2015 Şubat Anneleri

alingirli

o brz yakıcı bi yagmıs cnm 1 damla falan kullanılıyorms

Sutun olmadigi icin mi emziremiyorsun canim

Çok geçmiş olsun, inşallah zamanla düzelir canım.

Benim 1 hafta filan sonra açısı bayağı azalmıştı,20 gün sonra da dikislerimin olduğunu tamamen unuttum. Bana da lavman yapılmıştı 3. Gün geldi tuvaletim. Yan oturmaya çalış üstüne oturma geçecek zamanla

Aynen ya hep kucağında bırakınca çok ağlıyor ama biz 1hafta ayrı kaldık o yüzden kiyamiyorum ama Bole hiç bi is yapamıyorum ne olcak kaç aya kadar bole devam edicek
Canım dediğim gibi bir dakika bile dursa koy çok ağlamadığı sürece hafif yüzüne üfle yavaş yavaş alışır inşallah

Kızlar ben bugün doğum paramin bi kısmını aldım,diğer kısmını da nisanda alacakmisim. Haberiniz olsun siz de gidin bi bakın olmazsa

Benim bacaklarım çok sızlıyor, özellikle emzirdikten sonra. Sizde de var mı?
gözlerimin altı mor morkansızlıktan mı uykusuzluktan mı bilmiyorum. Karnımın içi dokunulacak sızlıyor. Bi kendime gelseydim artık

Hayrlı akşamlar şubatın yorgun anneleri..
aklıma takıldı siz bebeğinizi uyuturken kundak yapıyo musunuz
Ben yapmiyorum eller acikken daha rahat ama bazi bebekler elleri hareket edince korkuyorlar oglumda uyuturken kundak yapmistim

Amin canim allahin izniyle duzelur o sikma canini. Bebegin uyanik olmasi mi gerekir bizim ki uyanik durmaz aglar sadece emzikle durur emerkende cenesi hareket eder nasil olcak

Sonra.o dolu kuveti sen mi kaldırıyorsun boşaltmak icin ? Benim belim hala duZelmedi kaldiramiyorum

Ilk torun mu canım öyleyse normal de torun arttıkça ilgi azalıyor bizim evde iki sene içinde üç tane torun oldu iki gelinden ilki benim oğlumdu çooooook sevildi Hakk'ını yiyemem ikinci emrinin kızı aileye ilk defa kız Girdiği için o da çok seviliyor üçüncü benim 13 günlük kızım ağlamasa kimsenin aklına gelmeyecek gibi :)
Ama benim Aklım fikrim gözüm gönlüm hep onların üstünde :)

Ben yapmiyorum eller acikken daha rahat ama bazi bebekler elleri hareket edince korkuyorlar oglumda uyuturken kundak yapmistim
Bende bi kaç kere serbes bıraktık sıçradı ağladı...kundak yapıncada gazı çok olduğu için sürekli ıkınarak kasıyo hiç rahat edemiyo napmalıyım bilemedim

uykusuzluktandır bende de var onlar
hoş benimki birazda genetik ama uykusuz kalınca iyice koyulaşıyorlar

canim bana ebe 3 içerden 2 disardan dikdim demisti, içerdeki,ni goremezsin ehrhalde

ben 4. gunu çikabilmistim buyuk tuvalete, hemoroidten çok korkuyordum ben disrda kocaman bi hemoroid memesi var , daha yeni yeni geçiyor onun acisi, ondan dikislerin acisina sira gelmedi acimadida zaten..

ben çokkk su içiyordum sut olsun diye, kabizlik içinde su oneriyolar
sen gunde 4-5 lt su içmeye çalis, oirinç patates muz faan yeme
armut ye , sebze ye, yagli sekerli beslen kabiz olmazsin insallah
hastaneden sonra bende gitmedim evde tuvalete
orda duzenli besleniyordum evde o kadar duzenli beslenemiyorum

Evet cnm emziriyorum onu da kusuyor sonra da mama veriyorum. Kusmaları yuzunden kisir dongu oldu emzir mama ver kussun emzir
Ya benim kizimda bu ara cok kusmaya basladi bi ara kusuyodu azaldi simdi gene basladi ozellikle gazla kusuyo kv hep normal dedi durdu esimde olur dedi kimse takmadi beni 2 gun once gece 4 kere kustu bugunde kv gormus kustugunu korkmus doktora sor demeye basladi ya bebek kusarda ne bilim gece bisey olcak diye odum patliyo ozellikle geceleri kusuyo benim kizim 2 ay erken dogdu ememedi hhalada emmiyo azcik sutum var sagip veriyorum ama cogunlukla mama yiyo bu kada
R kusmasi normalmi kontrolumuz 2 gun sonra doktoruna bu kusma isini soran varmi bebegim 2 aylik zamaninda dogsa daha 2-3 gunluk olcakti cok kucuk yavrum bu kusma olayi yuzunden stresten olcem bebek ne zaman kendini kollayabilir bu kysmugu yutmama konusunda tecrubeli anneler

Gözünüz aydın canım bende normal yaptım kazç dikis var sormadım doktorda söylemedi az dikisin var dedi ama 33 gün oldu hala sivilce sivilce oldu agriyo kaç gündür .ilaç vermiştir çok düzenli kullan ben hiç dikkat etmedim dikis mi attı enfeksiyon mu oldu bilmiyorum ama bugün daha iyiym ben daha sabahı hastanede normal oturuyodum

üzerine falan aşırı ağrım olmadı senin gibi zaten sağda oluyo sanırım genelde kesik yeri bende lavmandan kaç gün sonra tuvalete çıkabildm korkudan gelmiyooo zaten kayısı falan içtim ama halaaaaaaa aşırı kabizlik var nasıl geçecek niye boyle anlamadım sende şimdiDen bol bol bişeyler iç kabiz olmamak için dikislerim o yüzden zarar gördü hep hergün kayısı incir hoşafi falan ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…