soğuk ayran iç iyi geliyor bende üşengeçlikten yiyemiyorum işteyim telefon edip söylicem ama üşeniyorumşuan açlıktan bayılmak üzereyim ama midem hiçbir yiyeceği kabul etmiyor
bu nasıl bir kısır döngüdür
yemek zorundayım ama yiyemiyorum 2 gün önce baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşadım şimdi iyim ama böyle yemeyerek tekrarlar diye korkuyorum
ne yapmam lazım bilmiyorum
Selam.canim ben biliyorum onlari ama benim.oglum bayagi vardi gece midem.kazinirdi gece yemek iyi olmaz.diye ac ac yatardim :))) oda habire tekme atardi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay aynı cümleyi dün gece kendime defalarca söyledim açlıktan bayılmak üzereyim ama hiç bir yiyeceği yemek istemiyorum. Bugün sabahta yedim zorla sonra olan oldu 1 saat sonra hepsi çıktı.bugün yine kötü durumdayım.
ya haftaya doktora gittiğimde krokuyorum doktor besleyememişsin diyecek diye
şimdi bile açım ama yiyecek bişey bulamıyorum dolabın başına kaç defa gittiğim belli değil
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım8 haftalık hamileyim bulantılar halsiz bırakıyo beni. Ve kilo vermeye devam ediyorum sürekli normal mi acaba 56 kilodan 50ye kadar düştüm nerdeyse. Çubuk leblebi meyve yiyebiliyorum daha çok. Arada belki peynir ekmek falan. Acaba bi hastaneye mi gitsem kontrol amaçlı serum taktırsam iyi mi olur acaba??
hoşgeldin canım
merak etme hepimiz öyleyiz
burada tıka basa yemek yiyebilen yok
fix menümüz çubuk kraker ve meyve
en kısa zamanda atlatırsın inşallah
üzülme canım emin ol bebeğin senden çok daha iyi besleniyor şu an. yiyememen seni güçten düşürüyor ama onu etkilemiyor. oruç tuttuğum için bilmeme rağmen bende ara ara evham yapıyorum onun için daha 2 gün önce dr uma sordum. o çok rahatlattı beni. 3 ay bittiğinde senin şikayetlerinde geçecek inşallah. o zaman dikkat eder iyi beslersin bebeğini..
İnşallahhh... artık bu durumdan sıkıldım bayramda geliyo korkuyorum daha kötü olcam diye. Canım bir sürü şey çekiyo ama midem bulanacak korkusundan bişi yiyemiyorum
ben de ultrasona göre yarın 11 haftalık oluyorum, 06.02.2015 diyor doktor. sanırım benim de ocak sonu gibi gelir bebeğim. hayırlısı
1.5 kilo vermişim 1 haftada
açlık halsizlik yapıyor başımı kaldıramıyorum
mide kazınıyor ama yok yiyecek hiçbişey yok
birde şu var dün yediğim yemekten bugün tiksiniyorum her gecen gün yemek cesidi azalıyor
daha 8. haftada böyleyse sonrasını düşünemiyorum
allah yardımcımız olsun
Zaten hicbir bebek.gununde.dogmaz ki :) 36,37. haftalarim berbat sanci vardi esime dedim yeter dayanamiyorum dogurmak istiyorum dedim hemen hastaneye gittim bir gun sonra.dogurdum 38. Haftada :)
Sabahyan beri kotuyum hic.moralim yok gunum yaklastikca korkuyorum)
inşallah canım
tek dileğim onu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak
bir defa dilim yandı bu sefer çok dikkat edeyim diyorum
ama malesef buna gücüm yok
yiyemiyorum işte
bu günler geçip hepimiz yavaş yavaş kilo almaya başlasak
sonra doğum telaşına düşüp bu günleri unutsak
ne güzel olurdu
Ben bahar hastanesine gidiyorum ama oraya sormadım varmı fotoğrafçısı diye özel bir yere sordum oda bu fiyatı verdi
Canim ben de ayniyim ama hamileligin her ani ayri guzel. Hepsi ani olcak bize bu gunlerin. Anlatip durucaz. Mide bulantisi biter kramplar baslar o biter son gunler zorlaniriz. Hep bir sikayet edicez ama icten icten mutluyum ben icim huzurlu. Bu huzur bebege de yansiyor sakin uyumayi seven bir bebek oluyor.
Simdi susuz kalma yeter bebegin besleniyor zaten. Hic yorma kendini. Kilo alsan inan daha kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?