- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Her şakanın Altın'da bir Gerçeklik Payı vardır dedim açtım topiği canım seni de beklerim :) konusu doğumdan sonra bizleri neler bekliyordu neler oldu kilolar ne durumda bebekler ne aşamada filan :)Ne konu. O şakaydı yav.
doğru aslında öyle olsa her bebek huysuzlanırGeçen biri daha dedi d vitamininden oldu diye. Ama başka biri vitamin yapmaz dedi
O zaman yarım saat emzirince tek memeyle ihtiyacı karşılanmış olur di mi?? Ben öyle yapıyorum çünkü,gerçi beslenme sonrası ağlamadığına göre doyuyordur herhalde.. Çok sordum yaw bilirkişi krizantemcik :)Işte tahminen 60 falan çekiyodur Bebis bnm okuduğum kadariyla
Canım d vitamini benim oğluşumu kabız yapıyordu her bebekte farklı etki gösteriyor demekki :)doğru aslında öyle olsa her bebek huysuzlanır
zor uyuttum akşam üzeri
uyumasaydı az daha banyoya sokacaktım
Ben bugün altını açtım 15 dk tepindi durdu,hem ağlaması kesildi hem de iyi gaz saldı kokulu kokulu :)2 gündür gaz sancımız var fakat karı koca neler yaptık maalesef çıkaramadık.Hayır gerçekten bu gaz çıkıyoır mu yoksa uğraşmayacagım nasıl çıkmaz ya var mı önerisi olan ne yapmalıyım bi el atın.Neyi eksik yapıyorum ya da bilmiyorum anlamadım.Bu kadar uğraşmaya Orhan Pamuk tezimi yapıp vermiştim şimdiye bu nedir ya..
çis kaka yapmadimiBen bugün altını açtım 15 dk tepindi durdu,hem ağlaması kesildi hem de iyi gaz saldı kokulu kokulu :)
Alemsiniz valla.Tombiş 2015 Şubat annişleri topiği açtım :) canım sohbet muhabbet kilolarla dalga geçip zayıfladıkça mutluluğumuzu paylaşacağımız bir topik oldu :)
bi memede yarim saat kaliyor sonra napiyorr :)))O zaman yarım saat emzirince tek memeyle ihtiyacı karşılanmış olur di mi?? Ben öyle yapıyorum çünkü,gerçi beslenme sonrası ağlamadığına göre doyuyordur herhalde.. Çok sordum yaw bilirkişi krizantemcik :)
Ağladımı bir şey buluyoruz neden olarak. Ben bir şey bulamasam acaba alırken elini kolunu mu acıttım diyorum. Yok kıyafeti mi rahatsız etti,yok terledi mi?doğru aslında öyle olsa her bebek huysuzlanır
zor uyuttum akşam üzeri
uyumasaydı az daha banyoya sokacaktım
Ee canım ötekiler kocaman gidip uyuyun desen dinlemiyorlar mı?oglenden beri belim agriyor
bi bu eksikdi nerden çikdiki simdi yawsss
benim yavru kuslar uyuudu gidip bende yatayim gozumden uyku akiyor
buyuklr uyusun diye oglanin sesini kismak için iki posta emzirdim insallah kusmaz ..
ben naisl ayarluycam bunu yaa, kuçugun uyanma saati buyuklerin uyuma saatine denk geliyor, kuçugun uyandigini goren buyuklerde cin gormus gibi kocaman gozlerle uykudan kalkip geliyolar
boyle giderse kafayi yerim ben çozum bulmam lazim, ebdekiler hala alisamadilar kardese
oglum bebek varken bana kiziyorsun diyor, kizim onceden disari çikiyorduk simdi beebek yuzunden çikamiyoz diyor
Allahim sen sabir ver banaaaaa
Ayaklarini ittir 6 sn beklet uzat 6 sn beklet kimyonlu masaj kremleriyle masaj yap.2 haftadr ugrasyrm tabiki cikiyo emince yine oluyo.zaten oyle yasamaya alisiyo zavallim2 gündür gaz sancımız var fakat karı koca neler yaptık maalesef çıkaramadık.Hayır gerçekten bu gaz çıkıyoır mu yoksa uğraşmayacagım nasıl çıkmaz ya var mı önerisi olan ne yapmalıyım bi el atın.Neyi eksik yapıyorum ya da bilmiyorum anlamadım.Bu kadar uğraşmaya Orhan Pamuk tezimi yapıp vermiştim şimdiye bu nedir ya..
Benim aklıma sadece becerebiliyor muyum diye bakıyor olabileceği geliyor
zaten oyle diyorum baslarinda beklemiyorum daaaEe canım ötekiler kocaman gidip uyuyun desen dinlemiyorlar mı?
Eşin işe götrüsün h.sonu falan
Bebiş duruyor mu? Ben evde tuvalete bile gidemiyorum nasıl beceriyorsun bu işin Sırrı ne ki?
allaha emanet çocuk büyütmüşler işte.anneliğin içgüdüsel olduğunu kayınvalidene birinin söylemesi lazım :)
hangimiz bebek büyütme eğitimi aldık veya onlar büyüttü diye bizler yapamayacağımız anlamına mı geliyor. her insanın bebek büyütme yöntemi farklıdır ben çok kızıyorum eskilerle şimdiki anneler arasında dağlar kadar fark var. biz bilinçliyiz en azından ,benim kayınvalidemle sorunum yok bu tür ama o da arada erkek çocuğu anneyi unutuyor deyip duruyor.çok fazla morla veriyorlar sağolsunlar bu zorlu yollarda bize :)
bende oncede vardi zorladigimda damla damla kan oluyordu ama dogumda disari pirtlamis meret
yok o fotoda annem var yaninda yoksa koltuga bile koyamiyoruz abi tehlikesi var. Ya besikte ya kucakta. Alisiverdi boylece kucaga.Atıyorsun yavruyu yerlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?