- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Valla attım yatağına arada bir ağlayıp tekrar uyuyor ya kucağıma alıştı iyice ya da huy değiltiriyor kendi annemle konuştum o kızı da oğlun gibi mamaya başlatırsan Gözüme gözükme dedi en pozitif benim annem o süt yeter diyor başka birşey demiyor Allah Razı olsun ondan cennetine nasip etsin o olmasa ben ne yapardım :)
Ben hic birsey surmedim gobegine iki cocugumun da. Bizim dr kuru tutun kendi dussun diyor.bu arada ablamın üst katındaki kadında hamileydi aramızda 3 ay olduğunu söylüyordu ama kaç aylık hamile olduğunu bilmiyormuş 20 gün olmuş kadın doğum yapalı ve 5 kilo doğurmuş normal doğum olmuş suyu gelmiş onu bile anlamamış altına kaçırdığını sanıp temizliğe devam etmiş gece karın ağrısıyla acile gitmiş doğurup gelmiş çocuk 5 kilo olmuş hastaneden çıkarken doktor vajinal bölgeye pansuman yapılacak yazıp kağıt vermiş birde fitil vermiş hazneye yazmış kadın ablamı çağırmış hazne ne diye ablam vajinadan koyacaksın demiş bu seferde vajina neresi diye soruyormuş
daha yaşı küçük kocasıyla arasında 15 yaş var kızın bişeyden haberi yok şimdiye kadar bebeğin göbeğine ne pansuman yapmışlar ne bişey sürmüşler ama allahtan mikrop falan kapmamış bebek
ben benim göbek bakım setimi yolladım bu ne olacak diyormuş ablama
sanırım hiçbişey bilmeyince daha sorunsuz geçiyor bu dönem
Ben hastaneden geldim eltim hemen kucağa alışmış bu dedi yandın sen . Ben de dedim bir günlük bebek kucağa alışmaz attım yatağına biraz ağladı ama hemen alıştı bir dakika bile duruyorsa koy derim zamanla alışır oğlumu ben öyle yaptım hem kendi kendine uyumayı öğrendi hem ben işlerimi daha kolay yapmış oldum :)benimki kucağa çok alıştı morarana kadar ağlıyor daha doğrusu bağırıyor kucağıma alınca susuyor mecbur alıyorum nasıl vazgeçecek bilmiyorum çok zor yaa
Ben hastaneden geldim eltim hemen kucağa alışmış bu dedi yandın sen . Ben de dedim bir günlük bebek kucağa alışmaz attım yatağına biraz ağladı ama hemen alıştı bir dakika bile duruyorsa koy derim zamanla alışır oğlumu ben öyle yaptım hem kendi kendine uyumayı öğrendi hem ben işlerimi daha kolay yapmış oldum :)
Ben ekledim canım seni glycmrKizlar instgramda burdaki nicklerinizi yazin profile. Beni en son ekleyenler oldu kim olduklarini bilmiyorum
dogum hikayemi yazdim canim bu sayfalarda da geride kalmistir maasallah hizli ilerliyoz, sana kopyalayim, normal oldu peridurale zaman kalmadan dogurdum, naturel dogumuda tattim çok sukur
bugun 3. gunun galiba
anca gelir canim sutun,memeyi SIKINCA sari beeyaz karisimi bisey oluyor, sari olan kolostrum beyaz olan sut, bide kakasi sariya dönü$üyor yavas yavas ..
sagmayi falan bpsver , bol su iç dinlen emzir gelir sutun insallah ..
Benimkide mama yemek uyumak disinda her yaptigim seye agliyo hemde oyle boyle degil simdi altini aldim ciglikla agladi napicam bilmiyorum psikologa bile goturmeyi dusunuyorum...Bebiş mutlu olsun istiyırum oyun oynayayım onu eğlendireyim istiyırum ama ağlayınca ne yapıcağımı bilemiyorum. Bir de tuvaletini yaparken canı yanıyor sanırım çok ağlıyor. Üzülüyorum
Valla benim kızım 28 günlük Benimkide gülüyor kahkaha atıyo allahın izniyle bi de kulağımızda bi problem çıkmasaydı sağ kulak % 10 duyuyo çıktı sol kulak % 35 çıktı çok korkuyorum32 günlük bebek kahkaha atarmı yaaa
gözler kapalı kıkır kıkır gülüyor şoktayım
Sabah ikinci asimizi vurulacagiz korkuyorum tam duzene girmisti hersey tekrar bozulacak asiyla huyu degisecek diye atesi falan cikmaz ins kayganamla gorumcem sagolsun zararlarida yararlarida oldu gidiyorlar annem geldi cok iyi oldu sabah geldi oglusu alayim sen dinlen dediyatmisim onbire kadar dinlendim
Benimki gitti. Hele gerginken birde onlar konuşuyor o zaman cinler tepesine çıkıyor insanın.Allah yardımcımız olsun benim kv de başladı bugün yine bu bebek Aranıyor diye daha emzireli 10 dakika olmamıştı tekrar emzirdim ama zorla emdi
32 günlük bebek kahkaha atarmı yaaa
gözler kapalı kıkır kıkır gülüyor şoktayım
Kızlar bebeğim e işitme testi yaptırdık bebeğim 28 günlük bu 3. Test oldu sağ kulağı % 100 geçti sol kulağında aşırı akıntı var öncesinden dediler ama bu gün gittik sol kulağı % 35 çıktı çok korkuyorum devlet hastanesine sevk ettiler bilginiz var mı bu konuda
Ben de ates olcer alacaktim tam bgn bahsetmissiniz braun alindan olcer 160-170tl civari demi netten brz baktim. Kesinlikle bu mudur onerdiginiz atesolcer. Nerden aldin fiyati bu civar miÖlçmüyor canım onun için başla termometre aldım yeni
Ben weewel marka aldim kulaktan olcuyor ama cok memnunum. e-bebek.com dan aldim 70 tl falandi.Ben de ates olcer alacaktim tam bgn bahsetmissiniz braun alindan olcer 160-170tl civari demi netten brz baktim. Kesinlikle bu mudur onerdiginiz atesolcer. Nerden aldin fiyati bu civar mi
Canim bas edemiyorum ki aglamasini dıyan iskence yapiyorum sanir, emzik gibi meme agzinda sırtım kolum çöktü, kusmuk kokmak da ekstrası olduBenimde bugün öyle habire emiyor kusuyor ve bir saat ancak uyuyor.yine aynı devam
Ebelerden ve doktorlardan yada almanlardan hiç duymadım nedir su kırk günün sırrı bende çok merak ediyorum Ama yar in ebemiz geliyor yine unutmazsam sorayım bide bugün çok ağladı gazdan yavrum bi damla onerdiler aldık aynı zamanda d vitaminiymis bakalım bugün başladık umarım şifa olurMerak ediyorum orada da kırk gün olayı var mı?
Ben de ates olcer alacaktim tam bgn bahsetmissiniz braun alindan olcer 160-170tl civari demi netten brz baktim. Kesinlikle bu mudur onerdiginiz atesolcer. Nerden aldin fiyati bu civar mi
Baya acuk sozlu ve kendini ifade edebilen bir kv ymis seninki. Bnimki de ayni seyi ima eder ama acik konusamazBenimki gitti. Hele gerginken birde onlar konuşuyor o zaman cinler tepesine çıkıyor insanın.
Benimki diyor ben bebeği çok sahipleniyormuşum,ona vermiyormuşum.
Bebek benim olduğu kadar onunmuş da.
Sözün bittiği yerdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?