arabayla gidiyorum cnm,ikinci gidisimde 5 dk da geldim çocuklari arkadasa verdim okulun kapisindaSizin okul ne kadar mesafede
Ah bu gebelikler benim de dislerimi bitirdi. Uc azi disim içleri oyulmak suretiyle kırıldı parçalandı yiyebilecegm saglam taraf kalmadi agizda. Uc taneyle herseye yetsmek eminim zordur pskoljinin süper olmasi anormal olurdu valla
ben sadece SIKARAK sagiyordum , ama tabi kizim 2-3 aylik vardi, yani sutun ransimani avrdi :)Onu hic denemedim arastirayim bir nasil yapilir bilmiyorum sadece sikarak olmuyodur heralde
Lansinoh elektrikli pompa aldim ama o cok canimi acitiyor cektikce gogus ucum pompanin cevresine degiyr tahris ediyor .zaten her an yaniyor.cok sukur yaralar gecti ama yanma devam,
valla ben evi supuruyorum, çocuklar evde kosturuyor bagirip çagiriyor duymuyor bile benimkiMaral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
Ben kullanıyorum ama diger biberonlardan farkı ne bilmiuorum al dediler aldim
kakasi nasil ?kilo alımı azmış
hoş anasına göre gayet iyi kilosu ama ebede 1 hafta takip önerdi besleyememe ihtimalim var bu yüzden taktım
uyutma isine gelince emzirirken uyyor , gazini çikiariyorum bi iki gozunu açiyor geri hopp gidiyor :)) uyumayi seven yada ihtiayci olan bi bebek diyelim , çok ugrasmiyorum yani uyutmak için,kirki çikinca hareketlenince nasil olur bilmiyorum simdilik gucu buna yetiyorMaral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
pompa acitiyor dedi de ben o yuzden sag dedim canim arkadasaSıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..
valla ben evi supuruyorum, çocuklar evde kosturuyor bagirip çagiriyor duymuyor bile benimki
ama neden duymuyor bilmiyorumki tuyo versem
hastanede odam koridorun sonundaydi ,yani hastanenin ön girisine bakiyordu pencverem, gun için 100 kere tarmvay geçiyordu, 200 ambulans sireni oluyordu, 50 de helokopter kalkip iniuyordu :))))) hiç birini duymuyordu valla, orada sesemi alistiki
yada çok kuçuk oldugu için boyle bilmiyorum
nasil yani ,odadami bekliyorsun uyanana kadar?Ben sürekli bebişin yanındayım acaba onu ben mi uyarıyorum ki çıksam mı odadan?
Benimki de yoruluyo biraz dinleniyor sonra bi posta daha emiyo.seninki biraz ara verince emmiyormu bi daha.göğsüm sisken sagip kaşıkla vermiştim ben fena gaz olmuştu o gece.
Kaç kilo aldı ki?
kakasi nasil ?
sen uyandırmazsın ama kokuna alıştığı için 2 dk ayrılsan uyanırBen sürekli bebişin yanındayım acaba onu ben mi uyarıyorum ki çıksam mı odadan?
Bugun 40mız çıktı. Arabasına atıp parkta gezdireyim dedim. 5. Dakkada zırıl zırıl ağlamaya başladı. Apar topar eve geri dondum. Uyumadı ondan sonra da. Piii ne hayallerim vardı. Arabasına koyup gezmelere gidecektim... Dakka 1 gol 1 oldu
Ben daha 3cocuklu okula gidiş mesaime baslamadim.arabayla gidiyosan bebekle o kadar zor olmaz heralde koltuğunda duruyorsa tabi aglamadanarabayla gidiyorum cnm,ikinci gidisimde 5 dk da geldim çocuklari arkadasa verdim okulun kapisinda
ilk gittigimde 15 dk fln surmustur geri gelmem max
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?