2015 Şubat Anneleri

Yaw bebiş gaz çıkarırken tuvaletini yaparken hala acı çeker gibi ağlıyor uykusundan Uyanıyor. Kime sorduysam normal dedi. Siz buna üsülmüyor musunuz? Bek üzülüyorum yaaa.
Gaz cikarirken cok agliyo ona uyanip agliyo kivraniyo o anda canimdan can gidiyo sanki 2 gundur cok gazi var alttan cikariyo kendini oyle bo sikiyoki kusuyo kusunca daha cok agliyo kuzum cok uzuluyorum

yok kiz ben ilk dogumlardada yatmadim hiç , ter falan hatirlamiyorum valla

e ben baska çocuk yapmiycam omur boyu terliycemmi Allah korusun :)

Slm kizlar bende dun arkadasima gittim esim birakti bebis ve kizimla aksam aldi avm ye gittik dolastik biraz cok iyi geldi havada soguk hep evde bunalmistim cumarteside 40miz cikiyo insallah sizler ve bebislerde iyidir umarim

evet cnm 4 den sonra 7..niyeyse 7 de emip uyuduktan sonra 10 da değil de 10:30-11 arası uyanıyor aksam uykusunu seviyor heralde

Uyutmak için şaha sarfediyor musun? Yoksa yatırınca uyuyor mu? Biz çok aktifiz. Bir de gaz ve tuvalette Uyanıyor. Ayağımda sallamaya çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Uyutmak için şaha sarfediyor musun? Yoksa yatırınca uyuyor mu? Biz çok aktifiz. Bir de gaz ve tuvalette Uyanıyor. Ayağımda sallamaya çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Banyo yaptirdim uyusun diye simdi gozunu dikmis bakiyor bana

kendi basina yikayamazmisin canim bebisni ?
hastanede bana once kopuklettiler, sonra basindan tutup koltuk altinda destekliyorsun su dolu legene sokuyorsun oyle duruluyorsun, bi dk da akar suya tuttunmu oldu bitti iste :)

Ben de tek yıkayamam hos iki kisi de rezil oluyor cocuk elimizde. Esobs gel bize oyle boyle bakariz bebişlere

5 den beri uyanık mızırdanıp durdu özellikle devit_3 ü verdikten sonra böyle yapıyor karnı gurulduyor falan ilacın yan etkisimi yoksa sizinkilerde de oluyor mu

emzirme koltuğu alsana cnm kucağında bebişle beraber sallanirsin hem yorulmazsin hem de kolay dalıyor uykuya eylül öyle..bzn kolay oluyor uyutmasi bzn zor..2 kez uzun uyumussa 3.de genelde zor dalıyor uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…