2015 Şubat Anneleri

Sağlık ocağından aradılar 1 saat kadar önce tiroid hormonlarında yükseklik varmış yağmur'un. Hastaneye sevk etmemiz lazım gelin dediler. Yarın da sarılık için kontrole gidecektik zaten hastaneye inşallah normal çıkar bu sefer.
belirtilerinden de tek tutan uzamış sarılık.
Dua edin kızlar bir şey çıkmasın

Ağladımı bir şey buluyoruz neden olarak. Ben bir şey bulamasam acaba alırken elini kolunu mu acıttım diyorum. Yok kıyafeti mi rahatsız etti,yok terledi mi?
aynen bazen aklım gidiyor kucağıma alırken kolunamı zarar verdim falan
eşimde diyor bırak ağlasın ağlamayada ihtiyacı var ciğerleri gelişir diyor ama kıyamıyorum

Daha yok gözyaşları heralde ya ben ilerde oluşur diye okumuştum gözyaşı döktüğü an bittiğim andır zaten..hiç dayanamam gözyaşı döken birini görmeye..hele bu eylül olursa (
1.ay aşısında kızımın gözünden yaş geldi acıdan,ölcem sandım

him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicam
benim goguslerim aciyor bile çok memede durmadigi halde
ilk dakka hele kokune kadar sizliyor
sonra geçiyor acisi hiç kalmiyor geriye kalan emzirmede

Dualarim seninle tatlim insallah bi sey cikmayacak icini ferah tut.

Dr.unu aradin mi? Belki ilac verir

Yok canım aramadim,arasam mi aslında gel diyecek diye korkuyorum hastane bize uzak uç çocukla Nasil giderim ben oraya..
Sarkma olayından bahsetmoiniz benim goguslerim normalde küçüktür yani 75 takiyordum sutyen bedeni her doğumda da bayağı kilo alırım ve göğüslerim de buyur ama sarkma olmadı bende zayiflayinca göğüslerim tekrar kiculuyor belki de ondandir.aslında ben de isterdim goguslerimin su anki gibi kalmasini.çünkü çok küçükler bence.annemin anneannemin babaannemin filan göğüsleri büyüktür ben boyle kime çektim bilmiyorum. Estetik olayından da öyle bir korkuyorum ki anlatamam. Ameliyat olmak bana zor geliyor belki üçüncü emzirme döneminden sonra göğüslerim büyük kalır ne dersiniz

Kendi işin mi? Ne iş yapıyorsun?hava ısınsın götürcem ben. Bebek arabasında uyusun uyursa tabii
Yoo bankaciyim:)ticati kredi hmde sizin meslegin nefret ettiklerinden :)is yerim cok yakin arada bir mesai sonu yapsam ne olur ki

Benim imkanım olsa alıp kızımı dağa çıkıcam. G.hanenin yaylalarına
yas mayayi tuz ve iki kesme seker ilik suyla islat bes dkka beklesin
1 br yogurt yada sut,bi br yag , bi br su un yogur çok yumusak hamur olsun ama elinde çiksin tabi hamurdan :)
mayalanincada yap pogacani ye :)

pogaacnin hamuru yumusak olursa kendide yumusak olur
sutun suyun ilik olsun
zeytinyagin var sa yarisina zeytinyagi koy bardagin

afiyet olsun :)

him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicam
benim goguslerim aciyor bile çok memede durmadigi halde
ilk dakka hele kokune kadar sizliyor
sonra geçiyor acisi hiç kalmiyor geriye kalan emzirmede

Benim d ilk zamanlar aciyordu yine de verdim sonradan alistim simdi açılmıyor çok şükür.ama siz daha yenisiniz olacak bazı şeyler.ara ara b de emzik vermeye çalışıyorum ama bilmiyorum istemiyor kusacak gibi oluyor atıyor ağzından.3 tane değişik emzik denedim yine olmadı.

Yok canım ben en az on doktordan duydum üşümekle hasta olunmaz diye.kendimden biliyorum.Benimki de iç badi ve üstte penye bir kıyafetle duruyor.hiç sarmadım ilk günden. Emerken örtüyorum

Kv nin lafı : ört kızım ne de olsa o bi parça ettir üşümez sanırsjn ama üşür.
isilik çıkartır çocuk onu dinlersem. yün battaniyesine sarılı alıyor kucağına ona bıraksam hemen sarıyor battaniyeye.
Tamam uyurken ben de örtüyorum güzelce üstünü ama gün içinde emerken falan ince penye bir şey atıyorum üzerine sadece.

Kendi işin mi? Ne iş yapıyorsun?hava ısınsın götürcem ben. Bebek arabasında uyusun uyursa tabii

Uyur uyur. Benimki uyuyor en azından. Küçük yatak yanı beşik almadım ben arabasını yatak yaptım iki haftadır yanımızda arabasında yatıyor geceleri.

yarım çay bardağı süt sağdım ebe kaşıkla ver demişti her yerimiz süt oldu yarısını döktük
şu avent biberonlar nasıl çektikçe mi geliyor içindeki yoksa diğerleri gibi ters çevirince akıyormu

bizde uç denedik emzigi , birini gormek bile istemiyor
hastanenin verdigi var onu daha guzel aliyor ama hemsire baska bulamazsin dedi hastaneye ozelmis , ona alisacagina hiç alismasin daha iyi sonra napicam baskasinida almaz

bide su sari kaucuk olani deniycem onu severmis bebeekler

Dr browns ya da avent al cnm seninki memeye düşkün zaten artık buyuduler de biberon sorun olmaz heralde

bebek uyyor ben okula gidiyorum
benimle ebrbaer sizde dua edinde uyanmasin gelene kaadr

slm kızlar öbür ayın 9 ikinci aşı miz var şimdi söyle bir sorun var benim eşim ayın 1 izine ayrılıyor ve biz ilçeye gitmeye düşüniyoruz benim eltim orda da yaparlar diyor sizin bildiğiniz bir şey var mi ??

Heyooo anneannemiz geliyor hava güzel biz gezmeye çıkcaz yaşasın güzel hava yaşasın gezmek yaşasın vitrin bakmak herşey yaşasın bide zayıflasak şu pantolon dikişimi acıtıyor beeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…