hadi ya iyi gelirmiiiSicak suya otur diycem de uc bebeyle nerde oturcan:) duşa girince dayanbldgn kadar sicak su tut oraya. Benim de bikac gundur aciyor tekrar hortladi galiba
Ben de bilmiyorum ya korkuyorum canımı acıtacak die deYaa sen bi doktora gitsene bu kadar zaman gecmemesi normal mi?
Haklısın da iyileşmiyor bi türlü gbi geliyo bana, iyileşme olmadıkca da insan korkuo. Ins düzelirz topluca :)Kiz ne nazli ciktiniz siz yaa normal dogurcam diye insanlar nasil emek veriyor ah ilkinde misler gibi nasip olmus size ne güzel sukredin her guzelin kusuru var dikis zormuş evet bej de cektim sezeryandan cok cektim belki ama deger o duyguyu yaşamak biyana bebelerin sagligi icin ne kadar muhim bi yolculuktu o sukur rabbm nasip etmis azcik micimiz da yaniversin napalım yani hersey gecici o da gecer elbet. Paristen kiymetsiz mi la bu minnaklar birazcik gitmeyverrz parise Türkiye sınırlarında takilirz az kiymet bilir ozler birileri de hem fena mi
iyi fikirmiş bak bu :)
mevlütte gelen kıyafetlerin arasında buldum bir takım kapalı boğazı onu sudan geçirdim kurusun giydireceğim hoş benim ev yanıyor ama yinede geceleri üşür diye korkuyorum pazartesi annem gelecek aldırırım olmazsa bikaç tane kapalı yakalı zıbın
Cok geçmiş olsun sana da , ben de dikişlerden o kdr çekiyorum ki yaşam enerjimi aldı gitti diyebilirim . Iyileşir inş 40 gün oldu Benm de doğum yapalı
çok merak ettim nereleri arastiriyorsun canim , yani bu bilgiyi nerden ogrendinCanım tecrübeli değilim ama araştırmacıyım :)
Aşağıyı okursan kakası tamda olması gerektiği gibi merak etme :)
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
kizlar ben çok açimmmmm
yiyorum doymuyorum, surekli yemek istiyorum
68 kiloyum : ( dogumdan sonra hepi topu 7 kg eksilmisim
napicam ben bu bo$ bogazimi,i$tahimi
hoppaalaakeşke benimde olsa
49 a düştüm 11 kilo vermişim kollarımda derman yok
iştah sıfır hiç yemesem aklıma gelmez
çok merak ettim nereleri arastiriyorsun canim , yani bu bilgiyi nerden ogrendin
benim dr umun kokusunu aliyorum da bu yazdiklarinda :)
dur ben sana makalenin alasini gondeiryorum :)))Valla canım buradan bir arkadaş bir makale paylaşmıştı oradan, kendime notlar aldım :)
Canim yapmiuo ama yinede bana ebe evde calpol surup bulundur dediBiz aşıya gidiyoruz kızlar inşallah ateş yapmaz ilk aşı yapıyor muydu bilen var mı yaparsa ne vercez ?
katı kaka kabız anlamına gelir çok zorlanır yapamaz genelde mama kullanan bebekler katı kaka yapıyorlar. bizimkiler cıvık rengi hardal renginde olması gerekli.
Sumuksu derken beyazlik var mi.mukus deniliyor uzayan yapisik balgamimsi kivamda mi? Sivi civik diyorsun bizimkiler de kati degil ama baya sulu mu yapıyor? Sumuksu yapi her bezde var mi bir de
Yok normal o zaman sari ve civik olmasi gerekiyo beslenmesinde bi sorun olmadigini gosteriyo ama her tuvaletini yaptiginda agliyosa bi dr'a goturmende fayda var
Hardal rengi tamam sarı demişim işte.
hadi ya iyi gelirmiii
tuh bilseydim hastanedeyken yapardimm
aksam girdim dusa yarim yamalak yikanip çikidm ustumu giyinirtkende kipirdamaya absladi benimm minnagim
kaka normal canim bebek kakasi oyle olurYok sulu değil puturlu Parçalar var polen gibi. Biraz da sümüksü mukus var beyaz değil de Şeffaf sanki. Rengi sarı değil Hardal. Çok ağlaması mantıklı mı? Ağlayarak mı kaka yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?