alttaki takviminde 16/02/2015 diyor 10 gün önden mi gidiyorsun.
işyerinde iftara kadar su içemiyorum herkes oruçlu
aslında herkes biliyor hamile olduğumu ama ben yinede çekiniyorum onların yanında su içmeye
dün midem çok bulandı çantamdan kraker alıp yiyemedim
ramazan geçince rahat edeceğiz inşallah
elim sürekli karnımda sürekli selavat getiriyorum
onu hissetmeye çalışıyorum
bazen çok huzurlu oluyorum bazen karamsarlığa düşüyorum
bi tekmelerini hissetmeye başlasam
göbeğim de çıkmadı yahu
sanırım zayıflıktan
zaten beslenemiyorum
işyerindeki yemekler çok kötü
yediğim zaman direk çıkarıyorum
kraker bisküvi yemekten oluyor hep bunlar
halsizlik diyelim o zaman
karnım aç ama canım bişey istemiyor
yürüyüş bende yapamıyorum
zaten yürüdüğümde hemen karnıma bıçak saplanıyor kasıklarıma sancı giriyor
işyerinde fitness salonu var
bakalım ilerleyen zamanlarda orda yürüyüş yaparım
şimdi çok çabuk tıkanıyorum
evet, benim sat 12.05.2014 ama o tarihle uyuşmuyormuş bebeğin gelişimi, önden gidiyormuş. ben bir sonraki kontrole göre düzenleyecem takvimi. bazen bu ara kapanabiliyor da, bilemedim...
evet, benim sat 12.05.2014 ama o tarihle uyuşmuyormuş bebeğin gelişimi, önden gidiyormuş. ben bir sonraki kontrole göre düzenleyecem takvimi. bazen bu ara kapanabiliyor da, bilemedim...
Canim augmantin ust solunum yolu enfelsiyonu icindir. Ben sinuzitim cok azitinca kullanirdim eskiden. Ki onun 600 mg olAni da var. baska bir doktora mi danissan 1000 mg cok guclu bir antibiotik ve idrar yollarina ne derece etkisi var sasirdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese Hayirli Cumalar Oruc tutan hamileler günleriniz nasil geciyor??
benim cok rahat ilk gün zorlandim sonra alistim zaten iftarda cok az yiyebiliyorum hic hamilelikle ilgili sikintilar bulanti bilmem ne yasamiyorum hamd olsun. Sizler nasil tutyorsunuz sikinti var mi
benim karnım çıkmaya başladı.iç karnım dar sanırım.senin iç karnın geniş olabilir.merak etme 2-3 ay sonra ayaklarını göremeyeceksin
benim kusmam olmadı çok şükür kızımda çok fenaydım amabunda karnım sürekli guruldadı ama yyemedim bu haftaya kadar.yesemde hazımsızlık gaz.ama bak geçmeye başladı.birazda psikolojik galiba.dikkatini dağıtmaya çalış.hee bide ben ılık ılık çorba içtim hep ekmeksiz.hatta bi ara kızım olursa adını ezo mu koysam demeye başlamıştım. ağır yemek değil hafif çorbala dene
Herkese Hayirli Cumalar Oruc tutan hamileler günleriniz nasil geciyor??
benim cok rahat ilk gün zorlandim sonra alistim zaten iftarda cok az yiyebiliyorum hic hamilelikle ilgili sikintilar bulanti bilmem ne yasamiyorum hamd olsun. Sizler nasil tutyorsunuz sikinti var mi
bende ne iftarda ne de sahurda fazla bişey yiyemiyorum. o yüzden önceki yıllara göre biraz daha zor geçiyor ama çok şükür idare ediyorum.
adet gununmu yaklasıyor canım ondan mı korkuyorsun?
ozel fotografcılar pahalı acıkcası ve ben 600 tl vermem bu iş için :) ben rentıp tayım. sorucam bakalım oranın varmı fotografcısı
acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım. eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?