Küvete oturma degil benm dedgm o sekilde tumden sıcak suda oturmak rahime zarar vereblir erken surecte haklisin. Legene az sixak su koyup popoyu sokuyorsun makata temas muhim olam dusta suyu tutmak da olablir tabi sicak su heniraidi toplnmasna yardim ediyor
Sağol canım benim. Lactamil içiyorum her gün içinde süt tozu var o yapıyor olabilşr mi ki? Bir de bugün süt içmiştim ondan sonra o sümüksü yapıyo gördüm. Süt yapıyor olabilir belki. Sabah da tahin pekmez yiyordum onu da yemeyeyim bakalım. Peynir de yemeyeyim.
Doğum yaptınız ya canım alt taraf enfeksiyona açık şu anda. Içeri su girdiğinde ne kadar temiz olursa olsun enfeksiyon olmasına neden olabiliyor. Bundan önce Dr um bana kırk gün küvet banyosunu yasaklamıştı. Dikişim bile yoktu benim sizin dikişleriniz de var.
Meme icin birsey diyemem benimki de emzik niyetine beni kullaniyor, uykusu zaten yok! Ama kakası normal biz de dr.a gittik 4. Gun kakasi degisti diye. Oyle degilmis gayet normal dedi dr.Kizlar hepiniz simdi benden daha tecrubelisiniz o yuzden size cok soru sorucam sanirim :)
Bizim Begüm hanim memede uyumayi cok seviyo. Gazini cikarirken uyaninca yataga koydum mu uyaniyo tabii. Yalanci meme icin doktorlar ne diyo acaba cok mu erken? Gerci cuma o
kontrolumuz var sorucam bunu.
Bi de kakasi gayet iyiydi yesilimsi sarimsi civik yani normaldi. Simdi ikidir sanciyla kaka yapio sulu sari ve hafif puturluydu. Ama suluydu. Bu ne demek kiusuttuk mu kuzumu acaba
Bu arada sutum geliyo artik pompayla denedim sonra baktim o da cekince yutkunuyo sut doluyo agzi. Cok kaliyo memede ama bayagi emiyo az geliyo sanirim. Mama denedim doyuyo mu anlamak icin ilk gunler mamaya saldiriyodu simdi istemiyo demek ki doyuyo di mi? Korkuyorum doyuramazsam diye. Saat de kurmuyorum artik iki uc saatte bir cirliyo acikinca zaten kendisi alarmli saat gibi :)
Yarin da saglik ocaginda topuk kani aldircaz. Hastanede aldirmadim iki kez cani yanmasin siye. Bakalim insallah problem cikmazcuma da isitme testine sonra doktora gidicez insallah orda da sorun olmaz sarilik falan off bu anne olmak ne zormus
Ön tarafa su gelmesi engellenebilir mi oturunca. Bilemedim eğer öne su gelmezse oturulur tabi
Aglamiyor aksine rahatliyor...bir bardak süt içmiştim sonra altını açınca gördüm içmeyeyim bir süre. Benim sorum renginden çok sizin bebişlerimiz de kaka yaparken ağlıyor mu? Bir iki evet cevabı aldım ama çok ağlıyor yaw normal değil gibi
Gazı zaten kucakta çıkarıyor viyaklıyor iki kez.kaka yaparkende kasıyor kendini ağlıyor.bütünn bebekler aynı.sen nerdeyse ağlıyorsun o ne yqpsıneUyku uyuyamıyor ki uykusundan Uyanıyor acıyla sizde de böyle mi gerçekten? Yoksa Dr a götürücem yaw.
Uyirken kaka yapacak degil uyanacak tabi. Aglamak iletisim dili bebeklerin. UzulmeTuvalet ve gaz ikisinde de ağlıyor uyuyorsa Uyanıyor
Gazı zaten kucakta çıkarıyor viyaklıyor iki kez.kaka yaparkende kasıyor kendini ağlıyor.bütünn bebekler aynı.sen nerdeyse ağlıyorsun o ne yqpsıne
Biz de bugun hep b asisi olduk, agladi sadeceBiz aşıya gidiyoruz kızlar inşallah ateş yapmaz ilk aşı yapıyor muydu bilen var mı yaparsa ne vercez ?
Cnm bebegin uyanık olmasi gerekmiyor sadece kafasını oynatmaması gerekiyoAmin canim allahin izniyle duzelur o sikma canini. Bebegin uyanik olmasi mi gerekir bizim ki uyanik durmaz aglar sadece emzikle durur emerkende cenesi hareket eder nasil olcak
duzensiz beslenmekten de oluyor sumuksu kaka. Alerji ihtimali disinda.Beyaz derken seffaf kastim hep mi var bu. Alerji olan bebeklrin kakasi mukuslu olur sumuksu uzar bazen kakadan cok mukus olur hatta. Kork diye yazmiyorum takip et neler yedikten sonra kakada mukus gozlemliyorsun bi deftere not al gunluk yedigini ve hangi sıklıkla o yapida kaka gordugunu. Sut urunlerini kesmeyi dene bikac gun oyle bi bak. Gazdan da aglarlar fakat kaka yapisi farkli olup sürekli aliyorsa karni agriyor olabilirm makad cikisini takip et pisikle karstracagin kızarıklık oluyor mu bazen. Halkalanma seklinde makadi ceviriyorsa bu da biseylrrin dokunduguna isaret olabilir. Sari puturlu civik kaka normal sadece sumuksu dedign ve agliyor aci cekiyor gibi dedigin icin nacizhane onerim iyi gozlmle memede de uzun kaliyor diyordun sen emmiyir sut yetmiyor zannederken bisey dokunuyorsa o zaman da teskin olmak icin devamli emmek istiyo olablirler canim. Bisure alerjik gidalardan uzak dur. Sut urunleri basta olmak uzere domates bal tahin susam turuncgil gibi seyleri kesmeyi dene bir sure canm
Evet sut proteinine alerji olunca sumuk olulabliyor o yuzden
neden ki canim?
Bizde bugün hepatit olduk azıcık agladi asıl 1 ay sonraki aşılar çok zor oluyormuşBiz de bugun hep b asisi olduk, agladi sadece
ben şok.Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canm
bir bardak süt içmiştim sonra altını açınca gördüm içmeyeyim bir süre. Benim sorum renginden çok sizin bebişlerimiz de kaka yaparken ağlıyor mu? Bir iki evet cevabı aldım ama çok ağlıyor yaw normal değil gibi
Normal doğum yaptığın için küvete sıcak sı dolu bişeye oturmadan gerekiyor diye biliyırum canım
Geldik ya ne nalet şu iğne kuzum nasıl ağladı eşim bakamadı şimdi uyuyor kıyamam ya iğnesiz halledemiyorlar yıllardır Şunları damlasını falan yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?