2015 Şubat Anneleri

üf kustum hertarafa iş yerinde şimdi bulantıdan dolayı değil, yanmadan hazımsızlıktan dolayı kustum. Rabbim kolaylaştırsın çok zor.

Dr lar dogal maden suyu icin diyor canim ama sen istersen dr una bir sor.

Tmm cnm kinik alayim asidini kacirip icmeyi deniyeyim
Deniyeyim diyorum ki midem alev topu gibi oldugu içün tirsiyorum hafif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

soğuk duş al evdeysen. patates salatalık dilimle alnına koy uzun biraz. ben geçen gün öyle geçirdim. bir de ıslak soğuk bez sarıyorum anlıma. varsa buz maskesi koy.

Parol aldim artik. Tesekkur ederim tavsiyeler için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam, yanmalar için erken değilmi ?? Benim son iki ayda başlamıştı.. İğrenç bişeydi

Dünür biz Ocak'ta doğururuz diye düşünüyorum (inşallah), sence?

valla canım ben soranlara hep ocak dıyorum. subat dusunmuyorum pek :) zaten orda yazan bebegın 40. haftasının bıtımı. nerde 40 ı tamamlayacagız. zatn sezeryan falan olursa 38 de alıyorlar

hangi hastanedesın canım sen? bende bursadayım ve merak edıyorum acıkcası fıyatları . ben hastaneye sormayı dusunuyorum. eger hastanenın fotografcısı varsa daha uygun fıyatlı olabılır

Bizde henüz söylemedik te
Benim bazı sağlık problemlerim vardı, düşük riski bile dendi
O yüzden dememiştik
Bugün iyi haberler aldım doktordan
Artık söyleriz ailelerimize inşallah

Insallah. Insan ailesiyle yakinlariyla guzel haberleri paylassin istiyor.

hangi hastanedesın canım sen? bende bursadayım ve merak edıyorum acıkcası fıyatları . ben hastaneye sormayı dusunuyorum. eger hastanenın fotografcısı varsa daha uygun fıyatlı olabılır

Ben bahar hastanesine gidiyorum ama oraya sormadım varmı fotoğrafçısı diye özel bir yere sordum oda bu fiyatı verdi

selam kızlar nasılsınız
benim gece acıkmalarım başladı
ama üşengeçlikten kalkıp yemek yiyemiyorum
ben çok kötü bir anne olacağım sanırım

Canim augmantin ust solunum yolu enfelsiyonu icindir. Ben sinuzitim cok azitinca kullanirdim eskiden. Ki onun 600 mg olAni da var. baska bir doktora mi danissan 1000 mg cok guclu bir antibiotik ve idrar yollarina ne derece etkisi var sasirdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar nasılsınız

bende aynı şeyi hissediyorum bazen.böyle yapmanın bizi üzmekten başka işe yaramadığını unutmayalım:44: üşengeçlik değilde halsizlik mi desek

bide ben yürüyüş yapamıyorum dışarı çıkınca yığılıp kalıcakmışım gibi geliyor

gebelikte bildiğim kadarı ile tek dozluk ilaçlar var, suya katılıp içilen, genelde onu veriyorlar. monurol muydu neydi. agumentin ağır olabilir gibi

göbeğim de çıkmadı yahu
sanırım zayıflıktan
zaten beslenemiyorum
işyerindeki yemekler çok kötü
yediğim zaman direk çıkarıyorum
kraker bisküvi yemekten oluyor hep bunlar
halsizlik diyelim o zaman
karnım aç ama canım bişey istemiyor
yürüyüş bende yapamıyorum
zaten yürüdüğümde hemen karnıma bıçak saplanıyor kasıklarıma sancı giriyor
işyerinde fitness salonu var
bakalım ilerleyen zamanlarda orda yürüyüş yaparım
şimdi çok çabuk tıkanıyorum

şuan açlıktan bayılmak üzereyim ama midem hiçbir yiyeceği kabul etmiyor
bu nasıl bir kısır döngüdür
yemek zorundayım ama yiyemiyorum 2 gün önce baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşadım şimdi iyim ama böyle yemeyerek tekrarlar diye korkuyorum
ne yapmam lazım bilmiyorum

valla canım ben soranlara hep ocak dıyorum. subat dusunmuyorum pek :) zaten orda yazan bebegın 40. haftasının bıtımı. nerde 40 ı tamamlayacagız. zatn sezeryan falan olursa 38 de alıyorlar

Zaten hicbir bebek.gununde.dogmaz ki :) 36,37. haftalarim berbat sanci vardi esime dedim yeter dayanamiyorum dogurmak istiyorum dedim hemen hastaneye gittim bir gun sonra.dogurdum 38. Haftada :)
Sabahyan beri kotuyum hic.moralim yok gunum yaklastikca korkuyorum )

selam kızlar nasılsınız

Selam.canim ben biliyorum onlari ama benim.oglum bayagi vardi gece midem.kazinirdi gece yemek iyi olmaz.diye ac ac yatardim :))) oda habire tekme atardi :))

valla doğru söylüyorsun . ben de dıkkat etmeye çalışıyorum artık. çalışıyorum ben akşam gıdıp öyle teferruatlı sebze yemeklerı falan yapamıyorum. annemde memlekette. sebze çok sevmem ama yapan biri olsa her akşam yemeye razıyım.
kilodan nefret ediyorum çok takıntılıyım.

ay aynı cümleyi dün gece kendime defalarca söyledim açlıktan bayılmak üzereyim ama hiç bir yiyeceği yemek istemiyorum. Bugün sabahta yedim zorla sonra olan oldu 1 saat sonra hepsi çıktı. bugün yine kötü durumdayım.

ben de ultrasona göre yarın 11 haftalık oluyorum, 06.02.2015 diyor doktor. sanırım benim de ocak sonu gibi gelir bebeğim. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…