2015 Şubat Anneleri

Bence kıymetini bilin en azından kafanız rahat. Yardımcılar anneler habire bana bişeyler pişiriyor ama gerilmemi de sağlıyorlar.
abuu ben makarna ya razi yim geçen hafta kaynanm geldi eşimle birbirimizi yedik kendileri bana küsmüş uyuan bebe vermedim diye kendine güvenmiyor muşum bilmem ne sanki ben lohusa değilim kendi lohusa

Bence bana bakıp Gülüyor olayı iki aydan sonra başlar. Hala renkleri seçemiyorlar.
Konusunca ağzını buruşturup şaşkın şaşkın bakıyor. Bazen güler gibi yapıyor ama beni görmüyor.yani belki gölge şeklinde görüyor ama elimi gözüne doğru götürüyorum gözünü kırpmıyor.

Yalan yallan. Gece biraz daha uzun uyuyor gündüz paso ayakta değişen bu bacım

Uyutanlar nasıl uyutuyor acaba. Ağlamadın diye bir haftaya yakındır habire Ayağımda sallıyorum bu a alışacak şimdi. Tek başıma banyo yaptırmama kızmasa eşim yaptırıcam. Ya da gelsin de seyehatten hergün yıkııycam. Bir hafta olucak bebiş banyo yapmadı.

Bugun topuk kani aldilar saglik ocaginda. agladi tabii kuzum icim gitti ama islem bitince sustu. Dayanikli benim kizim anasina cekmis :))

Ebe rengi iyi dedi sariligi yoktur dedi. Yarin da isitme testiyle doktor kontrolu var. Hersey yolunda gider insallah.

Bana gelince dikisler canima okuyo hala. oturmak emzirmek cok aci veriyo. Annem ve kayinvalidem falan olmasa napardim ya bu kadar evin isi gelen giden. Bi de anlamiyorum hemen geliyo herkes tabii bise diyemiosun ama bi on gun toparlanmaya musaade etseler ne guzel olurdu. Cok dusuncesiz bu insanlar yaa..

Neyse sizin yazdiklarinizi gorunce sukrediyorum :/ benim annem yanimda kv de de gelio yardim ediyo uzmuyolar da beni. Insallah bi de toparlanirsam kendi kendimize kalirsak anca o zaman anliycam sanirim..

Şaşılaşıyor bir de gözleri. Dr iki aydan sonra o da düzelir dedi. Sadece iki metre öteyi karartı olarak görüyorlarmış. Karanlık bir silüet görsem ne kadar güzel sesli konuşsa bile ben de gülmem.

abuu ben makarna ya razi yim geçen hafta kaynanm geldi eşimle birbirimizi yedik kendileri bana küsmüş uyuan bebe vermedim diye kendine güvenmiyor muşum bilmem ne sanki ben lohusa değilim kendi lohusa

Heh işte aynen onu diyorum. Insanın Kafası rahat oldu mu her Yediği kebap gibi gelir.

Bende sinir oluyorum battaniyeye sarmaya.o port bebe benden ağır taşınmıyor. Keşke şu boyuna takılan taşıma çqntalarından alsaydım diyorum.

Kangru di mi? Maraş sadece onu tavsiye etmişti. Evde bile rAhat olurdu aslında. Şimdi de alınabilir mattika ergo bebe ve bir marka daha söylemişti.

Burnum akıyor göğsümde bir gıcık Öksürmek istiyorum nerden çıktı bu yaa Paso evdeyim ki ben

KIZZLLAAAAARR ACIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ !!!!!!!! Kist var diye doktora gittim doktor kist yok ama gebe olma ihtimalin var bi kandan bakalim dedi sizce varmidir yanilabilirmi doktor lutfen cevap veriiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cok merak ediyorummmmmmmmm

Ben aventin göğüs ucunu aldim acıyor diye bizim kizlardan biri tavsiye etti, bebek de alisti ciplak gogus ucunu tutmuyor

Ben de bizim kiz şaş diyordum iki de bir gozu kayıyor normalmiş ama çok komik oluyor

Hiç sorma ya annem gelene kadar hava kapandı içimde patladı yani

Ya aslında yine gezilir gezilmez değil ama soğuk gibi de ne bileyim evde durulacak hava da değil dışarı çıkılacak hava da değil temizlik yapsam kanamam çok,orgu orsem sıkılırım, kitap okusam havamda değilim,TV izlesem hic bi program hoşuma gitmedi,dizi izlesem sarjim yok... Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…