2015 Şubat Anneleri

doktor bitkisel bir ilaç vermişti başlarda verdim şimdi gaz sorunumuz yok vermiyorum bağırsak tembelliği olur diye mi korkuyorsun

Hem o hem de ne bileyim gelişime müdahele etmek istemiyorum.İyi bir şey değil gibi ya da ben öyle hissediyorum

Bazen yanlis cikabiliyor tekrarliyorlar ins bisey cikmaz rabbimin izniyle tevekkul edelim iyi olsun sonuc

Yerlestn mi iyice mevlut de yapican oh ne guzel. Guzel cimcimen sonradan mi basladi gazlara cazlara kiyamam

Ayol çok sıkıldım Allahtan doğumdan önce yürücez diye dolaşıp durduk

Doguraym diye o kadar cok gezdim ki gezmkten usandim valla sabahtan beri kös kös oturuyorum oh ne buyuk saadetmis. Buyuk kuzu da okulda ev bi sessiz misss:)

ALLAH IM yaz gelsin artik yaa içim karardı

burada hava superdi ama bugun yagmurlu kasvetli

hadi ya iyi gelirmiii
tuh bilseydim hastanedeyken yapardimm
aksam girdim dusa yarim yamalak yikanip çikidm ustumu giyinirtkende kipirdamaya absladi benimm minnagim

yapabildkce yap evde bi sari tozu var onun ilac suya atiyon oyle oturuyon sari su oluyor o da cok iyi geliyor

Biz aşıya gidiyoruz kızlar inşallah ateş yapmaz ilk aşı yapıyor muydu bilen var mı yaparsa ne vercez ?

Oy kuzuma kiyamam ins cok aglamaz

bir bardak süt içmiştim sonra altını açınca gördüm içmeyeyim bir süre. Benim sorum renginden çok sizin bebişlerimiz de kaka yaparken ağlıyor mu? Bir iki evet cevabı aldım ama çok ağlıyor yaw normal değil gibi

Fotosunu koyuyorum cnm.. bnm tek farkı 18 ve 20 deki mama yuklemesini yapmıyorum bi de orda 23 den sonra beslenme bitiyor ben gece 2 defa falan uyanıyor 3-4 saat ara ile o zaman emziriyorum
Ben yapamadim bu rutini hiç, 1. memeden inmedi, 2. uyumamak icin direniyor nerde yanlis yaptim ki

kaka normal canim bebek kakasi oyle olur
ama genelde yaptikdan sonra agliyor benimki altim kirli diye yani
o an aglamiyor , hatta çogu zaman emrken yapiyor
emmeyi birakiyor bi saliyor alt tarfa, sonra emiyor, sonra yine saliyor :)

Anladım o zaman Dr a kesin gitmeliyiz. Çünkü uyurken uyanıp ağlıyor pırt sesini duyuyorum.

Yok sulu değil puturlu Parçalar var polen gibi. Biraz da sümüksü mukus var beyaz değil de Şeffaf sanki. Rengi sarı değil Hardal. Çok ağlaması mantıklı mı? Ağlayarak mı kaka yapıyorlar.

Beyaz derken seffaf kastim hep mi var bu. Alerji olan bebeklrin kakasi mukuslu olur sumuksu uzar bazen kakadan cok mukus olur hatta. Kork diye yazmiyorum takip et neler yedikten sonra kakada mukus gozlemliyorsun bi deftere not al gunluk yedigini ve hangi sıklıkla o yapida kaka gordugunu. Sut urunlerini kesmeyi dene bikac gun oyle bi bak. Gazdan da aglarlar fakat kaka yapisi farkli olup sürekli aliyorsa karni agriyor olabilirm makad cikisini takip et pisikle karstracagin kızarıklık oluyor mu bazen. Halkalanma seklinde makadi ceviriyorsa bu da biseylrrin dokunduguna isaret olabilir. Sari puturlu civik kaka normal sadece sumuksu dedign ve agliyor aci cekiyor gibi dedigin icin nacizhane onerim iyi gozlmle memede de uzun kaliyor diyordun sen emmiyir sut yetmiyor zannederken bisey dokunuyorsa o zaman da teskin olmak icin devamli emmek istiyo olablirler canim. Bisure alerjik gidalardan uzak dur. Sut urunleri basta olmak uzere domates bal tahin susam turuncgil gibi seyleri kesmeyi dene bir sure canm

Evet sut proteinine alerji olunca sumuk olulabliyor o yuzden

Normal doğum yaptığın için küvete sıcak sı dolu bişeye oturmadan gerekiyor diye biliyırum canım

neden ki canim?

oha hadi gözünaydın kurtardın normalmi oldu sisinNoix ltopicde baya yoğun geçtiğinden takip edemiyorum baştan anlattırmakta istemem ama merak ettm :)
evet cnm normaldi.cok kolay bi dogum oldu sukur.darisi basina.var dogu m hikayem yaxdim ama nrde bilmiyorum yani sayfayi bilmiyorum bu topicde

kizlar ben çok açimmmmm
yiyorum doymuyorum, surekli yemek istiyorum
68 kiloyum : ( dogumdan sonra hepi topu 7 kg eksilmisim
napicam ben bu bo$ bogazimi,i$tahimi

Canım ben de 7 kg eksikle eve gelmiştim. 4ü bebekti zaten.Aynı durumdayım doymuyorum iliklerimi sömürüyor resmen bebiş.
Ödemi atmaya basladim 5 kg daha gitti bu arada.

Hem o hem de ne bileyim gelişime müdahele etmek istemiyorum.İyi bir şey değil gibi ya da ben öyle hissediyorum

Ilk kizimda sab simplek kullammistik bisure de biogaiga ama kullnma taraftari deglm ben de neticede ilac kimyevi katkili bisey dogal yollrdan bagrsagi alistrmak lazim sanki Su an kullanmiyorum

Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canm

Sağol canım benim. Lactamil içiyorum her gün içinde süt tozu var o yapıyor olabilşr mi ki? Bir de bugün süt içmiştim ondan sonra o sümüksü yapıyo gördüm. Süt yapıyor olabilir belki. Sabah da tahin pekmez yiyordum onu da yemeyeyim bakalım. Peynir de yemeyeyim.
Doğum yaptınız ya canım alt taraf enfeksiyona açık şu anda. Içeri su girdiğinde ne kadar temiz olursa olsun enfeksiyon olmasına neden olabiliyor. Bundan önce Dr um bana kırk gün küvet banyosunu yasaklamıştı. Dikişim bile yoktu benim sizin dikişleriniz de var.

Canım ben de 7 kg eksikle eve gelmiştim. 4ü bebekti zaten.Aynı durumdayım doymuyorum iliklerimi sömürüyor resmen bebiş.
Ödemi atmaya basladim 5 kg daha gitti bu arada.
nasil besleniyprsun cnm odem atmak icin.karbonhidrata dikkat ediyonmu

Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canm

Ben iğne vurdum iğneyi kestin mi?

Küvette banyo yasak olmalı. Sadece duş

Küvete oturma degil benm dedgm o sekilde tumden sıcak suda oturmak rahime zarar vereblir erken surecte haklisin. Legene az sixak su koyup popoyu sokuyorsun makata temas muhim olam dusta suyu tutmak da olablir tabi sicak su heniraidi toplnmasna yardim ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…