2015 Şubat Anneleri

Canim benim kafa baya karisik seninde gecmisten geln bi sknti var mi?igneyi birakip direk 100 mg coraspirin mi ertesi gun devam ettin?ne kdr kullancaksn?

Kız ne gözüm Kalsın uyu tabi ben iyileştim artık şükür bi tek kesi yeri kaldı ped takmıyorum çünkü daha çok acıyor o zaman bide akıntı bitti mi tamam dır ama Dediğin gibi Paris istemiyorum valla

ay bizim de kavgamız küslüğümüz 7 yıldır sayılıdır dun ben bebekle ilgilenirken uyuyor diye saydım agzıma geleni

sütün ilk kısmı su gibi ya onu mu kusuyor acaba

Pişik geçiriciler kortizonlu sanırım di mi? O yüzden pişik olmasın diye sanırım hergün bişey sürmeli. Zeytinyağı süreyim bari her gün.
Sen dedigimi yap cnm al bepanthol pişik kremi sadece sabah aksam sur cok iyi geliyor

O kismi banada uymuyo Banyo mesela ben aksam 9,30 gibi yaptiriyorum.sabrettirebildigim kdr bekletiyorum 3 saate kdr gece uyandirmuyorum kendisi uyaniyo.bu gece cok uykusuz kaldik rutin fln kacti ama

Canim benim kafa baya karisik seninde gecmisten geln bi sknti var mi?igneyi birakip direk 100 mg coraspirin mi ertesi gun devam ettin?ne kdr kullancaksn?
pıhtılaşma var düşüklerden sonra ögrendik. doğum sonrasını pek umursamadı dr.lar.
normalde de ara ara cosarpin kullanıyorum kafama göre. özellikle hamilelik düşündüğümğzde
iğneyi doğumdan sonra hiç yapmadım bitmişti dr yazmadı. bir haftalık kontrolde coraspin dedi

sütün ilk kısmı su gibi ya onu mu kusuyor acaba

şimdi bir makale okudum aynende öyleymiş
bir kaç defa sütün tamamını sağıp bütün sütün iyi karışmasını sağlayın daha sonra verin bebeğe kusma kesilir diyor
tamda şuan süt pompam geldi kargodan
bakalım bugün deneyeyim o şekilde kusma kesilecekmi

kızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya

Anlamadim cimcime napacaz

19 günlük bugun. Ay daysnamadm verdom valla emdi istahla maşallah isterken vermemek de acimasz geliyor kıyamıyom ki

Ben otuz gün açık büfe yapmışım sorun değil. Dr bir aylık kontrolde onbeş gün joker vermişsiniz dedi. Ağlamasına ben de dayanamıyorum bir de evdekiler aç diyip duruyordu ağladıkça.

Lcw deki Kıyafetler tam kapatıyor ben onla rahatladım

Mendil falan koyma yaa elleriyle ağzına götürür falan. Bizim ise öyle o yüzden yataktan hep battaniyeyle kaldırıyodum şimdilerde telek giydiriyorum. Bazı kıyafetler v yaka bir de. Kareteci gibi oluyor giydirince.

Ben otuz gün açık büfe yapmışım sorun değil. Dr bir aylık kontrolde onbeş gün joker vermişsiniz dedi. Ağlamasına ben de dayanamıyorum bir de evdekiler aç diyip duruyordu ağladıkça.
Aynen sütüm yetmiyormuş, besleyici degilmis mama ile doyuyormus srekli mene kusmuk gaz sırt agrısını ben cekiyorum herkes disardan ahkam kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…