Taktilar bebisinin kilosuna normal halbukikilo alımı azmış
hoş anasına göre gayet iyi kilosu ama ebede 1 hafta takip önerdi besleyememe ihtimalim var bu yüzden taktım
Taktilar bebisinin kilosuna normal halbuki
Benimki 1 ayi gecti hala oyle:)gazi varkn bile uyucam diye ugrasiyo uyuyan cocuk cabuk buyurmus diye duydumuyutma isine gelince emzirirken uyyor , gazini çikiariyorum bi iki gozunu açiyor geri hopp gidiyor :)) uyumayi seven yada ihtiayci olan bi bebek diyelim , çok ugrasmiyorum yani uyutmak için,kirki çikinca hareketlenince nasil olur bilmiyorum simdilik gucu buna yetiyor
nasil yani ,odadami bekliyorsun uyanana kadar?
senin kokunu aliyorsa ondan olabilir
bana hastanedeki ebenin biri bebegi uzaga koy demisti yatagini,sutun kokusunu alir dedi
ben kadina inanmamistim ama oyle olabilirmiki gerçekten
Canım siz çok enerjiksiniz ben öyle değilim bakalım bebek büyüyünce olur muyum?nerelisin kiz sen yozgat mi :)
çocuk buyyunce ister ama kurabiyesi bilmemnesi
benim kiz takip ettigim sayfalari gormesin yeterki, ne gorurse onun aynsiini yapmami istiyor
favorisi aglayan pasta ,imam sarigi ve tirtil kurabuye :))
Uyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.
Benimki hiç.ses duymuyor.şu anda tv karşısında emme saatine kadar oyalansın diye yatırdım ama uyudu sırtını sıvazladım diye.Maral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
Yavru senle ben bir değiliz senin 3 katı fazla sorumluluğun var. Belkide sürekli hareket halindesin.Ben coktum yine.3 tane disim kırıldı dolgularım var yeniden yapilacak.belim agriyor.boynum agriyor.arada sanırım tansiyonum düşüyor bas dönmem oluyor.kanamam da bitmedi aksine çoğaldı. Psikolojiyi sorma sinirlerim bozuk bu aralar.
Dualarim seninle tatlim insallah bi sey cikmayacak icini ferah tut.
O an dayanamiyorum cevap veriyorum simdi gitti diye üzülüyorum. Hamileligin bitti lohusaligin basladi diye soylene soylene gecti gunlerimiz☺Anneler de bazen çok kırıcı olabiliyorlar.benimki gecen gelmiş kızı yıkarken diyor çok soğuk bu su. Anne dedim o daha bebek ne kadar sıcak suyla yikayim.dirseğini koy suya diyor bilmiyorum sanki dirsegimi koymasını.diğerleri de hasta onlar da boyle hasta olmuşlar.halbuki oğlum geniz etinden dolayı rahatsızlandı okuldan da kaptı.sonra da bize bulaştı
Su an ben de kizim da bebek de hastayiz.ne yapabilirim ki yani? O gün çok bunaltti beni. Duymazlıktan gel boşver.
Cok sevindim canim bence yarin da bisey cikmayacak gonlunu ferah tut bol bol dua et :) sandigimizdan daha dayanikli yavrularimiz :)İnşallah canım. eşim izin almış gittik kan verdik. Yarın öglen çıkacakmış sonuç. Kan alan hemşire ilk günler iyi beslenemediyse ondan olabilir dedi. İnşallah öyledir.
bu arada sarılığı 10a düşmüş Düşüşe gećmiş kilo alimi da iyi 1 aylıkken gelin dediler :) bu da günün iyi haberi oldu
yok uzun zaman once kist oldugunu ogrenmistim agri olunca randevu aldik gittik ultrasonda bakti burda bisey var gebe olma ihtimalin var dedi kan testi istedi negatif ama daha adet gunum gelmedi yanilmis olabilir miOlabilir de olmayabilir de hemen korunmaya başlamanız lazımdı sut korur diye Bisey yok.sen neden gitmistin ki doktora yani neyden suphelenmistin kist diye? Kanaman mi vardi
Diger odalarq neden gitmiyosun ki.. Biz sabah kalkinca salona geciyoruz yataj odasini havalandiriyiruz aksam yatak od gecince salonu havalandiriyoruz hep ayni oda da bunalirsin bebiste bunalir..Uyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.
Benimkide gömülüyodu içine. İnce bi bebek yastığı koyarak hallettim.arabasında puset varmı
ya bana puset dik gibi geldi şimdi tekrar baktımda
içinde rahat edermi bilemedim
puset minderleri oluyormuş onlardanmı alsam acep
beli ağrımazmı
bebek yastığımız yok puset minderi almaktansa bebek yastığı alayım bari bendeBenimkide gömülüyodu içine. İnce bi bebek yastığı koyarak hallettim.
Kizlar ya benimki memede uyumaya fena aliscak gibi gelio. Doyuyo gazini cikariorum o ara uyanio biraz. Besigine yatirinca baslio bik bik meme aranio illa orda uyucak. Yalanci memeye alistirmaya calisiyorum bakalim yoksa yandik.
Bebişler oturmaya başlayana kadar zorlanacaklar kala yaparken çünkü ittirmeyi bilmiyorlar henüz yatarken de zor oluyor onlar kaka yaparken kucağımıza aldığımızda daha rahat yaptıklarını göreceğiz :)haklısın cnm
benimkide kabız olmadı ama yaparken zorlanıyor kullanmadan önce gayet rahattı
neyse sağlıkları için kullanıyoruz katlanacaklar:))
Ben kaynatıyorumBanada doğum doktorum tavsiye ettide aldım kullanıyorum memnunum fakat kaynatılıyor mu biberon kaynatılmıyor mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?