baktim ayak altlari kipkirmizi orasi pisik olur mu bilmiyorum ama hemen sildim sudocrem surdum nane gibi aci bi kokusu var o mu yakti bilmiyorum bi daha yapabilir miyim onuda bilemiyorum...
Çok geçmiş olsun, inşallah zamanla düzelir canım.Valla ilk önce kulağın içine sokulan bi cihaz var önce ondan yapiyolar ama bebegin oynamaması gerekiyo ben emzirdim mesela benim kızımın sağ kulağı geçti sol kulağında aşırı akıntı varmış cihazın kulaklığına kir geliyordu ondan geçmedi sonra daha ileri bi cihaz varmış solüsyon sürüyorlar kafasına kulak arkasına bişey yerlestiriyolar kemiklere öyle yani işte benimki onda sol kulağı% 35 çıktı Allah yardımcımız olsun
vajina dikislerinden cekenler bana yardim edin
Gerci daha cok yeni uc gun oldu ama bu gececek di mi ya? Ne kadar dikis attiniz diye sormustum doktoruma sayili degil sirali dedi guldu :) 15 dakika falan ugrasti valla dogumdan uzun surdu.
cikarken kontrol ettiginde de aklim basimda degildi soramadim ya. pansumanini yap bi hafta on gun ustune oturma dedi. on gun agirir dedi.
Ben aynayla baktim az dikis gorunuyo ama icten var sanirim. Cok aciyo sag taraf ozellikle. Oturamiyorum kalkamiyorumbi de lavman yapilmisti dogumdan once ondan sonra tuvaletim gelmedi mi yoksa ben korkudan mi yapamiyorum acaba nasil yapicam ya kabiz olursam :/
Idrar yapmak bile zulüm su anne kadarda gecti sizinkiler kizlar? Tek zorlayan sey bu su anda ama fenaymis :/
Canım dediğim gibi bir dakika bile dursa koy çok ağlamadığı sürece hafif yüzüne üfle yavaş yavaş alışır inşallahAynen ya hep kucağında bırakınca çok ağlıyor ama biz 1hafta ayrı kaldık o yüzden kiyamiyorum ama Bole hiç bi is yapamıyorum ne olcak kaç aya kadar bole devam edicek
bunları cogu bebek bakım sorunlarına mucize cozumler kitabında yazıyor cnm :)kesinlikle medela :) derim en iyi makina
iyi ki varsın cnm bilgilerin beni aydınlatıyor valla ne okuyorsun nerden buluyorsun bu bilgileri yahu
Ben yapmiyorum eller acikken daha rahat ama bazi bebekler elleri hareket edince korkuyorlar oglumda uyuturken kundak yapmistimHayrlı akşamlar şubatın yorgun anneleri..
aklıma takıldı siz bebeğinizi uyuturken kundak yapıyo musunuz
İnşallah tam istediğin gibi bir bebeklik geçirir :)bende bırakayım diyorum ama morarınca korkup aluyorum şuan dizlerimde sallıyorum içi geçmek üzere bıraksam hemen uyanacak
Ya küveti suyla doldurunca değiyor Ayşe öner'in kitabında okumuştum öyle yapıyorum .Küveti suyla doldurun ki bebek filede üşümesin yazıyordu ben de öyle yapıyorum bebişi fileye yatırınca o su bebeğe de değiyor.İyice yıkadıktan sonra en son su döküyoruz bol bol...Oldukça mutlu.
Ilk torun mu canım öyleyse normal de torun arttıkça ilgi azalıyor bizim evde iki sene içinde üç tane torun oldu iki gelinden ilki benim oğlumdu çooooook sevildi Hakk'ını yiyemem ikinci emrinin kızı aileye ilk defa kız Girdiği için o da çok seviliyor üçüncü benim 13 günlük kızım ağlamasa kimsenin aklına gelmeyecek gibi :)Benimki gitti. Hele gerginken birde onlar konuşuyor o zaman cinler tepesine çıkıyor insanın.
Benimki diyor ben bebeği çok sahipleniyormuşum,ona vermiyormuşum.
Bebek benim olduğu kadar onunmuş da.
Sözün bittiği yerdeyim.
Bende bi kaç kere serbes bıraktık sıçradı ağladı...kundak yapıncada gazı çok olduğu için sürekli ıkınarak kasıyo hiç rahat edemiyo napmalıyım bilemedimBen yapmiyorum eller acikken daha rahat ama bazi bebekler elleri hareket edince korkuyorlar oglumda uyuturken kundak yapmistim
Benim bacaklarım çok sızlıyor, özellikle emzirdikten sonra. Sizde de var mı?
gözlerimin altı mor morkansızlıktan mı uykusuzluktan mı bilmiyorum. Karnımın içi dokunulacak sızlıyor. Bi kendime gelseydim artık
canim bana ebe 3 içerden 2 disardan dikdim demisti, içerdeki,ni goremezsin ehrhaldevajina dikislerinden cekenler bana yardim edin
Gerci daha cok yeni uc gun oldu ama bu gececek di mi ya? Ne kadar dikis attiniz diye sormustum doktoruma sayili degil sirali dedi guldu :) 15 dakika falan ugrasti valla dogumdan uzun surdu.
cikarken kontrol ettiginde de aklim basimda degildi soramadim ya. pansumanini yap bi hafta on gun ustune oturma dedi. on gun agirir dedi.
Ben aynayla baktim az dikis gorunuyo ama icten var sanirim. Cok aciyo sag taraf ozellikle. Oturamiyorum kalkamiyorumbi de lavman yapilmisti dogumdan once ondan sonra tuvaletim gelmedi mi yoksa ben korkudan mi yapamiyorum acaba nasil yapicam ya kabiz olursam :/
Idrar yapmak bile zulüm su anne kadarda gecti sizinkiler kizlar? Tek zorlayan sey bu su anda ama fenaymis :/
Ya benim kizimda bu ara cok kusmaya basladi bi ara kusuyodu azaldi simdi gene basladi ozellikle gazla kusuyo kv hep normal dedi durdu esimde olur dedi kimse takmadi beni 2 gun once gece 4 kere kustu bugunde kv gormus kustugunu korkmus doktora sor demeye basladi ya bebek kusarda ne bilim gece bisey olcak diye odum patliyo ozellikle geceleri kusuyo benim kizim 2 ay erken dogdu ememedi hhalada emmiyo azcik sutum var sagip veriyorum ama cogunlukla mama yiyo bu kadaEvet cnm emziriyorum onu da kusuyor sonra da mama veriyorum. Kusmaları yuzunden kisir dongu oldu emzir mama ver kussun emzir
Gözünüz aydın canım bende normal yaptım kazç dikis var sormadım doktorda söylemedi az dikisin var dedi ama 33 gün oldu hala sivilce sivilce oldu agriyo kaç gündür .ilaç vermiştir çok düzenli kullan ben hiç dikkat etmedim dikis mi attı enfeksiyon mu oldu bilmiyorum ama bugün daha iyiym ben daha sabahı hastanede normal oturuyodumvajina dikislerinden cekenler bana yardim edin
Sonra.o dolu kuveti sen mi kaldırıyorsun boşaltmak icin ? Benim belim hala duZelmedi kaldiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?