du$ alsam oglan uyanirmiki
su sesinden duymamda çocuk çatlar valla
ama çabuk çikayim demi havuz keyfi yapacak halim yok gullerle mumlarla :))))
yikanmaya vakdim yok havuz benim neyimeeeeee
He öle öle gel sen buraya bize saydır uyucam de gitnapalım yani acıyo işte mıçımız geçmedi Kırklar çıktı Paris'e meraklı değiliz de yapamıcaz hiç gibi geliyo
Olma mi ben de varım malesef iki saattr gaz ve tekrar uyutma fasli al bi de hickirik tuttu tam super oldu oyyy oyy
günaydın bende ilk kez ağustosda anne olacağım inşallah.ogünler gelip bebek doğunca neeler yaşıcam okadar bilinmez geliyorki bana yani neler yaşıyorsunuz bebek ne kadar uyanıyor ne kadar tahammül kalıyor neler çekiyorsunuz yada güzel geliyor az tecrübelerinizden bahsedebilirmisiniz. şuan ben düşününce bomboş bi sayfa hiç bişey düşünemiyorum okadar saf okadar bişeyi bilmez ilk defa oluyorum
Şöyle bir on sayfa kadar oku al sana tecrube
Her bebek farkli alem ilki acemilk daha zor oluyor tabi alismasi benm bu ikinci yine de temponun agir geldiği noktalar cok. Bop bol oku bilgilen poztf dusun cesaretli ol yapacagna inan yeter rabbim annelik bilgisiyle donatip yaratmis kadini sen bile sasrcaksn kendne zamani gelnce. Size se saglikla kavuşmak nasip olur ins; )
Simdi bisey sorcam cvp please
7bucuk 8 arasi emistik kuzuyla sonra gaz caz zar zor uyudu deeken 40 dk sonra kaka hickirik ikilisne uyandi neyse o isleri hallettk emzigi tiktim israr kiymet agzina ac midir nedr aldi gibi tokken almio asla. Nirmlde istedgi icin yine meme verrdim ben veriom ama sonra yine ayni seyler uyumuyor iste. Saat yakin olunca boyle tekrar besliyonuz mi siz illa iki bucuk uc saati bekliyonuz mu yoksa? Hayr emzigi tuttu gibi ama uyuycak goz yok yiyecek gibi nerdeyse acayip sesler cikariyor belli ki meme derdindeyz yine benm derdmse uykuuu ama böyle vermeym diyemiom da gunah ya kiyamiom napmak lazm dogrysu ne
Kaç günlük oldu? Ilk 15 gün her istediğinde vericekmişsin. Sonra 2.5 saatte bir vericekmişsin. Dr söyledi
Birden biraktin mi peki?yani doz azaltimi fln yapmadan?bana 40 gun kullan dediler simdi kescm ama iki dr farkli kesme sekli soyluyo benm pihtilasma sorunum var diye.kafam cok karisik bebege gecerse diye?igne ve coraspin bir gun atlayarak kullan sonra coraspirin dvm et dedi biri.kafa bir milyonİğneyi bir ay kullandım
Annem yanimda hic bi is yapmiyorum o konuda rahatim kizimin altini falan da cogunlukla annemler degisiyo. Yatiyorum dinleniyorum ama besik de sagimda gece hep o taraftan kalkiyorum mecburen. Emzirmek disinda yaptigim bisey yok insallah dedigin gibi cabucak iyilesirim canim sagolasinYasemin senin durum taze bak nap yap emzirme de dahil o tarafa oturup yatma. Ilk hafta yan yatisi yapablr dinlenrsen daha cabuk geciyot biz hep ordan kaybettik. Temizlgini kurulugunu iyi yap yeter
Ya biri bunları yola getirmenin bir yöntemini biliyorsa yazasın.Hah seninkiyle benimko yarsiyor bu aksam desene ben de bogacam nerdeyse o derece uyuzum bugun bidynya bagrdim cagrdim cok umrunda oldu beyimizin horuldayip duruyo saatlerdir kabus gıbı
aksam olsum gelsin de iki ise yardm etsin dinlneym az diye umitle bekledm geldi yemegi yedi zaten uyuyan bebeyi aldi omzuna uzandı neymis kızıyla keyif yapiomus. Zaten yemegi zar xor yapmism hadi bulasik topla makine bosalt yerlestr yiginla camasr btmez agir sepet kaldrmktan belim ayrılıyor habire as topla katla modundaym iki posta camasr yaptim. Heryer toz olmus bebis akerjik toza hapsrio diye söve söve evi supurdum komple hic tinlamadi uyux yaaa bırak yapma dio hizmetcm var sanki yapcak keyfme kasiniom ben zaten. Bütün gece uyumamsm gunduz desen ayri yorgunluk smdi emzirdim gaz fasli bitmio adam nerde lazım iken icerde kanepde kukruyor anca cok yorgun beyimi yazık
fsimler cnm adımSenin ig bende ekli değil herhalde
ayy cok guldum. Eminonu ahahaDikerlerken doktor orijinalinden iyi oldu dediydinormal doğurmayın gardaaaş dicem sorana bu ne ya oturduğum yerden yan yan kalkıyorum bi acı var böle ezik gibi mi desem ole bişey . Geçecek mi acaba
Hayaller paris de gerçekler Eminönü hahaha
Ya biri bunları yola getirmenin bir yöntemini biliyorsa yazasın.
Bizde sabah girdik birbirimize.
Boşanmaların % 63 ü çocuk doğduktan sonra oluyormuş ve kavga nedeni genelde erkeklerin cocuk bakımına katılmamasıymıs.
kendi uyanıyor ama uyanmadıgı zaman da içim rahat etmiyor uyandırıyorum :) aç kalcak gibi hissediyorm kalkmazsaCok soruyorum ama Gece 22'den sonra 2'de ve 4'te uyanmazsa sen uyandiriyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?