2015 Şubat Anneleri

Ne konu. O şakaydı yav.
Her şakanın Altın'da bir Gerçeklik Payı vardır dedim açtım topiği canım seni de beklerim :) konusu doğumdan sonra bizleri neler bekliyordu neler oldu kilolar ne durumda bebekler ne aşamada filan :)

kafayı koyacak yeer arıyorum
dalamıyorum uykusuzluktan mahfoldum
akşam yatıp sabah kalkmak istiyorum
yapamıyoruuuum serseeem olduum

uykuum vaaarrrr uykuuuum var
uykum var gözümdeee

halil sezaiden yangın var şarkısının yeni versiyonu..tüm lahusa hatunların yeni favori şarkısı

Işte tahminen 60 falan çekiyodur Bebis bnm okuduğum kadariyla
O zaman yarım saat emzirince tek memeyle ihtiyacı karşılanmış olur di mi?? Ben öyle yapıyorum çünkü,gerçi beslenme sonrası ağlamadığına göre doyuyordur herhalde.. Çok sordum yaw bilirkişi krizantemcik :)

Ben bugün altını açtım 15 dk tepindi durdu,hem ağlaması kesildi hem de iyi gaz saldı kokulu kokulu :)

bi memede yarim saat kaliyor sonra napiyorr :)))

doğru aslında öyle olsa her bebek huysuzlanır
zor uyuttum akşam üzeri
uyumasaydı az daha banyoya sokacaktım
Ağladımı bir şey buluyoruz neden olarak. Ben bir şey bulamasam acaba alırken elini kolunu mu acıttım diyorum. Yok kıyafeti mi rahatsız etti,yok terledi mi?

oglenden beri belim agriyor
bi bu eksikdi nerden çikdiki simdi yawsss

benim yavru kuslar uyuudu gidip bende yatayim gozumden uyku akiyor

buyuklr uyusun diye oglanin sesini kismak için iki posta emzirdim insallah kusmaz ..

ben naisl ayarluycam bunu yaa, kuçugun uyanma saati buyuklerin uyuma saatine denk geliyor, kuçugun uyandigini goren buyuklerde cin gormus gibi kocaman gozlerle uykudan kalkip geliyolar

boyle giderse kafayi yerim ben çozum bulmam lazim, ebdekiler hala alisamadilar kardese
oglum bebek varken bana kiziyorsun diyor, kizim onceden disari çikiyorduk simdi beebek yuzunden çikamiyoz diyor
Allahim sen sabir ver banaaaaa

Ee canım ötekiler kocaman gidip uyuyun desen dinlemiyorlar mı?
Eşin işe götrüsün h.sonu falan

Ayaklarini ittir 6 sn beklet uzat 6 sn beklet kimyonlu masaj kremleriyle masaj yap.2 haftadr ugrasyrm tabiki cikiyo emince yine oluyo.zaten oyle yasamaya alisiyo zavallim

Benim aklıma sadece becerebiliyor muyum diye bakıyor olabileceği geliyor

anneliğin içgüdüsel olduğunu kayınvalidene birinin söylemesi lazım :)
hangimiz bebek büyütme eğitimi aldık veya onlar büyüttü diye bizler yapamayacağımız anlamına mı geliyor. her insanın bebek büyütme yöntemi farklıdır ben çok kızıyorum eskilerle şimdiki anneler arasında dağlar kadar fark var. biz bilinçliyiz en azından ,benim kayınvalidemle sorunum yok bu tür ama o da arada erkek çocuğu anneyi unutuyor deyip duruyor.çok fazla morla veriyorlar sağolsunlar bu zorlu yollarda bize :)

Ee canım ötekiler kocaman gidip uyuyun desen dinlemiyorlar mı?
Eşin işe götrüsün h.sonu falan
zaten oyle diyorum baslarinda beklemiyorum daaa
uyu deyince uyumuyolarki : ))))) anca beni surunduruyolarr , ben size diyorum çocuklar buyudukçe kuçukluk hallerini ariycaksiniz diye :) bak kuçuk emzirince susuyir, hadi gelde sustur buyukleri imkani yok susmaazlarr : )))

esim çok geç geliyor, biz hiç gitmeyiz dukkana , iki çocukla gitmedim uç çocukla hiç gidemem herhalde :)

Bebiş duruyor mu? Ben evde tuvalete bile gidemiyorum nasıl beceriyorsun bu işin Sırrı ne ki?

azıcık ağlasın canım ne olacak valla ben tutuyorum tuvaletimi çok durmadığı zaman ama uyuduğu anda her işi yapmaya çalışıyorum. öyle yemek işine henüz girişemedim onu hala hazır şeylerle geçiştiriyorum ama ağzına emziği verdiğim gibi kaçıyorum tuvalete çok fazla ağlatmamaya çalışma bebek bu ağlaya ağlaya büyüyecek anneme kalsa hiç ağlatma diyip duruyor ama ben tek başımayım eşim akşam 9dan önce gelmiyor gelse de çok bir yararı yok ağlayınca avutamıyor hemen bana postalıyor :)

allaha emanet çocuk büyütmüşler işte.
Geçen emzik düştü valide su içtiği bardakta kalan su ile yıkamaya çalıştı.
Ee konusunca konuştu oluyor.

bende oncede vardi zorladigimda damla damla kan oluyordu ama dogumda disari pirtlamis meret

Bende de doğumla birlikte mi oldu acaba yoksa bugün çok zorlanmıştım o zaman mi oldu bilmiyorum. Bitti demiştim ya nazarim değdi aksam ustu tekrardan bayağı kanama oldu

Ayyy bi dünya ütü yaptım. Buda gider 1 ay. Hergün gömlek kanvas pantolon giyince adam ütü dağ gibi oluyo. Artık sayısını bilmiyorum gömlek ve pantalonun. Ama bitti çok şükür. Bebekmi? Babasının şefkatli kollarında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…