oturmamammi gerekiyor ?Normal doğum yaptığın için küvete sıcak sı dolu bişeye oturmadan gerekiyor diye biliyırum canım
doktor bitkisel bir ilaç vermişti başlarda verdim şimdi gaz sorunumuz yok vermiyorum bağırsak tembelliği olur diye mi korkuyorsun
sağlık ocağından aradılar bugün. topuk kanından yapılan testlerden birinde değer yüksek çıkmış. kistik fibrozis değeri. tekrar kan verecez. canım sıkıldı çok. bu hastalık hem annede hem babada olması lazımmışki bebektede birleşip olsun. bizde öyle bişy yok.. umarım 2. testte sorun çıkmazböyle bir sorun yaşayan oldumu aranızda?
Heeeyoooo
Kadınlar Kulübü diye birşey varmış ?
Unuttum valla,ama yeni evimin internet bağlantısı olmadığından böyle oldu
Telefondan bi süre sonra sıkıyor.
Maral ne oldu ? Nasıl oldu doğumu çok merak ediyorum onu.
Onun dışında biz büyümeye devam ediyoruz. 39 günlük olduk
Pazar günü Mevlüt yapıyoruz inşaallah
Sütüm eskisi kadar bol kepçeden değil. Ama bunu Kızımın emmesine bağlıyorum. Iki gecedir de kolik tipi ağlamalarımız var. Bakalım bu gece olucak mı
Ayol çok sıkıldımAllahtan doğumdan önce yürücez diye dolaşıp durduk
ALLAH IM yaz gelsin artik yaaiçim karardı
hadi ya iyi gelirmiii
tuh bilseydim hastanedeyken yapardimm
aksam girdim dusa yarim yamalak yikanip çikidm ustumu giyinirtkende kipirdamaya absladi benimm minnagim
Biz aşıya gidiyoruz kızlar inşallah ateş yapmaz ilk aşı yapıyor muydu bilen var mı yaparsa ne vercez ?
tunaydin
evet canim dogurdum, bugun tam 1 haftalik olduk
şimdi araştırdımda ara sıra benimkinde sümüksü kaka ve bağırsaklarında guruldama geliyordu bunlar aşırı beslenmekten oluyormuş bağırsak sindiremediği için sümüksü olarak atıyormuş kakayı kalça çıkığı testi için doktora gidicez artık o zaman doktora sorayım şu olayı. ben emzirip sonra sağdığım sütü içiriyordum çocuğa demekki fazla geliyor birde bu sümüksü olay varsa süt ürünlerini az tüketip biraz öyle gözlemlemek gerekliymiş kakayı
oturmamammi gerekiyor ?
Ben yapamadim bu rutini hiç, 1. memeden inmedi, 2. uyumamak icin direniyorFotosunu koyuyorum cnm.. bnm tek farkı 18 ve 20 deki mama yuklemesini yapmıyorum bi de orda 23 den sonra beslenme bitiyor ben gece 2 defa falan uyanıyor 3-4 saat ara ile o zaman emziriyorum
kaka normal canim bebek kakasi oyle olur
ama genelde yaptikdan sonra agliyor benimki altim kirli diye yani
o an aglamiyor , hatta çogu zaman emrken yapiyor
emmeyi birakiyor bi saliyor alt tarfa, sonra emiyor, sonra yine saliyor :)
Yok sulu değil puturlu Parçalar var polen gibi. Biraz da sümüksü mukus var beyaz değil de Şeffaf sanki. Rengi sarı değil Hardal. Çok ağlaması mantıklı mı? Ağlayarak mı kaka yapıyorlar.
şimdi araştırdımda ara sıra benimkinde sümüksü kaka ve bağırsaklarında guruldama geliyordu bunlar aşırı beslenmekten oluyormuş bağırsak sindiremediği için sümüksü olarak atıyormuş kakayı kalça çıkığı testi için doktora gidicez artık o zaman doktora sorayım şu olayı. ben emzirip sonra sağdığım sütü içiriyordum çocuğa demekki fazla geliyor birde bu sümüksü olay varsa süt ürünlerini az tüketip biraz öyle gözlemlemek gerekliymiş kakayı
Normal doğum yaptığın için küvete sıcak sı dolu bişeye oturmadan gerekiyor diye biliyırum canım
evet cnm normaldi.cok kolay bi dogum oldu sukur.darisi basina.var dogu m hikayem yaxdim ama nrde bilmiyorum yani sayfayi bilmiyorum bu topicdeoha hadi gözünaydın kurtardın normalmi oldu sisinNoix ltopicde baya yoğun geçtiğinden takip edemiyorum baştan anlattırmakta istemem ama merak ettm :)
kizlar ben çok açimmmmm
yiyorum doymuyorum, surekli yemek istiyorum
68 kiloyum : ( dogumdan sonra hepi topu 7 kg eksilmisim
napicam ben bu bo$ bogazimi,i$tahimi
Hem o hem de ne bileyim gelişime müdahele etmek istemiyorum.İyi bir şey değil gibi ya da ben öyle hissediyorum
kakayla gaz da cikiyor ikisi syni anda olunca belki sana oyle geliyodur.dr a sor bakalim ne diycekAnladım o zaman Dr a kesin gitmeliyiz. Çünkü uyurken uyanıp ağlıyor pırt sesini duyuyorum.
Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canmpıhtılaşma var düşüklerden sonra ögrendik. doğum sonrasını pek umursamadı dr.lar.
normalde de ara ara cosarpin kullanıyorum kafama göre. özellikle hamilelik düşündüğümğzde
iğneyi doğumdan sonra hiç yapmadım bitmişti dr yazmadı. bir haftalık kontrolde coraspin dedi
Beyaz derken seffaf kastim hep mi var bu. Alerji olan bebeklrin kakasi mukuslu olur sumuksu uzar bazen kakadan cok mukus olur hatta. Kork diye yazmiyorum takip et neler yedikten sonra kakada mukus gozlemliyorsun bi deftere not al gunluk yedigini ve hangi sıklıkla o yapida kaka gordugunu. Sut urunlerini kesmeyi dene bikac gun oyle bi bak. Gazdan da aglarlar fakat kaka yapisi farkli olup sürekli aliyorsa karni agriyor olabilirm makad cikisini takip et pisikle karstracagin kızarıklık oluyor mu bazen. Halkalanma seklinde makadi ceviriyorsa bu da biseylrrin dokunduguna isaret olabilir. Sari puturlu civik kaka normal sadece sumuksu dedign ve agliyor aci cekiyor gibi dedigin icin nacizhane onerim iyi gozlmle memede de uzun kaliyor diyordun sen emmiyir sut yetmiyor zannederken bisey dokunuyorsa o zaman da teskin olmak icin devamli emmek istiyo olablirler canim. Bisure alerjik gidalardan uzak dur. Sut urunleri basta olmak uzere domates bal tahin susam turuncgil gibi seyleri kesmeyi dene bir sure canm
Evet sut proteinine alerji olunca sumuk olulabliyor o yuzden
neden ki canim?
nasil besleniyprsun cnm odem atmak icin.karbonhidrata dikkat ediyonmuCanım ben de 7 kg eksikle eve gelmiştim. 4ü bebekti zaten.Aynı durumdayım doymuyorum iliklerimi sömürüyor resmen bebiş.
Ödemi atmaya basladim 5 kg daha gitti bu arada.
Demin drla gorustum zaten karisik olan kafam iki milyon oldu.coraspin sute gecer dedi.bebek icin tehlikeli dedi.ne guzel di mi?ben emzirme isini dusunmedim diyo!istersen sen de bi sor canm
Küvette banyo yasak olmalı. Sadece duş
kakayla gaz da cikiyor ikisi syni anda olunca belki sana oyle geliyodur.dr a sor bakalim ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?