Gece daha iyi 10 da yatiriyorum iki saatt bir kalkiyor 5:30 da uyaniyor, ondan sonrası kabusdeene mutlaka
olsun neye alisiksa onu koy iste basinin altina duzce serebilirsdin çarsaf gibi
gece nasil uykusu ?
Samsungda da var diye biliyorumhoppalaaa sadece iphone içinmi geçerli bu uygulama
baska akilli telefon olmuyormu
Ben kullanıyorum ama diger biberonlardan farkı ne bilmiuorum al dediler aldimDr. Brownsun biberonunu kullanan var mı kızlar
emdi sağdım 60 cc çıktı onuda içti ben dolaba süt falan atamam doymuyor çünkü. göğsümü boşaltamadığı için kilo alamamış demek. inşallah salıya kadar 4 kiloyu geçer.Kaşık işkence ya yanında birinin olmasi şart öyle bile olmuyor doğru düzgün..emdikten sonra ne kdr Süt daha içiyor? Bnmki bi 40 cc daha içiyor.. diyorum madem iştahın var neden memeden cekmiyorsun
Samsungda da var diye biliyorum
Yok oluyo senin tlfnun markasi ne oyun indirilen bi program olmasi lazim ordan da indirebilirsinhoppalaaa sadece iphone içinmi geçerli bu uygulama
baska akilli telefon olmuyormu
Bizim evde 25 derece ama ben giydirecegim zaman isitici aciyorum ayrica.b En de bunalima girdim annem yuzunden kendimi cok yetersiz hissediyorum bugun gidiyor . icimi korku kapladi.
Instagram canimhangi uygulama o kızlar
ıphone kullanıyorum faydalı bişeyse indireyim
Sabah annem namaz kılarken kızım onu takip ediyodu vallahi,hiç sanmıyorum sadece karartı gördüklerini :)
Yok denemedim onu da denerim süt ve kusmuk kokan pijamalardan
marka si samsung da çakma galiba :)Yok oluyo senin tlfnun markasi ne oyun indirilen bi program olmasi lazim ordan da indirebilirsin
hehehhheh :)ben tişörtümü koyuyorum kokusuna ben dayanamazken o nasıl anında sakinleşiyor anlamıyorum :)
marka si samsung da çakma galiba :)
esim çinden getirtmisti
Off bu bizi 1 saat geriye atacak gece 1'de veriyodum uyumadan saatini bekliyodum simdi 2'ye kadar dayanamam ki dun gorumceme gittik orda gurultuden uyuyamadi gecede onun hayfini cikardi uyanmadi daha ilk gunden rutin bozuldu6 da yediyse 9 da verirsin bidahaki öğünü cnm ama 8 de tekrar isterse 9 a kdr Oyalamaya çalış en azından 8:45 e kdr..
Belim ağrımadı bebim. Turp gibiyim maşallah fiziksel olarak.ruhsal gelip gidiyorHimm onu hic görmemiştim ama sanki yine taşıması zor.olur gibime geldi bi zaman sonra beli ağrır insanin.bel ağrıların geçti mi senin?
O zaman google play store canim bende de samsung var ordan yukleyeceksinmarka si samsung da çakma galiba :)
esim çinden getirtmisti
emdi sağdım 60 cc çıktı onuda içti ben dolaba süt falan atamam doymuyor çünkü. göğsümü boşaltamadığı için kilo alamamış demek. inşallah salıya kadar 4 kiloyu geçer.
Benim hiç merakım yok öyle şeylere. Güzel kek yaparım bir tanede poğaça biliyorum o kadar.bugün aç kaldım diye sordum.esobacim face in varmiydi senin instragmda olur, çok guzel yemek gruplari var takip edebiolecegin
hamur isi olsun yemek olsun hatta bebek maamasi bile olabailir ilerisi için harika tarifler var
ben evlenmeden once hiç hamur isinden anlamazdim,pogacalarim hele tas gibi olurdu :)
deneye deneye internetden takip ederek ogrendim
internet olamsa ailecek aç kalacakmsiiz valla :))))))))))))
tamam canim bakayim nerdeymis, hiçde anlamam bu telefon isinden ama deneyeyim biO zaman google play store canim bende de samsung var ordan yukleyeceksin
nerelisin kiz sen yozgat mi :)Benim hiç merakım yok öyle şeylere. Güzel kek yaparım bir tanede poğaça biliyorum o kadar.bugün aç kaldım diye sordum.
Ben aç karnına akşama kadar kuru kuru çay içebilirim. Hee birde bizde su böreği meşhurdur onu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?