2015 Şubat Anneleri

Kaşık işkence ya yanında birinin olmasi şart öyle bile olmuyor doğru düzgün..emdikten sonra ne kdr Süt daha içiyor? Bnmki bi 40 cc daha içiyor.. diyorum madem iştahın var neden memeden cekmiyorsun
emdi sağdım 60 cc çıktı onuda içti ben dolaba süt falan atamam doymuyor çünkü. göğsümü boşaltamadığı için kilo alamamış demek. inşallah salıya kadar 4 kiloyu geçer.

Bizim evde 25 derece ama ben giydirecegim zaman isitici aciyorum ayrica.b En de bunalima girdim annem yuzunden kendimi cok yetersiz hissediyorum bugun gidiyor . icimi korku kapladi.

Korkma sen annesin bebişine en iyi sen bakarsın. Etrafımızdakiler gereksiz konuşup durmasa. Sadece sorduğumuzda cevap verseler ya. Bu kız lohusa diye düşünmeden amma çok yorum yapmışlar. Şimdi düşğnüyorum da amma çok takmışım her sözü.

marka si samsung da çakma galiba :)
esim çinden getirtmisti

benim telde çinden geldi ama onunla alakalı değil telefonun programlarıyla alakalı bende app store var mesela.
samsungda adı başka bişey o programın

6 da yediyse 9 da verirsin bidahaki öğünü cnm ama 8 de tekrar isterse 9 a kdr Oyalamaya çalış en azından 8:45 e kdr..
Off bu bizi 1 saat geriye atacak gece 1'de veriyodum uyumadan saatini bekliyodum simdi 2'ye kadar dayanamam ki dun gorumceme gittik orda gurultuden uyuyamadi gecede onun hayfini cikardi uyanmadi daha ilk gunden rutin bozuldu

emdi sağdım 60 cc çıktı onuda içti ben dolaba süt falan atamam doymuyor çünkü. göğsümü boşaltamadığı için kilo alamamış demek. inşallah salıya kadar 4 kiloyu geçer.

Emdikten sonra sağıp mı veriyoruz? Belki bizde de boşaltamama sorunu vardır. Göğüslerim büyüktü zaten şimdi Çek babam çek yoruluyordur belki.

Benim hiç merakım yok öyle şeylere. Güzel kek yaparım bir tanede poğaça biliyorum o kadar.bugün aç kaldım diye sordum.
Ben aç karnına akşama kadar kuru kuru çay içebilirim. Hee birde bizde su böreği meşhurdur onu da biliyorum

nerelisin kiz sen yozgat mi :)

çocuk buyyunce ister ama kurabiyesi bilmemnesi
benim kiz takip ettigim sayfalari gormesin yeterki, ne gorurse onun aynsiini yapmami istiyor

favorisi aglayan pasta ,imam sarigi ve tirtil kurabuye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…