2015 Şubat Anneleri

Ee canım ötekiler kocaman gidip uyuyun desen dinlemiyorlar mı?
Eşin işe götrüsün h.sonu falan

O onu o ötekini uyandırır.gün boyu oynadıkları yetmezmiş gibi gece gece oyun oynama çıkarırlar.hic Bisey yapamasalar yatakta itisir kakisirlar.kikirdasirlar.hepsini uyutasiya sen bayılır kalirsin haberin olmaz

benim oglan bebek yanimizdaysa uyumuyor. Bakalim ne yapcaz yarin evdeyiz super 3 lu.
Sirtim belim dizim butun eklemlerim agriyor

Kaç saatte bi emiyor cnm? emzirdikten sonra en az 1 saat falan huzurlu uyuyorsa yeteri kdr doymustur demişti bana emzirme danismani

http://www.aylinanne.com/bebegimi-nasil-uyutmaliyim/
Hadi bi de burdan yak olayı onu oku bunu oku çorba oldu kafam ama en güzeli yavruna göre kendine göre harmanlamak bütün metodları, allah yardımcımız olsun en doğru anneliği yapmamızı nasip etsin inş
Bu arada MaRaL_ cım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sen de naturelinden en kolayından tatmışın şükür :)) ben anlamıyorum nasıl iki ıkınma üç ıkınma doğuruyorsunuz ben ıkına ıkına geberiyorum baya da uzun oluyor ıkınmalarım dur bi nefes al diyip duruyorlardı ama yani en az 5-6 ıkınma sayamadım bile, hatta ıkınırken iki doğumda da "ahanda kaldım böyle bebek yarıda, rezillik" falan diye düşündüm hemoroidler için de napcaz bilmem hemşire bana leğen verdi hemoroide özel ve aynı zamanda vajinanın rahatlaması adına sabah akşam oturmam için ama 1 kere bile oturmadım yazıklar olsun 26 gün oldu doğum yapalı, sonra niye geçmiyor diyorum

Ya benim puruzsuz cildime biseyler oldu kabardi isilik gibi bide soyuluyo putur putur neden olurki acaba cekirdek yaparmi bi ara abartmistim

benim oglan bebek yanimizdaysa uyumuyor. Bakalim ne yapcaz yarin evdeyiz super 3 lu.
Sirtim belim dizim butun eklemlerim agriyor

İkisini üst üste koyup sallamayi denedin mi canım. Normalde Nasil uyur.

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap veren olursa cok sevinirim beklicem cevaplarınızı ben 1 ay once sezeryanla dogum yaptım asırı catlagım var karnımda ve acıyolar resmen dikişlerimin etrafında daha bi yogun acısı yada bilmiyorum anlayamıyorum dikişimdenmi yoksa catlarlardanmı o acılar hareket ettikce dokundukca acıyo böyle bi durum yasayan varmı yada hala oturup kalkarkrn catlagı yada dikişleri haa agrı yapan hafif hafif?

Kizlar spinal anestezi olduktan sonra belim agriyor.. Biraz ayakta dursam agriyor.. En korktugum seydi.belimin agirmasi..gecer mi yoksa boyle mi olcak hep. (( iki kizla ugrasmak, evle ugrasmakk....ohooooo. Allah tan kv var suan. Yemegi yapio, temizlik yapioo..buyugu yedirio..gidince nolcak bilmem. Allah tan lojmandayim.esim yanimizda eve gidip gelebiliyor. Buyugu goturebiliyor.. Ama yine tirsmiyor degilim.

Icerde otururken uyuyan cocuk odaya yatmaya geciyoruz bi aska geliyor anlamadim gitti. Oturma Odasnda daldi iyice aldim getrdim besge koydum bi askla yataga girdim uykuu diye simdi tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor gel uyu hadi her ab uyancakmis gibi nefes nefese sanki ihh miihh bitmedi gitti

Benimkide gunduz uyuyo bu saat olunca gozler cin gibi 3e kadr ayakta tutuyo bizi

kadin hakli oyle kv bulunmuyor galiba :)))

iki kere ondan sebep eşimle tartıştım ama ondan gözüme batıyor galiba...
ikincisinde akşama kadar küs kaldık sesini yükseltmeyen adam hem de dışarıda sesini yükseltti bana.
O akşam da sütüm gitti 2 gece mama vermek zorunda kaldım.

Küçüğü uyuttum, arada mızmızlanıyor. Şimdi büyüğün odasında uyumasını bekliyorum. Yorgunum dostlarımm yorgunum yorgunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…