2015 Şubat Anneleri

2. Ay aşısını Bulmada sorun yaşıyorlarmış cnm Türkiye genelinde bi sıkıntı varmış hem ank da hem ist te öyle dediler bana..önceden sağlık ocağına hbr ver orda yaptircaz aşıyı diye ayarlasinlar

hmm biz k.maraşda oturıyoruz ama ??? neyse en iyisi ararim olmasa

Heyooo anneannemiz geliyor hava güzel biz gezmeye çıkcaz yaşasın güzel hava yaşasın gezmek yaşasın vitrin bakmak herşey yaşasın bide zayıflasak şu pantolon dikişimi acıtıyor beeee :)

Nasil hava güzel.burada bildiğin kasvetli hava var.içimi sıkıntı bastı hatta

Dr browns ya da avent al cnm seninki memeye düşkün zaten artık buyuduler de biberon sorun olmaz heralde

ya ebe memeyi tam boşaltamıyordur sen emzirdikten sonra kalanını sağıp kaşıkla ver biberona alışmasın emmeyi bırakır demişti.
sabah 10 da emzirdim uyuttum sonra sağdım 12 de uyandı kaşıkla vermeye çalıştım tek başıma çok zor oldu zaten yarısını üstümüze başımıza döktük kaşıkla hiç içemiyor
zaten emzirdikten sonra mümkün değil bırakıp sütü sağmaya kalkayım morarıyor ağlarken sanırsın bi tarafından et kopardılar
e kucağımda da tutup sağamıyorum aynı anda
eğer bebek çekmeden gelmiyorsa avent alayım onunla içireyim bari dedim

ilk defa bugün ağlayasım geldi artık
evin içi ahır gibi oldu heryer her yerde
orta sehpada bir parmak toz olmuş
ben leş gibi kokuyorum terden ve sütten
kız desen kusmuk içinde
yapamıyorum hiçbişey

ben avent kullanıyorum. çekince geliyor. sallayınca damla damla akıo. diğer biberonları bilemicem. direk avent yenidoğan gaz yapmaz die almıştım. ben hem biberon hem meme veriyorum. şükür ikisini de alıyor. zaten işe başlıcam. kv bakıcak kaşıkla falan uğraşamazdı. ama biberonu çok kullanmıyorum. ben evde olmazsam kv verio ben sütümü sağıp bırakıyorum. ya da bazen gece çok uykum oluo eşim veriyor. onun dışında gündüz falan kullanmıyorum. göğüs pompası olarak da avent elektrikli almıştım. ondan da çok memnunum. max 15 dakkada dolu göğsümü sağabiliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.
Bende öyle demiştim ama sanki büyüdü biraz.
Zorla milyonda bir gülüyor benimki dünya ile pek alaksı yok.

Simdi almayan uc ay sonra nasil alacak

him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicam
benim goguslerim aciyor bile çok memede durmadigi halde
ilk dakka hele kokune kadar sizliyor
sonra geçiyor acisi hiç kalmiyor geriye kalan emzirmede

emzirmeni öneririm kesinlikle. ben göğüs kremi kullanıyorum hafifletiyor acıyı. ama nası acıdığını bilirim. hala göğüs ucum yarık gibi. emzirirken diğer elimi ısırıyordum o derece acıyordu. yine de emzirmeyi bırakmadım. belli süre sonra geçiyor. doğru emzirmeyi öğreniyoruz çünkü.

Valla canım ben dr browns kullanıyodum hala arada kullanıyorum ama süt sağma makinesiyle mamajoo biberon geldi. Ucu gerçekten anne memesi gibi. Çok ilginç o biberondan sonra kızım göğsümü daha iyi tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…