- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
2. Ay aşısını Bulmada sorun yaşıyorlarmış cnm Türkiye genelinde bi sıkıntı varmış hem ank da hem ist te öyle dediler bana..önceden sağlık ocağına hbr ver orda yaptircaz aşıyı diye ayarlasinlarslm kızlar öbür ayın 9 ikinci aşı miz var şimdi söyle bir sorun var benim eşim ayın 1 izine ayrılıyor ve biz ilçeye gitmeye düşüniyoruz benim eltim orda da yaparlar diyor sizin bildiğiniz bir şey var mi ??
hmm biz k.maraşda oturıyoruz ama ??? neyse en iyisi ararim olmasa2. Ay aşısını Bulmada sorun yaşıyorlarmış cnm Türkiye genelinde bi sıkıntı varmış hem ank da hem ist te öyle dediler bana..önceden sağlık ocağına hbr ver orda yaptircaz aşıyı diye ayarlasinlar
bebek uyyor ben okula gidiyorum
benimle ebrbaer sizde dua edinde uyanmasin gelene kaadr
Heyooo anneannemiz geliyor hava güzel biz gezmeye çıkcaz yaşasın güzel hava yaşasın gezmek yaşasın vitrin bakmak herşey yaşasınbide zayıflasak şu pantolon dikişimi acıtıyor beeee :)
Dr browns ya da avent al cnm seninki memeye düşkün zaten artık buyuduler de biberon sorun olmaz heralde
yarım çay bardağı süt sağdım ebe kaşıkla ver demişti her yerimiz süt oldu yarısını döktük
şu avent biberonlar nasıl çektikçe mi geliyor içindeki yoksa diğerleri gibi ters çevirince akıyormu
Peynir yumurta çay içim şiştiO mayalanacak da pisecek de. Pratik bir tarif bul ben anlamam hic. peynir yumirta ye daha tok tutar
Bizimki aglarken gozyasi dokuyor1.ay aşısında kızımın gözünden yaş geldi acıdan,ölcem sandım
Hayırlı uğurlu olsun.Allaha şükür bugün 40 mız çıktı Rabbim evlatlarımızın güzel sağlıklı günlerini görmemizi nasip etsin yavrularımıza uzun ömürler versin. Ancakkkk kırktan çok şey beklemişimIykusuzluk aynen devam her gün ve gece hangover tadında Buna da şükür yapacak bişey yok :))
bende makarna görmektenPeynir yumurta çay içim şişti
İki haftadır çorba içmedim.alışveriş yapan yok.Eşim gelene kadar kapanıyor heryer.
Hazır yiyoruz, sonra evde malzeme olmuyor işte.
yok sadece yikamak için soyyorum ama her gun yikiyorum
Mayasız nasıl oluyor bilmiyorum daha önce hiç hamur yapmadım
bende makarna görmekten
Simdi almayan uc ay sonra nasil alacakPisik hadi geçer de,kusma olayı ablasinda 9 ay sürmüştü maalesef. Diğer çocuklarım zaten emzik almamıştı çok zorluk çekmiştim simdi alistirayim kızımı dedim ama maalesef alismadi.bazıları bebek 3 aylıkken verin emziği diyor ama o saatten sonra alacağını sanmıyorum.
him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicam
benim goguslerim aciyor bile çok memede durmadigi halde
ilk dakka hele kokune kadar sizliyor
sonra geçiyor acisi hiç kalmiyor geriye kalan emzirmede
Mayasız nasıl oluyor bilmiyorum daha önce hiç hamur yapmadım
Valla canım ben dr browns kullanıyodum hala arada kullanıyorum ama süt sağma makinesiyle mamajoo biberon geldi. Ucu gerçekten anne memesi gibi. Çok ilginç o biberondan sonra kızım göğsümü daha iyi tutuyo.yarım çay bardağı süt sağdım ebe kaşıkla ver demişti her yerimiz süt oldu yarısını döktük
şu avent biberonlar nasıl çektikçe mi geliyor içindeki yoksa diğerleri gibi ters çevirince akıyormu
Hayırlı uğurlu olsun.
Bende öyle demiştim ama sanki büyüdü biraz.
Zorla milyonda bir gülüyor benimki dünya ile pek alaksı yok.
inşallah hsonu iyi olur Hıdıv kasrina gidelim diyip duruyor eşim :) ben bebek sahile taktım o da Hıdıv kasrina :))
Ne taraftasın yakın mıyız bari.bakkala gidemeyen ben. BilemedimmYogun bakimdaymis, oglu yazmis nette okudum. Sen cik gel bana bosver iboyu kendimize bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?