kovaya koy , kuvete havluyu serBenim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.
Papatya Çayı araştırması yaparken Isırgan otu Çayı buldum o neymiş öyle nereden bulurum ki Isırganı?
kizlar ben gece çok terliuorum çocugu emzirmeye kalkincada çok usuyorum galiba ustum islak oldugu için esim soguk deil diyor oda, onceden usumuyordum zaten
valla zaturre olucam , titreye titreye emziriyorum
ne yapicam ben nasil çozum bulucam buna
çocuk aglayinca kalkip ustumumu degistirsem , giydigimde soguk olur ama
kadin hakli oyle kv bulunmuyor galiba :)))Şanslı mıyım şanssız mıyım bilemedim.
1 hafta annem yanımdaydı rahattım zaten yemeğimi bile ağzıma yedirdi. 1 haftadır da kv yanımda.
Sofra hazırlama, temizlik, ütü vb. Sorunlarım yok hepsi yapılıyor tek sorumluluğum kızıma bakmak. Bir de gün içinde acıktığımda karnımı doyurmak Yemekler zaten oluyor. Şimdi mesela kv sofra hazırlıyor eşimle ben elimde telefon yatıyorum.
Ama yine de huzursuzum. Hani içten içe bir huzursuzluk var. Annem gibi olamaz tabi ama yine de ne bileyim işte. Eşimle yalnız kalmayı özledim sanırım.
sürekli odadayım tv izlediğimiz şeyler tutmuyor. izlerken dizi kahramanlarıyla konuşan babaannelerden :))
Bir şeyler yaparken de bazen rahatsız olduğunu sıkıldığını hissediyorum. Ben Yaptığımda eşim annem yapar yapma diyor. Kendi evimde misafir gibi hissediyorum kendimi. Ama hani her şeyimi yapıyor da kendi kendini de övmekten geri kalmıyor böyle kv bulunmaz diye. Öyle olunca da ben huzursuzlanıyorum.
Aslında mutlu olmam lazım. Her gün duşumu alabiliyorum, kızımı yıkayabiliyorum. Paspal paspal gezmiyorum hafif makyaj bile yapıyorum.
Ben ne aranıyorum ben de bilmiyorum. Neden bu ikilemler?
Uzun oldu kusura bakmayın...
Hayatım bende de oluyor t shırt resmen su oluyo bir de üstüne sütüm akıyo iyice ıslanıyo titreme alıyo sonra uyanınca lohusa kadının bir gün Akşama kadar yorganın altından çıkmaması lazımmış o teri atamazsa sonraki doğuma kadar çekermiş ama gel gelelim işin aslına ben iki çocukla sen üç çocukla olacak iş değil güya benim elti ve kv de var evde ama kv Çalışıyor elti kendi halinde o yüzden daha çok titrerim ben :) :)kizlar ben gece çok terliuorum çocugu emzirmeye kalkincada çok usuyorum galiba ustum islak oldugu için esim soguk deil diyor oda, onceden usumuyordum zaten
valla zaturre olucam , titreye titreye emziriyorum
ne yapicam ben nasil çozum bulucam buna
çocuk aglayinca kalkip ustumumu degistirsem , giydigimde soguk olur ama
Esobacığım sen şu başlığı Tombiş 2015 Şubat anneleri olarak aç ilk ben geleceğim :)ben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.
ah annem pazar günü gitti babam götürdü dahada gelmez
bende ona güvendim işe başlayacaktım babamla konuştum bugün bidahaki ay işe başlıyorum annem bakacaktı dedim geç sen onları gönderemem dedi
bende en son ctesi akşamı yıkamıştım hergün kusuyor sürekli ekşi ekşi koktu çocuk birde çok terliyor yüzünde sivilceler çıktı
bu gece yıkayacaktım ama eşim geç gelecekmiş
açlıktan içim kıyıldı bırakınca başlıyor bağırmaya tost söyledim dışardan
şöyle bi kendi başlarına oturmaya başlasalar mama sandalyesine koyarız olmadı kanguruya koyar takarız önümüze
en azından bu halimizden daha iyi oluruz
Benim akan su ayarlanmıyor ya çok sıcak ya soğuk. Onda. Dolayı kovaya koyuyorum.deniycem artık yoksa böyle nereye kadar gidecek.
Benimde oyle icine onluk giydiriyorum usutmesin diye mendilde hep ustunde uyurken aliyorum bitek zirt prt kusuyo zatenkızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya
Baktım bacım başını yıkayamıyorum.birde tombik kolumda tutamıyorum.en iyisinsadece vucudunu yıkayayımi$ için gelen telefonlarin uçunden birini açma kiz :))
bende uç ghunden birine okula goturmeyim olsun bitsin :))
cuma kizin okul gezisi avr o ilkokulda okulu asamiyor
ama oglan ana okulu cuma goturmuycem okula boylece ogle servisi ortadan kalkacak
tek basina yikamak için netden videolara baksana , bi iki gorsen denesen yaparsin olmayacak is deil, bi çok insan tek basina yikiyodur yani sen niye yapamayaasin hem bebeginde buyudu 1 .5 aylik demi nerdeyse ?
Ağlamıyor şükürbana annem yıkarken çok ağlarsa hiç panik yapma heryerine köpüğü sür sonra kovaya daldır çıkar dedi valla en kötü ihtimal onu yapacağım bende
aminnn hepimizinki inO zaman senin bebiş kırkından sonra o kadar uysal bir bebek olacak ki demişti dersin hele 4 Ay'ından sonra sanki sen ona değilde o sana bakıyormuş gibi olacak Allah'ın izniyle inşallah :)
filenin ustune yatirinca kendin yikarsin ya dusme kayma riski olmazSenin en azından annen falan var çağırsan gelir yardıma.
Ben bugün kendimi yine çok kimsesiz hissettim. Wc ye gidemiyorum nerdeyse. Bebek 5 gündür banyo yapmıyor. Herkes kaçtı eşim zaten zorla eve geliyor yıkayalım desem yıkarız diyip geçiştiriyor.kimseye sitem edemem ondan başka başkası diyecek benim için mi doğurdun.
K.valide de gelince anca laf sokuyor bu halimden beter oluyorum
Haha heres kendi cocugunu dusunurmus hmileyken kv oglunu ve torununi besledi.Birde öyle bir kafaları var. Onlarınki hiç ağlamadı demek. Bana diyor ağlayınca yanıma gel. Eşim utanmasınmış. Bana yardıma geldi çocugunu düşünüyor.
Birde geliyor yanıma emerken bakıcam diyor ya da altını alırken bakıcam diyor.
Biraz safım neden dediğini kestiremıyorum.
evet cnm 4 den sonra 7..niyeyse 7 de emip uyuduktan sonra 10 da değil de 10:30-11 arası uyanıyor aksam uykusunu seviyor heralde4ten sonraki saat 7 mi canım? Sonra 11e nasıl bağlıyorsun mamasız?
bi kere emzirmeden sag ki gögsün dolu iken olan miktar fikir versin..60 bile cıksa bebegin cektiği 90 falandırAskındakrizantemcik daha sağlıklı cevap verebilir o sürekli sağıyor.
Doğru söylüyosun. Benim dr bir süre sonra,aklı yetmeye başlayınca fitili vermiyo.Kimi dr da fitili hic onermiyor
emzik almıyor muydu emek cnm ? ver emziği rahatlasınYa verem olcam yeminle.
Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor. Karnı tok altı kuru. Kaka yaptı ama huzursuz ellerini hep ağzına sokuyor bütününü.
Sabahtan beri kucağımda pış pış
anam bebişi evde bırakıp mı gittinyok vallaaa hiç kimsecikler yok :))))
oylemi diyorsun kizz
bugun saat 10 da yikadim emzirdim uyuttum bebisi, 11h30 da gidip çocuklari okuladan aldim, taa 12h30 da uyandi, ama kalbim kut kut atdi gelene kadar
yarin çocuklarin okul saati 11h45 gelip 13h45 gidiyolar
ikisinden birinde uyanik olucak al sana missss :))))))))))))
esim ana kucagi arabada dursun oraya kadar kabguruyla gotur diyor, çocugun iki misli agiriliginda mubarek bu ana kucagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?