2015 Şubat Anneleri

Benim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.
kovaya koy , kuvete havluyu ser
havluyu islat suyla ayni isida olsun, çocugu koy ustune kopukle basindan baslayip, sonra da kovadan kuçuk bi bardakla su alip dok durula , bi elinle çocugu kavra bas ve koltuk altindan basini yikamak için govedeyede dok suyu durula çiakr

kizlar ben gece çok terliuorum çocugu emzirmeye kalkincada çok usuyorum galiba ustum islak oldugu için esim soguk deil diyor oda, onceden usumuyordum zaten
valla zaturre olucam , titreye titreye emziriyorum
ne yapicam ben nasil çozum bulucam buna
çocuk aglayinca kalkip ustumumu degistirsem , giydigimde soguk olur ama

Şanslı mıyım şanssız mıyım bilemedim.
1 hafta annem yanımdaydı rahattım zaten yemeğimi bile ağzıma yedirdi. 1 haftadır da kv yanımda.

Sofra hazırlama, temizlik, ütü vb. Sorunlarım yok hepsi yapılıyor tek sorumluluğum kızıma bakmak. Bir de gün içinde acıktığımda karnımı doyurmak Yemekler zaten oluyor. Şimdi mesela kv sofra hazırlıyor eşimle. ben de elimde telefon yatıyorum.

Ama yine de huzursuzum. Hani içten içe bir huzursuzluk var. Annem gibi olamaz tabi ama yine de ne bileyim işte. Eşimle yalnız kalmayı özledim sanırım.
sürekli odadayım tv izlediğimiz şeyler tutmuyor. izlerken dizi kahramanlarıyla konuşan babaannelerden :))

Bir şeyler yaparken de bazen rahatsız olduğunu sıkıldığını hissediyorum. Ben Yaptığımda eşim annem yapar yapma diyor. Kendi evimde misafir gibi hissediyorum kendimi. Ama hani her şeyimi yapıyor da kendi kendini de övmekten geri kalmıyor böyle kv bulunmaz diye. Öyle olunca da ben huzursuzlanıyorum.

Aslında mutlu olmam lazım. Her gün duşumu alabiliyorum, kızımı yıkayabiliyorum. Paspal paspal gezmiyorum hafif makyaj bile yapıyorum.

Ben ne aranıyorum ben de bilmiyorum. Neden bu ikilemler?

Uzun oldu kusura bakmayın...

Canım yastığının altına atlet tişört koy (sıcak oluyor) uyanır uyanmaz üzerini değiştir boynuna da tülbent gibi bir şey sar.
Ben öyle yapıyorum.

kadin hakli oyle kv bulunmuyor galiba :)))

Hayatım bende de oluyor t shırt resmen su oluyo bir de üstüne sütüm akıyo iyice ıslanıyo titreme alıyo sonra uyanınca lohusa kadının bir gün Akşama kadar yorganın altından çıkmaması lazımmış o teri atamazsa sonraki doğuma kadar çekermiş ama gel gelelim işin aslına ben iki çocukla sen üç çocukla olacak iş değil güya benim elti ve kv de var evde ama kv Çalışıyor elti kendi halinde o yüzden daha çok titrerim ben :) :)

ben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.
Esobacığım sen şu başlığı Tombiş 2015 Şubat anneleri olarak aç ilk ben geleceğim :)

Benim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.

Yıkayanadığınızda kuru banyo yaptırabilirsiniz. Annem ögretti. kücük bir leğen ayarladım mutfaktakilerden. Ona su koyuyorum önca başını köpürtüyorum aģız mendillerini kullanıyorum yıkarken. Duruluyorum sonra bütün vücudu az köpüklü bezle siliyorum. Donra da bebe yağıyla yağlıyorum o da durulaması oluyor. Yavaş yavaş sildiğim yerleri soyuyorum. çocuk da rahatlıyor.

Banyo da kv yanımda ama sadece yanımda duruyorlar sonrasında yalnız kalacaģim için kendim yıkıyorum.

Benimde oyle icine onluk giydiriyorum usutmesin diye mendilde hep ustunde uyurken aliyorum bitek zirt prt kusuyo zaten

Baktım bacım başını yıkayamıyorum.birde tombik kolumda tutamıyorum.en iyisinsadece vucudunu yıkayayım

O zaman senin bebiş kırkından sonra o kadar uysal bir bebek olacak ki demişti dersin hele 4 Ay'ından sonra sanki sen ona değilde o sana bakıyormuş gibi olacak Allah'ın izniyle inşallah :)
aminnn hepimizinki in

filenin ustune yatirinca kendin yikarsin ya dusme kayma riski olmaz

Haha heres kendi cocugunu dusunurmus hmileyken kv oglunu ve torununi besledi.
Bakma emerken rahatsiz oluyrum de. Ay butun kv lere dusmanim hepsini kovasim var. Beninki de gelecek az kaldi hem de kp de gelecek

Ya verem olcam yeminle.
Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor. Karnı tok altı kuru. Kaka yaptı ama huzursuz ellerini hep ağzına sokuyor bütününü.
Sabahtan beri kucağımda pış pış
emzik almıyor muydu emek cnm ? ver emziği rahatlasın

anam bebişi evde bırakıp mı gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…