2015 Şubat Anneleri

Ah bu gebelikler benim de dislerimi bitirdi. Uc azi disim içleri oyulmak suretiyle kırıldı parçalandı yiyebilecegm saglam taraf kalmadi agizda. Uc taneyle herseye yetsmek eminim zordur pskoljinin süper olmasi anormal olurdu valla

Ya benim derdim çocuklarla ilgili olmuyor da genelde eşimle ilgili oluyor. Çocuklar da ağlayıp huzursuzluk çıkarınca üstüne tuzu biberi oluyor tabii..
Diş konusunda yapilacak çok isim var cidden bebisin biraz büyümesini bekliyorum..o zamana kadar daha çok dişin kirilmazsa tabii

Onu hic denemedim arastirayim bir nasil yapilir bilmiyorum sadece sikarak olmuyodur heralde
ben sadece SIKARAK sagiyordum , ama tabi kizim 2-3 aylik vardi, yani sutun ransimani avrdi :)
simdi oglum 1 haftalik sagsam çikmaz herhalde hiç denemedim, memenin biraz yukarisindan sut kanalini buldunmmu tamamdir sag dur ondan sonra :)

Lansinoh elektrikli pompa aldim ama o cok canimi acitiyor cektikce gogus ucum pompanin cevresine degiyr tahris ediyor .zaten her an yaniyor.cok sukur yaralar gecti ama yanma devam,

Bende de avent var arada sagiyorum herhangi bi yanma filan olmadı ama bi de onu dene istersen?

Maral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
valla ben evi supuruyorum, çocuklar evde kosturuyor bagirip çagiriyor duymuyor bile benimki
ama neden duymuyor bilmiyorumki tuyo versem
hastanede odam koridorun sonundaydi ,yani hastanenin ön girisine bakiyordu pencverem, gun için 100 kere tarmvay geçiyordu, 200 ambulans sireni oluyordu, 50 de helokopter kalkip iniuyordu :))))) hiç birini duymuyordu valla, orada sesemi alistiki

yada çok kuçuk oldugu için boyle bilmiyorum

Maral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.
uyutma isine gelince emzirirken uyyor , gazini çikiariyorum bi iki gozunu açiyor geri hopp gidiyor :)) uyumayi seven yada ihtiayci olan bi bebek diyelim , çok ugrasmiyorum yani uyutmak için,kirki çikinca hareketlenince nasil olur bilmiyorum simdilik gucu buna yetiyor

Sıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..
pompa acitiyor dedi de ben o yuzden sag dedim canim arkadasa
ben nadir sagiyordum oyle rutinimiz yokdu, sarkdigi kdr sarkmistir zaten o kadar emzirmeden sonra benimkiler
sarkik olmayanlar sarkdirmasin tabii :)

uyanmisti emzirdim simdi yine uyuduuuu
surekli uyymasi normalmikii :))
acikinca uyanmasini biliyor karnini doyuruyor hop gidiyor
çisin geçmedigi gun yok, uyanik olmuyorki altini degisiyim, altini degissem uyanir ama kiyamiyorum uyandirmaya
çocuklar gelince babalariyla bebekle vakit geçirseler iyi olurdu az sonra

Ben sürekli bebişin yanındayım acaba onu ben mi uyarıyorum ki çıksam mı odadan?

merak ettim sagsam sut çikarmiki benim memedende :)))

bi tane chicco biberonumuz var onla bi denesem , almazsa biberonu sutde bosa gider amaaaa

Ben sürekli bebişin yanındayım acaba onu ben mi uyarıyorum ki çıksam mı odadan?
nasil yani ,odadami bekliyorsun uyanana kadar?
senin kokunu aliyorsa ondan olabilir
bana hastanedeki ebenin biri bebegi uzaga koy demisti yatagini,sutun kokusunu alir dedi
ben kadina inanmamistim ama oyle olabilirmiki gerçekten

Benimki de yoruluyo biraz dinleniyor sonra bi posta daha emiyo.seninki biraz ara verince emmiyormu bi daha.göğsüm sisken sagip kaşıkla vermiştim ben fena gaz olmuştu o gece.

emiyor yani çekiyor dinlenip dinlenip ama hepsini çekemiyor sanırım

Bugun 40mız çıktı. Arabasına atıp parkta gezdireyim dedim. 5. Dakkada zırıl zırıl ağlamaya başladı. Apar topar eve geri dondum. Uyumadı ondan sonra da. Piii ne hayallerim vardı. Arabasına koyup gezmelere gidecektim... Dakka 1 gol 1 oldu

arabasında puset varmı
ya bana puset dik gibi geldi şimdi tekrar baktımda
içinde rahat edermi bilemedim
puset minderleri oluyormuş onlardanmı alsam acep
beli ağrımazmı

arabayla gidiyorum cnm,ikinci gidisimde 5 dk da geldim çocuklari arkadasa verdim okulun kapisinda
ilk gittigimde 15 dk fln surmustur geri gelmem max
Ben daha 3cocuklu okula gidiş mesaime baslamadim.arabayla gidiyosan bebekle o kadar zor olmaz heralde koltuğunda duruyorsa tabi aglamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…