2015 Şubat Anneleri

Taktilar bebisinin kilosuna normal halbuki

onlar öyle dedikçe bende kafayı sütle bozdum her sağışımda damlaları sayıyorum kaç ml sağdım ona bakıyorum ve hiç dolaba biriktirmeden dayıyorum ağzına

ben ilk okuldan mezun olduğumda 19 kiloydum bu bebe de bana benzeyecek sanırım ama onun kilosu bana göre çok çok iyi
aman bana benzemesinde

Benimki 1 ayi gecti hala oyle:)gazi varkn bile uyucam diye ugrasiyo uyuyan cocuk cabuk buyurmus diye duydum

nasil yani ,odadami bekliyorsun uyanana kadar?
senin kokunu aliyorsa ondan olabilir
bana hastanedeki ebenin biri bebegi uzaga koy demisti yatagini,sutun kokusunu alir dedi
ben kadina inanmamistim ama oyle olabilirmiki gerçekten

Uyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.

nerelisin kiz sen yozgat mi :)

çocuk buyyunce ister ama kurabiyesi bilmemnesi
benim kiz takip ettigim sayfalari gormesin yeterki, ne gorurse onun aynsiini yapmami istiyor

favorisi aglayan pasta ,imam sarigi ve tirtil kurabuye :))
Canım siz çok enerjiksiniz ben öyle değilim bakalım bebek büyüyünce olur muyum?

Uyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.

niye 40 gündür çıkmadın odadan
evde huzursuzsan bebeğede yansır ondan uyumak istemez
huzurlu bir ortam yarat kendine
yada en azından kapının önüne balkona falan çık arada

Maral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
Benimki hiç.ses duymuyor.şu anda tv karşısında emme saatine kadar oyalansın diye yatırdım ama uyudu sırtını sıvazladım diye.
O sıra telim çalıyor, tv son ses hiç umursamıyor.anne karnında dünya ses vardı sese alışkın doğuyorlarmış.

Yavru senle ben bir değiliz senin 3 katı fazla sorumluluğun var. Belkide sürekli hareket halindesin.

Dualarim seninle tatlim insallah bi sey cikmayacak icini ferah tut.

İnşallah canım. eşim izin almış gittik kan verdik. Yarın öglen çıkacakmış sonuç. Kan alan hemşire ilk günler iyi beslenemediyse ondan olabilir dedi. İnşallah öyledir.
bu arada sarılığı 10a düşmüş Düşüşe gećmiş kilo alimi da iyi 1 aylıkken gelin dediler :) bu da günün iyi haberi oldu

O an dayanamiyorum cevap veriyorum simdi gitti diye üzülüyorum. Hamileligin bitti lohusaligin basladi diye soylene soylene gecti gunlerimiz☺

Cok sevindim canim bence yarin da bisey cikmayacak gonlunu ferah tut bol bol dua et :) sandigimizdan daha dayanikli yavrularimiz :)

Kizlar ya benimki memede uyumaya fena aliscak gibi gelio. Doyuyo gazini cikariorum o ara uyanio biraz. Besigine yatirinca baslio bik bik meme aranio illa orda uyucak. Yalanci memeye alistirmaya calisiyorum bakalim yoksa yandik.

Olabilir de olmayabilir de hemen korunmaya başlamanız lazımdı sut korur diye Bisey yok.sen neden gitmistin ki doktora yani neyden suphelenmistin kist diye? Kanaman mi vardi
yok uzun zaman once kist oldugunu ogrenmistim agri olunca randevu aldik gittik ultrasonda bakti burda bisey var gebe olma ihtimalin var dedi kan testi istedi negatif ama daha adet gunum gelmedi yanilmis olabilir mi

Diger odalarq neden gitmiyosun ki.. Biz sabah kalkinca salona geciyoruz yataj odasini havalandiriyiruz aksam yatak od gecince salonu havalandiriyoruz hep ayni oda da bunalirsin bebiste bunalir..

arabasında puset varmı
ya bana puset dik gibi geldi şimdi tekrar baktımda
içinde rahat edermi bilemedim
puset minderleri oluyormuş onlardanmı alsam acep
beli ağrımazmı
Benimkide gömülüyodu içine. İnce bi bebek yastığı koyarak hallettim.

Benimkide gömülüyodu içine. İnce bi bebek yastığı koyarak hallettim.
bebek yastığımız yok puset minderi almaktansa bebek yastığı alayım bari bende

Kizlar ya benimki memede uyumaya fena aliscak gibi gelio. Doyuyo gazini cikariorum o ara uyanio biraz. Besigine yatirinca baslio bik bik meme aranio illa orda uyucak. Yalanci memeye alistirmaya calisiyorum bakalim yoksa yandik.

benimki çoktan alıştı
uyuduktan sonra gazını çıkaramıyorum hemen uyanıyor ve birdaha uyumuyor
emziğe alıştırmaya bak benimki almıyor çok zor valla
az önce arkadaş geldi hep söylüyordum almıyor kusuyor diye sen vermeyi beceremiyorsundur diyordu
kendisi denedi çocuk yine kustu
çok inatmış bu benimki böyle değildi diyor

haklısın cnm
benimkide kabız olmadı ama yaparken zorlanıyor kullanmadan önce gayet rahattı
neyse sağlıkları için kullanıyoruz katlanacaklar:))
Bebişler oturmaya başlayana kadar zorlanacaklar kala yaparken çünkü ittirmeyi bilmiyorlar henüz yatarken de zor oluyor onlar kaka yaparken kucağımıza aldığımızda daha rahat yaptıklarını göreceğiz :)

Kızlar ben oğlumu büyütürken ağlama krizine Girdiği zaman yüzüne üflüyordum sussun sakinleşsin diye çok işe yarıyordu
Geçenlerde hemşire bir akrabam beni ziyarete geldi sohbet ederken sen oğlunu nasıl sakinleştiriyordun dedi dedim yüzüne üflüyordum ... Yaa nerden biliyorsun dedi bilmiyorum onca şebekliğime Susmayan çocuk yüzüne üfleyince kendine geliyordu dedim
O da bu yöntemi sadece biz sağlık Çalışanları biliriz dedi çocukları susturmaya en çok yarayan Yöntem diye şaşırdım . Amerika da hemşire bu akrabam ve böyle dedi sevindim bende bilmeden de olsa doğru birşey yapıyormuşum :)
Bebişleri ağlamaktan moraran arkadaşlar deneyebilirler :)

ya şu titreşimli pilli salıncaklardan alsammı diye düşünüyorum
en azından titrer sallanır kendi kendine benimde sürekli başını beklememe gerek kalmaz
acaba gerçekten işe yararmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…