2015 Şubat Anneleri

Atakta saklamayı öneriyor musun? Süt artırıcı ne önerirsin?
ayakda sallama isini ben yapmiyorum ama gazli bi bebekse benim dr um oneriyor canim, benim belim agriyor dizim sakat, o yuzden yapmiyorum ugrasamam onunla :)

sute de su an çokk su içiyorum, yetiyor sutum, kakasi sari ve taneli, iki uç saat uyyor emdimi, hastaneden çikarkende kilosu guzeldi, memeyi çekerkende agzinda sut akiyor çogu zaman , yani sut stresim yok su an , tek meme veriyorum genelde bazen geri araniyor otekinide veriyorum isterse emiyor ama yinede arayi açmaya çalisiyorum oyaliyorum karni agrimasin diye

yani su an benim yaptigim bol su içmek ve sutum varmi diye kafama takmamak

Ya verem olcam yeminle.
Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor. Karnı tok altı kuru. Kaka yaptı ama huzursuz ellerini hep ağzına sokuyor bütününü.
Sabahtan beri kucağımda pış pış

al bendende o kadar öğlenden beri kucakta uykudan gözleri kızardı kucağımda uyuyor yatırıyorum uyanıyor ağlaya ağlaya morardı aldım dizlerimde sallıyorum şuan hemen uyudu yine.
sabahtan beri yemek yemeye fırsat yok
koydum masaya 2 kaşık alıp gelip pış pış yapıyorum duş almam lazım koktum iyice
eşim geç gelecekmiş
tuvalete gidemiyorum morarıyor ağlarken
ama kucağıma alınca sanki az önce ciyaklayan o değil gibi bakıyor suratıma

Göbeği düştü mü maralım bizim hala düşmedi doktor sıkıntı yapmayın üç haftada düşmezse o zaman müdahale yapıyoruz dedi .
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat huzur mutluluk nasip etsin inşallah :)
Oğluşumun saçlarını kestim o kadar tatlı oldu ki keltoşum :)

Ya verem olcam yeminle.
Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor. Karnı tok altı kuru. Kaka yaptı ama huzursuz ellerini hep ağzına sokuyor bütününü.
Sabahtan beri kucağımda pış pış

Ben de ağlarsa kv Duymasın diye habire Ayağımda sallıyorum. Bizim gerginliğimizi hissediyorlar.

Harikasın. Ağladığında mAma ver aç bu çocuk diyen de yok oh mis

Ben de ağlarsa kv Duymasın diye habire Ayağımda sallıyorum. Bizim gerginliğimizi hissediyorlar.

kesinlikle hissediyorlar
söylemişimdir 5 günlük lohusayken kv bana kalkıp göbeğin ne zaman inecekmiş doktora sordunmu ayaklarında çok şiş dedi
o gün ağlamaktan helak oldum
ve o günden sonra her günüm kv stresiyle geçti
bebeğimde etkilendi
tam kv gelme saatinde başlardı ağlamaya o gidene kadar ağlardı
o gidince sakin uslu bir çocuk olurdu
çünkü ben kv bendeyken diken üstünde olurdum hep

benimki dun dustu canim yani bizimki :)
bende erken oldu diye kaygiliyim, iki dr a sordum bisey olmaz dedi bakalim

kilo aliyorsa kusmasi hastalik deil canim biliyorsundur zaten
seninki çok yedigi için kusuyor olmali :) maasallah :)

du geliyorum ozelden, bu Tr deki dr lar benim omrumu yedi yeminle
aynen canim yaa . Cok fazla oldugunu dusunmuyorum ama dun kilosunu ogrendikten sonra resmen sutum artti. Kafam rahatladi sanirim ondan. Bugun kusma nedeni fazla oldugu icin olabilir. Masallah

Senin en azından annen falan var çağırsan gelir yardıma.
Ben bugün kendimi yine çok kimsesiz hissettim. Wc ye gidemiyorum nerdeyse. Bebek 5 gündür banyo yapmıyor. Herkes kaçtı eşim zaten zorla eve geliyor yıkayalım desem yıkarız diyip geçiştiriyor.kimseye sitem edemem ondan başka başkası diyecek benim için mi doğurdun.
K.valide de gelince anca laf sokuyor bu halimden beter oluyorum

yok vallaaa hiç kimsecikler yok :))))
oylemi diyorsun kizz
bugun saat 10 da yikadim emzirdim uyuttum bebisi, 11h30 da gidip çocuklari okuladan aldim, taa 12h30 da uyandi, ama kalbim kut kut atdi gelene kadar

yarin çocuklarin okul saati 11h45 gelip 13h45 gidiyolar
ikisinden birinde uyanik olucak al sana missss :))))))))))))
esim ana kucagi arabada dursun oraya kadar kabguruyla gotur diyor, çocugun iki misli agiriliginda mubarek bu ana kucagi

Birde öyle bir kafaları var. Onlarınki hiç ağlamadı demek. Bana diyor ağlayınca yanıma gel. Eşim utanmasınmış. Bana yardıma geldi çocugunu düşünüyor.
Birde geliyor yanıma emerken bakıcam diyor ya da altını alırken bakıcam diyor.
Biraz safım neden dediğini kestiremıyorum.

kendi basina yikayamazmisin canim bebisni ?
hastanede bana once kopuklettiler, sonra basindan tutup koltuk altinda destekliyorsun su dolu legene sokuyorsun oyle duruluyorsun, bi dk da akar suya tuttunmu oldu bitti iste :)

Mamanin sucakligini neye gore ayarliyorsunuz kizlar.

Bileğimin iç kısmına sıkıyorum canım

bide ben çiksam o tuvalete
digerlerinde boyle bisey hatirlamuiyorum ama bende çok terliyorum, 4-5 lt su içiyorum ve zorlamadan susuyorum kendiligimden :)
ekmegi kesmedim , onu azaltayim bari ben

Bahsettiğim küçük tuvalet canım. Büyük için komposto kayısı özellikle doktor da öyle demişti az şekerli.

Benim kv de mama karşıtı sizinkilerin aksine. Geçen gece çocuk aç boş boş çekiyor memeyi yutkunmuyor ondan anlıyorum aç çocuk mama verdim Yine otuz soru sordu vardı sütün bugün niye böyle oldu ki diye.
Kendinden sebep eşimle küsmüştük ağlamaktan içim çıkmıştı resmen o gün.

benimki dun dustu canim yani bizimki :)
bende erken oldu diye kaygiliyim, iki dr a sordum bisey olmaz dedi bakalim

1 hafta değil mi bizim de perşembe doğdu diğer perşembe düştü göbeği.

Çok kötü olunca senden güç alıyorum.
Süpersin ama işte ömürden gidiyor. Sen çocukların okulunu düşünüyorsun ben de işi. Acil yapmam gereken işler var bebek uyumuyor. Sürekli birileri arayıp bir şeyler soruyor. Pc ve bebek odası arasında koşturmaktan beynim sulandı.
Banyo yaptırsam dedim korktum tek başıma nasıl yapıcam diye.

haa kuçugumu diyorsun :) ne kadar çok su içersen o kadar çok çikiyorsun tabi istigin suya yer açmak lazim içerde: ))))

çarsamba dogdu sali dustude kuru deildi dusen kisim
temizle kompresle dedi dr oyle yapiyorum, pazartesi kontrole goturcem bakalim ne diycek

ah annem pazar günü gitti babam götürdü dahada gelmez
bende ona güvendim işe başlayacaktım babamla konuştum bugün bidahaki ay işe başlıyorum annem bakacaktı dedim geç sen onları gönderemem dedi
bende en son ctesi akşamı yıkamıştım hergün kusuyor sürekli ekşi ekşi koktu çocuk birde çok terliyor yüzünde sivilceler çıktı
bu gece yıkayacaktım ama eşim geç gelecekmiş
açlıktan içim kıyıldı bırakınca başlıyor bağırmaya tost söyledim dışardan
şöyle bi kendi başlarına oturmaya başlasalar mama sandalyesine koyarız olmadı kanguruya koyar takarız önümüze
en azından bu halimizden daha iyi oluruz

kendi basina yikayamazmisin canim bebisni ?
hastanede bana once kopuklettiler, sonra basindan tutup koltuk altinda destekliyorsun su dolu legene sokuyorsun oyle duruluyorsun, bi dk da akar suya tuttunmu oldu bitti iste :)
Benim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.

i$ için gelen telefonlarin uçunden birini açma kiz :))
bende uç ghunden birine okula goturmeyim olsun bitsin :))

cuma kizin okul gezisi avr o ilkokulda okulu asamiyor
ama oglan ana okulu cuma goturmuycem okula boylece ogle servisi ortadan kalkacak

tek basina yikamak için netden videolara baksana , bi iki gorsen denesen yaparsin olmayacak is deil, bi çok insan tek basina yikiyodur yani sen niye yapamayaasin hem bebeginde buyudu 1 .5 aylik demi nerdeyse ?

Benim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.

bana annem yıkarken çok ağlarsa hiç panik yapma heryerine köpüğü sür sonra kovaya daldır çıkar dedi valla en kötü ihtimal onu yapacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…