2015 Şubat Anneleri

du$ alsam oglan uyanirmiki
su sesinden duymamda çocuk çatlar valla
ama çabuk çikayim demi havuz keyfi yapacak halim yok gullerle mumlarla :))))
yikanmaya vakdim yok havuz benim neyimeeeeee

KIZ maral günaydın :))) doğurdunmu kız?

He öle öle gel sen buraya bize saydır uyucam de git napalım yani acıyo işte mıçımız geçmedi Kırklar çıktı Paris'e meraklı değiliz de yapamıcaz hiç gibi geliyo

Kiz gozun mu kaldi 40 dk sonra başladı yine viyak viyak uyumak nerde anca dalmisim salak oldum ya yat kalk bi umut uyurum derdine. Gazdan hickirijtan nefret ediyom uykuyu boluyor tekrar uyumak icin emzik almıyor meme istiyor ondan sonra sar filmi basa hooop yine gaz kaka hickirik sonsuz bi girdap gibi mübarek yaa. Bu arada parise uzun bisure ben de cesaret edemem valla halim de yok yorgunum basim ağrıyor
Fitokrem suren varmis dikislere yirtiga alip bi deneyeyim dedim keramet ondan mi hakkaten blmiom da iki gundur yirtik yer daha bi kapali gibi dene istersen yara kremi normalde de bu. Ne bulduysak surduk oraya zaten bu da eksik kalmasin ciddi fark etti bnmki bak

Olma mi ben de varım malesef iki saattr gaz ve tekrar uyutma fasli al bi de hickirik tuttu tam super oldu oyyy oyy

günaydın bende ilk kez ağustosda anne olacağım inşallah.ogünler gelip bebek doğunca neeler yaşıcam okadar bilinmez geliyorki bana yani neler yaşıyorsunuz bebek ne kadar uyanıyor ne kadar tahammül kalıyor neler çekiyorsunuz yada güzel geliyor az tecrübelerinizden bahsedebilirmisiniz. şuan ben düşününce bomboş bi sayfa hiç bişey düşünemiyorum okadar saf okadar bişeyi bilmez ilk defa oluyorum

kızlar aranızda corasprin kullanan var mı?bi de kan sulandırıcı kullananlar dogumdan hemen sonra bıraktınız mı?

Simdi bisey sorcam cvp please
7bucuk 8 arasi emistik kuzuyla sonra gaz caz zar zor uyudu deeken 40 dk sonra kaka hickirik ikilisne uyandi neyse o isleri hallettk emzigi tiktim israr kiymet agzina ac midir nedr aldi gibi tokken almio asla. Nirmlde istedgi icin yine meme verrdim ben veriom ama sonra yine ayni seyler uyumuyor iste. Saat yakin olunca boyle tekrar besliyonuz mi siz illa iki bucuk uc saati bekliyonuz mu yoksa? Hayr emzigi tuttu gibi ama uyuycak goz yok yiyecek gibi nerdeyse acayip sesler cikariyor belli ki meme derdindeyz yine benm derdmse uykuuu ama böyle vermeym diyemiom da gunah ya kiyamiom napmak lazm dogrysu ne

Şöyle bir on sayfa kadar oku al sana tecrube
Her bebek farkli alem ilki acemilk daha zor oluyor tabi alismasi benm bu ikinci yine de temponun agir geldiği noktalar cok. Bop bol oku bilgilen poztf dusun cesaretli ol yapacagna inan yeter rabbim annelik bilgisiyle donatip yaratmis kadini sen bile sasrcaksn kendne zamani gelnce. Size se saglikla kavuşmak nasip olur ins; )

ÇOK saol ne güzel yazmışsın normalde çok hassas sürekli uykuyu seven zora gelince depresyona giren biriyim. bu yüzden araştırıyorum ve hep negatifimdir.ondan sizleri takip ediyorum.çoğu yazını okudum hala bulantılarım olduğundan 10 sayfaya geri dönemiyorum çok istiyorum okumak ama fenalaşıyorum.buda zor demek o daha zor doğunca zor yani. bide ağustos ya benim sıcaklar tatil yok evde 40 gün durmak zorundamıyım diyorum.ben zaten 4.5 aydır evden çıkmıyorum yani anlıcan psikoloğa gitsem anca kafam netleşir heralde.diyolarki onu görünce geçicek ama tahammülün kalmamış bak senin benimde başıma genelde zor işler gelir bebeğim uslu olmaz diyorum ondan :)))nasip bakalım kızımız olcak inş.sağlıkla kavuşuruz. allah seninkinide analı babalı sağlıklı büyütsün inş.

Kaç günlük oldu? Ilk 15 gün her istediğinde vericekmişsin. Sonra 2.5 saatte bir vericekmişsin. Dr söyledi

Bebegin en sevmedigim yani gaz cikarmak ilkinde de sevmezdm bunda da sevmiom. Kız mi cikaramio ben mi brceremiom bilemedim fena cuvalladgmz nokta o kesin

Kızlar makalenin özeti bence,

Yiyecekler gaz yapmaz, ne yerseniz yiyin süt kalitesi değişmez.
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ikincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.

İğneyi bir ay kullandım
Birden biraktin mi peki?yani doz azaltimi fln yapmadan?bana 40 gun kullan dediler simdi kescm ama iki dr farkli kesme sekli soyluyo benm pihtilasma sorunum var diye.kafam cok karisik bebege gecerse diye?igne ve coraspin bir gun atlayarak kullan sonra coraspirin dvm et dedi biri.kafa bir milyon

Yasemin senin durum taze bak nap yap emzirme de dahil o tarafa oturup yatma. Ilk hafta yan yatisi yapablr dinlenrsen daha cabuk geciyot biz hep ordan kaybettik. Temizlgini kurulugunu iyi yap yeter
Annem yanimda hic bi is yapmiyorum o konuda rahatim kizimin altini falan da cogunlukla annemler degisiyo. Yatiyorum dinleniyorum ama besik de sagimda gece hep o taraftan kalkiyorum mecburen. Emzirmek disinda yaptigim bisey yok insallah dedigin gibi cabucak iyilesirim canim sagolasin

Ya biri bunları yola getirmenin bir yöntemini biliyorsa yazasın.
Bizde sabah girdik birbirimize.
Boşanmaların % 63 ü çocuk doğduktan sonra oluyormuş ve kavga nedeni genelde erkeklerin cocuk bakımına katılmamasıymıs.

günaydın kızlar
benim kız emdikten sonra yarım saat içinde 4 defa su gibi kustu
eşim tükürdü diyor yok ağzından işedi saçmalama kusuyor çocuk dedim
daha kusmuğu tükürüğü ayıramıyor işim var bu adamla

ya neden su gibi kusuyordur acaba bilgisi olan varmı
sanki çok su içmişte onu çıkarıyor gibi
korkuyorum mide özsuyunu çıkarmasından

ayy cok guldum. Eminonu ahaha
Yaw geciyor dikisler ben 1 ay cektim. Gecince eskisi gbi oldu.
Parise gitmek sezeryan olsa da zor. Emzirme hormonlari kuruluk yapiyor. Parise niyet eden jel bulundursun yaninda

Dogum sonrasi mayinli arazi gibi eslerin arasi kadin bitkin desteğe muhtac fazlasiyla duygusal hele ilk bebekse bir de tedrginlik kendini yargılama durumları cabası. Erkekse kendince sabir goaterdgni dusundugu sureci atlatmann (gebeligin) rahatligiyla salmis ilk bikac gunden sonra tum kadinlar nsl basariyor o da basarr isi bu değil mi dogasi bunun icin yaratilmis mantigiyla kendine icsel bi tatmin mekamizmasi kurup eski hayatinin derdine düşüyor. Ilk lohusaligimda biz inanilmaz koptuk kizin saglik sorunlari beslyememenin verdiği pskoljik ızdırap beni depresyonun dibine itti ama anlatamiyordum ona yapma birak bosver disinda destegi yoktu o da stresli bunalmis ve yorgun oluyordu hep. Boyle iki sene derin ucurumlar acilarak aramizda kavga kiyamet gecti boşanma esigine gelisimiz de oldu zihni alt yapi cokunce o noktaya gelmk cok kolay cunku neyse biseklde kizin 3.yasindan sonra toparladk sukur. Bu Gebeligmde inanilmaz destekti bekledgmn otesnde buyuk kizla hep o ilgilendi falan ama dogum sonrasi bie yorgunluk peyda oldu beycegizimde bunda istda gecrdgmz sıkıntılı gunlerin tesri de cok tmm da büyü bozuldu prense noldu modundayim bikac gundur. Geldik geleli dunyanin isi yorgunlugu mahvoldum uykusuz yorgun yetmeye calisiyom dun yalvardm o kadar hiç tinmadi bile sabah kizi uyutnusum ver tutaym dio yuru git dedm butun gece uyankken nerdeydin uyurjen ben de tutarm gülüyor bi de uyuzz:) velhasil en yontulmus duzelmisi bile yeri gelince ozune donuyor anacim bilmiyorum nsl yola gelrler de iclernden gelmesi lazim merhamet terazsini zorla badsamiyorsun yine hakkini yemiyim arada desteği cok oluyor ama bazen de böyle cok gamsiz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…