2015 Şubat Anneleri

Ön tarafa su gelmesi engellenebilir mi oturunca. Bilemedim eğer öne su gelmezse oturulur tabi

evet o da süt urunu onu da kes icinde sut olan seyleri de tuketmemeye calis mesela sutlu tatli gibi.insallah alerji falan yoktur ama şüphe varsa erken tespit etmek faydali oluyor canm
enfeksiyon riski var dogru kesinin bir kismi acik hala neticede

Meme icin birsey diyemem benimki de emzik niyetine beni kullaniyor, uykusu zaten yok! Ama kakası normal biz de dr.a gittik 4. Gun kakasi degisti diye. Oyle degilmis gayet normal dedi dr.

Aglamiyor aksine rahatliyor...

Butun gece uyumadi oglene kadar kirk defa yattim kalktim uyumafi uyutmadi pes ettim yataklari topladm gunluk moda gectik fosur fosur uyuyo cadii ben de oyle otrdugum yerde dinlniyorum son bir saatim yemek yapmam laxm ama kalkasm yok yermden

Uyku uyuyamıyor ki uykusundan Uyanıyor acıyla sizde de böyle mi gerçekten? Yoksa Dr a götürücem yaw.
Gazı zaten kucakta çıkarıyor viyaklıyor iki kez.kaka yaparkende kasıyor kendini ağlıyor.bütünn bebekler aynı.sen nerdeyse ağlıyorsun o ne yqpsıne

Gazı zaten kucakta çıkarıyor viyaklıyor iki kez.kaka yaparkende kasıyor kendini ağlıyor.bütünn bebekler aynı.sen nerdeyse ağlıyorsun o ne yqpsıne

Süt içmiyeyim bakalım belki süt gaz yapıyordur. Yarım saat anca uyuyor gaz mı kaka mı hangisiyse onu çıkarayım derken ağlıyor yoruluyor. Bir ara tahin helvası yemiştim çok rahatsız etmişti daha da yemem.

Amin canim allahin izniyle duzelur o sikma canini. Bebegin uyanik olmasi mi gerekir bizim ki uyanik durmaz aglar sadece emzikle durur emerkende cenesi hareket eder nasil olcak
Cnm bebegin uyanık olmasi gerekmiyor sadece kafasını oynatmaması gerekiyo

duzensiz beslenmekten de oluyor sumuksu kaka. Alerji ihtimali disinda.
Saat basi beslenmek iyi gelmiyor. Oglumda vardi sumuksu cok arastirdim. Cok kustigu icin mide bosaliyor sindirim tamamlanmadan yine emiyor. Kizda da var hafif sumuksuluk. Rengi hardal olduktan sonra takmiyorum.
Amip fln diyen de oluyor sumuksu kakaya bebek kilo aliyorsa belli bir soruni yoksa kakayi cok incelememek lazim. Senin ilk kuzuda yasadigin.cok zor bir istisna ama oyle bir sorun olsa tek belirti kaka olmaz di mi

Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canm
ben şok.
Icmeyeyim bari. Kontrolde bi daha sorayim

ağlamazmı canım nasıl ıkınıyor nasıl sıkılıyor anlatamam. birde keçi gibi ses çıkarıyor ıkınırken kucağıma alınca biraz karnını sırtını ovunca hemen yapıyor.

Geldik ya ne nalet şu iğne kuzum nasıl ağladı eşim bakamadı şimdi uyuyor kıyamam ya iğnesiz halledemiyorlar yıllardır Şunları damlasını falan yapsınlar

süt olsun diye denemediğim şey kalmadı humana cayına gğvendim o da mide ağrısı yaptı 2 kutu elimde açılmamış humana emzirme çayı var almak isteyen olursa gönderirim

Geldik ya ne nalet şu iğne kuzum nasıl ağladı eşim bakamadı şimdi uyuyor kıyamam ya iğnesiz halledemiyorlar yıllardır Şunları damlasını falan yapsınlar

sen hangi aşıyı oldun ki :S hepatit b ise o pek sıkıntı yaratmıyor ama bizim 2. ayda verem aşımız var o sıkıntı işte bana hemşire sabah 9 da gel verem aşısını senin bebeğinle açayım beklerse aşı sıkıntı oluyor dedi. ona dikkat edin bak,özellikle uyardı hemşire 3 gün banyo filan yapılmayacak birde ben ateş düşürücü vermeyi düşünüyorum . korkuyorum şu aşı işinden bizimkide çok ağladı yavrum minicik bedenlerine koca koca iğneler sokuyorlar neyse allah başka dertler vermesin bunlar yararlı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…