Ic badi uzun kollu mu ?ben uzun kollu badi üzerine penye ve genelde penyeyle sariyorum.bi de gece yatarken uzerini nasil ortuyorsun. O kadar cok soru var ki kafamdaYok canım ben en az on doktordan duydum üşümekle hasta olunmaz diye.kendimden biliyorum.Benimki de iç badi ve üstte penye bir kıyafetle duruyor.hiç sarmadım ilk günden. Emerken örtüyorum
KIZZLLAAAAARR ACIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ !!!!!!!! Kist var diye doktora gittim doktor kist yok ama gebe olma ihtimalin var bi kandan bakalim dedi sizce varmidir yanilabilirmi doktor lutfen cevap veriiiiiiiiiinnnnnnnnnnncok merak ediyorummmmmmmmm
Banyo yapmayınca çok huzursuz oluyorlar.Benimki normalde iki pışpışla uyuyor ama bazen ne oluyorsa düzeni şaşıyor. Bir haftadır yıkamamıştık akşam yıkadık bir güzel uyudu bugünde maşallahı var çok uyumlu. Yalnız değilsen bence yıka birisiyle.
Şimdi uyandı mesela 2:30 da emecek.
Huysuzluğu tuttu mu emzik de kâr etmiyo yaw,hiçbi şekilde uyumuyo cadı,2 gecedir anamı ağlattı kendimde değilim sanki :) sallamaktan ayaklarım,beşiğini sallamaktan kollarım tutuldu artık..youtube da kurulum videoları var canım onları izle biz öyle yapmıştık dediğin gibi ordan tak burdan çıkar zahmetli iş
benimki ayağa alıştı şuan ne ana kucağında uyuyor ne beşikte
1 saat boyunca ayakta sallıyorum
böyle şeylere alışana kadar emziğe alışsaydı keşke
Yoğurt olsa keşke Yapardım of off.şimdi kızanımla dışarı çıkmak demek ömürden bir yıl gitmesi demek.kabartma tozuyla olur canim
benim midem eksimiyor artik dogumdan sonra
Yok kanguru için erken sanırım. şu kulplu taşıma çantalarının boyuna takılanı var onları diyorum.kısa süre kullanılır ama.
Olsun canım su döksün mutlaka yaptır.dinlensin yavru. Keşke komşumuz olsa samimi arkadaş gibi.ya da biz komşu olsak. Beraber yapardık her şeyi.Kv var ama o da dokunmayı pek istemiyor.
Yoğurt yoksa sütle de yapabilirsin ama daha fazla hamur koyman gerekir.Yoğurt olsa keşke Yapardım of off.şimdi kızanımla dışarı çıkmak demek ömürden bir yıl gitmesi demek.
Yaz olsa ne güzel al kucağuna çık.
Ya benim dediğim şu bebek içine yatıyor fermuarını çekiyorsun saplarından tutuyorsunya onun boyundan asılanı var.tek askısı var omuzdann böyle önüne asıyorsun taşıması kolay oluyor.Ama o a bebekte kalça cikikligi yapabilir diye duymuştum ben mantıklı da geldi ben hic kullanmadim o yuzden
Ya ben sagamuyorum canimi cok yakiyo gogus uclarim zaten yaniyo pompayla.cekince iyice tahris oluyoya ebe memeyi tam boşaltamıyordur sen emzirdikten sonra kalanını sağıp kaşıkla ver biberona alışmasın emmeyi bırakır demişti.
sabah 10 da emzirdim uyuttum sonra sağdım 12 de uyandı kaşıkla vermeye çalıştım tek başıma çok zor oldu zaten yarısını üstümüze başımıza döktük kaşıkla hiç içemiyor
zaten emzirdikten sonra mümkün değil bırakıp sütü sağmaya kalkayım morarıyor ağlarken sanırsın bi tarafından et kopardılar
e kucağımda da tutup sağamıyorum aynı anda
eğer bebek çekmeden gelmiyorsa avent alayım onunla içireyim bari dedim
ilk defa bugün ağlayasım geldi artık
evin içi ahır gibi oldu heryer her yerde
orta sehpada bir parmak toz olmuş
ben leş gibi kokuyorum terden ve sütten
kız desen kusmuk içinde
yapamıyorum hiçbişey
Süt var onla da olursa eğer.Yoğurt yoksa sütle de yapabilirsin ama daha fazla hamur koyman gerekir.
Canım ben yaparım bebek uyuyor ama benim malzeme yok hemde bebek uyuduğu anda iş yapıyorum yoksa kalıyor işler.ev işi değil diğer işler ama iş yokken vaktim oluyor yapabilirim yemek.kizlar niye siz yemek yapamiyorsunuz ben anlamadim olayii
sabah bebek uyurken yayla çorbasi yaptim çocuklar için, yanina altin balik galiba iglo nun onu kizarttim az once ydiler
esimin gelmesine de sebzeli bulgur pilavi yapicam yanina salata ayran oldu bitti
makarna yada sira gelir tabi deee sizin çocuklar hiçmi gozunu kapamiyor
etli yemekleri duduklude yapiyorum , yanina pilav 15 dk lik is pisme sureusyle beraber ..
Kaşık işkence ya yanında birinin olmasi şart öyle bile olmuyor doğru düzgün..emdikten sonra ne kdr Süt daha içiyor? Bnmki bi 40 cc daha içiyor.. diyorum madem iştahın var neden memeden cekmiyorsunya ebe memeyi tam boşaltamıyordur sen emzirdikten sonra kalanını sağıp kaşıkla ver biberona alışmasın emmeyi bırakır demişti.
sabah 10 da emzirdim uyuttum sonra sağdım 12 de uyandı kaşıkla vermeye çalıştım tek başıma çok zor oldu zaten yarısını üstümüze başımıza döktük kaşıkla hiç içemiyor
zaten emzirdikten sonra mümkün değil bırakıp sütü sağmaya kalkayım morarıyor ağlarken sanırsın bi tarafından et kopardılar
e kucağımda da tutup sağamıyorum aynı anda
eğer bebek çekmeden gelmiyorsa avent alayım onunla içireyim bari dedim
ilk defa bugün ağlayasım geldi artık
evin içi ahır gibi oldu heryer her yerde
orta sehpada bir parmak toz olmuş
ben leş gibi kokuyorum terden ve sütten
kız desen kusmuk içinde
yapamıyorum hiçbişey
Yrn yaptircaz cnm inşallah çok sıkıntılı geçmezSiz iki aylık aşılarını yaptırdınız mı Eylül ün canım?
Bizim kurulu ama kendimi ctesi ye saklıyorumArabayı kutusundan çıkardım ama iki tekerini falan rakmak gerekiyor kurulumu biraz zahmetli gibi. Kurabilsem güzel bir havada dışarı çıkayım diyorum.
Beykozdayim atla gel :)Çekmeköydeyim baby :)
Ya benim dediğim şu bebek içine yatıyor fermuarını çekiyorsun saplarından tutuyorsunya onun boyundan asılanı var.tek askısı var omuzdann böyle önüne asıyorsun taşıması kolay oluyor.
Beykozdayim atla gel :)
Aldık da 1 ay sonra teslim alcam cnm :)Siz arabayı değiştirecektiniz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?