2015 Şubat Anneleri

Her kakada yada gazda aglamiyo gazi varsa ve yapamiyosa ayaklarini cekerek agliyo metsil veriyorum sirtina masaj yapiyorum bi sure sonra rahatliyo ama normalde aglamadan yapiyo ikisinide

Yani onlar baslatiyor insanin damarina basiyorlar. Gelip oglumu benden cok dusunuyor pozuna giriyor benden cok sahiplenmeye calisiyor sessiz kalmak mumkun degil. Icgudusel bir gerilim var arada.
Esim bal almis iyi bal diye. Ssonra kv gelirken bal getirmis hakiki bal diye. Bizim aldigimiza seker katilmis dedi bilmis bilmis. Ben de onun getirdiginde seker tadi var dedim sirf inadina. Haha esim de bize bakti kaldi

bana hastaneden iki ay sonra kontrol olucan dediler; aldim bile gynecolog ra,devumu
ama tabi çikana kaadr 6 gun boyunca her gun bakdilar dikislere, rahimin toparlanmasina , en son 13 cm di
gobegi olçuyolardi mezurayla asagidan yukariya

Buranin sistemi cok farkli demek ki bilemedim canim. Gerci benim doktorum da rahat :) neyse su dikislerim iyilessin de baska bisey istemem :/

Anladim canimm. Demekki normal. Ay bende bi garibim bu kadar seyin icinde 45 gun sonra muayeneye giderken agda yaptiramam nasil gidicem onu dusunuyorum. yapilmaz o kadar kisa surede herhalde :/ ayy bu normal dogumun da zorluklaei varmis valla kesi olunca

Ben spiral falan taktirmicam ya bi de onla ugrasamam bi tuhaf gelio bana o zaten icim gidiyo dusundukce :/

Ya sen konusuyorsundur ben lafları yiyip oturuyorum. Gülerek kibar kibar laf sokuyor bir şey diyemiyorsun.profesyonel kadın.
Çok.balınız varmış
Bende hamileliğin son günlerinde bak kaymağa sarmıştım.bebek doğdu bıraktım

5 den beri uyanık mızırdanıp durdu özellikle devit_3 ü verdikten sonra böyle yapıyor karnı gurulduyor falan ilacın yan etkisimi yoksa sizinkilerde de oluyor mu
Geçen biri daha dedi d vitamininden oldu diye. Ama başka biri vitamin yapmaz dedi

2 gündür gaz sancımız var fakat karı koca neler yaptık maalesef çıkaramadık.Hayır gerçekten bu gaz çıkıyoır mu yoksa uğraşmayacagım nasıl çıkmaz ya var mı önerisi olan ne yapmalıyım bi el atın.Neyi eksik yapıyorum ya da bilmiyorum anlamadım.Bu kadar uğraşmaya Orhan Pamuk tezimi yapıp vermiştim şimdiye bu nedir ya..

Ayşe önerin gaz masajı videosu var ordaki hareketlerle çıkariyor bnmki gazını cnm dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…